Căutare  "petroleum-free"

26 rezultate au fost găsite

pe pagină
1 - 23 din 26 produse
  • 11,14 lei în stoc

    Ambalaj :  1 gr 10 gr 100 gr* 500 gr* 1 Kg* 2 Kg*

    Considerat ca fiind un factor ideal de hidratare naturală și utilizat pe scară largă în cosmetică, acidul hialuronic cu masă moleculară mică conferă pielii hidratare de durată, efect de umplere, o bună absorbție și permeabilitate.
  • 7,53 lei în stoc

    Ambalaj :  100 ml 1 Ltr 5 Ltr 25 Kg* 100 Kg*

    Este un agent hidratant regăsit în nenumărate produse cosmetice de îngrijire și igienă a pielii și părului. Facilitează reținerea apei în țesutul cutanat, este emolient și catifelant, protejează părul de deshidratare.
  • 10,27 lei în stoc

    Ambalaj :  1 gr 10 gr 100 gr* 500 gr* 2 Kg* 5 Kg*

    Considerat ca fiind un factor ideal de hidratare naturală și utilizat pe scară largă în cosmetică, acidul hialuronic cu masă moleculară mare formează un strat protector și umectant pe piele, are proprietăți lubrifiante, conferă o experiență senzorială excepțională pe piele.
  • 9,01 lei în stoc

    Ambalaj :  100 gr 250 gr 1 kg 5 Kg* 50 Kg* 100 Kg*

    Este un co-tensioactiv ce completează formulele pentru igienă, conferind hidratare și spălare delicată chiar și pentru pielea sensibilă. Potrivit pentru formularea de șampoane, geluri de duș sau soluții pentru igiena tenului. Îl recomandăm în special în combinație cu baza lavantă.
  • 13,78 lei în stoc

    Ambalaj :  250 gr 1 kg 5 kg 25 Kg* 100 Kg*

    Obținut din surse vegetale, este un surfactant extrem de delicat, consistent și vâscos, cu aplicații multiple în preparatele de igienă personală. Este recomandată în special pentru formularea produselor de igienă a persoanelor cu pielea sensibilă și a copiilor.
  • 14,42 lei în stoc

    Ambalaj :  250 gr 1 kg 5 kg 25 Kg* 100 Kg*

    Un tensioactiv delicat de origine vegetală, bine tolerat de piele. Este bun spumant, potrivit pentru formularea de șampoane, geluri de duș și alte produse spumante de igienă. 
  • 6,15 lei în stoc

    Ambalaj :  25 gr 1 kg 5 kg 25 Kg* 50 Kg*

    Ingredient universal folosit pentru prepararea de creme bogate și protectoare, balsamuri, rujuri sau chiar lumânări. Conferă consistență și stabilitate. Varianta purificată este apreciată pentru faptul că nu influențează culoarea compozițiilor.
  • 9,04 lei în stoc

    Ambalaj :  40 gr 1 kg 5 Kg* 25 Kg* 50 Kg*

    Are acțiune emolientă forte, reduce pierderile de apă din piele, favorizează absorbția cutanată a substanțelor active, este protector și reparator al pielii uscate, solzoase sau deteriorate. Un ingredient clasic folosit în felurite preparate farmaceutice, unguente și alifii.
  • 13,27 lei în stoc

    Ambalaj :  25 ml 250 ml 2 Kg* 5 Kg* 10 Kg* 25 Kg*

    O soluție formată din ingrediente de origine vegetală ce permite încorporarea uleiurilor esențiale, a parfumantelor și diferitelor ingrediente uleioase în medii apoase cum ar fi: tonere, ape de toaletă, deodorante fluide, sprayuri de ten, corp sau păr, ape micelare.
  • 8,73 lei în stoc

    Ambalaj :  100 gr 1 kg 5 kg 25 Kg* 100 Kg*

    Folosită îndeosebi pentru formularea șampoanelor solide, formează spumă bogată, acceptă încorporarea uleiurilor vegetale, asigură o libertate mai mare în formulare decât tensidele lichide. Se pot prepara și șampoane lichide cu o bună putere de spălare și spumare. Este derivat din ulei de cocos și aprobat pentru cosmeticele bio.
  • 10,83 lei în stoc

    Ambalaj :  10 ml 100 ml 1 Kg* 5 Kg* 10 Kg*

    Un complex de alge marine și zinc cu proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii, este folosit în aplicații pentru combaterea acneei, echilibrarea secreției de sebum la nivelul tenului și scalpului, îmbunătățirea condiției și aspectului tenului gras.
  • 15,03 lei în stoc

    Ambalaj :  100 ml 1 Ltr 5 Ltr* 25 Ltr*

    Este un emolient non-gras cu textură ușoară obținut din ulei de cocos, ce se poate încorpora într-o gamă largă de formule cosmetice cu profil senzorial superior. Este de luat în calcul pentru creme și fonduri de ten ”oil-free”, seruri, creme și emulsii de protecție solară, îngrijirea părului.
  • 12,64 lei în stoc

    Ambalaj :  100 gr 1 kg 5 kg 25 Kg* 100 Kg*

    Derivat din ulei de cocos, este un produs tensioactiv foarte blând și bine tolerat de piele, economic, utilizat pentru formularea șampoanelor solide, a calupurilor de duș și a altor produse de igienă cu o spumă bogată și cremoasă.
  • 7,74 lei în stoc

    Ambalaj :  10 gr 250 gr 2 Ltr* 5 Ltr* 10 Ltr*

    Un activ derivat din uleiul de ricin ce sigilează cuticulele și vârfurile despicate, repară și previne deteriorarea părului cauzată de vopsire, decolorare, permanent, spălare, coafare, tratamente chimice și agresiuni mecanice. Netezește firele de păr, conferă părului un aspect sănătos, strălucitor.
  • 17,46 lei în stoc

    Ambalaj :  100 ml 2 Ltr* 10 Ltr* 25 Ltr*

    Este un emolient inovator de origine vegetală, cu excelente beneficii senzoriale pentru piele. Se distribuie ușor, nu lasă peliculă grasă și are caracteristici similare cu siliconul volatil sintetic. Se folosește pentru a crea cosmetice cu textură foarte plăcută, elegantă, ce se aplică ușor și se absorb rapid.
  • 10,60 lei în stoc

    Ambalaj :  250 gr 10 Kg* 50 Kg* 100 Kg*

    Utilizat pe scară largă în produsele cosmetice pentru ajustarea pH-ului în formule, dar și ca agent chelator sau antioxidant. Este potrivit pentru prepararea de bile efervescente în combinație cu bicarbonatul de sodiu sau ca agent detartrant în menaj.
  • 5,61 lei 6,60 lei -15% în stoc
    Reduced price!

    Ambalaj :  10 gr 250 gr 2 Kg* 5 Kg* 10 Kg* 25 Kg*

    Este un agent deodorant și neutralizator de mirosuri eficient, obținut pe bază de ulei de ricin și oxid de zinc, potrivit pentru produse deodorante preparate prin emulsificare sau tip stick. Oferă un control sigur și natural al mirosurilor corpului.
  • 11,89 lei în stoc

    Ambalaj :  50 gr 500 gr 5 kg 25 Kg* 100 Kg*

    O tensidă concentrată de înaltă puritate, potrivită pentru prepararea produselor de igienă destinate adulților și copiilor deopotrivă și pentru produse de igienă orală. Formează spumă de calitate, este bine tolerată inclusiv de pielea sensibilă, reduce potențialul iritativ al altor tenside.
  • 15,47 lei în stoc

    Ambalaj :  28 gr 110 gr 1 Kg* 5 Kg* 10 Kg* 25 Kg*

    Este un activ marin obținut dintr-o algă brună, un ingredient de înfrumusețare și de protecție termică a părului, ce protejează de deshidratare și agresiuni externe. Restaurează vitalitatea, îngrijește părul din interior, îmbunătățește aspectul părului deteriorat.
  • 11,90 lei în stoc

    Ambalaj :  1 gr 100 gr* 250 gr* 500 gr* 1 Kg*

    Încapsulat și dispersat în ulei, este special conceput pentru produse pe bază de ingrediente uleioase, cum ar fi balsamuri, rujuri, seruri, produse de machiaj, cu o foarte bună absorbție transdermică. Este un excelent activ densificator, reparator și hidratant de lungă durată.
  • 8,39 lei 10,23 lei -18% în stoc
    Reduced price!

    Ambalaj :  25 gr 1 Kg* 5 Kg* 10 Kg* 25 Kg*

    Ingredient multifuncțional de origine vegetală, foarte utilizat cosmetice, cu eficacitate antimicrobiană, acțiune anti acnee și proprietăți de hidratare și refacere a barierei naturale a pielii. Amplifică acțiunea conservanților.
  • 4,90 lei în stoc

    Ambalaj :  50 gr 1 Kg* 5 Kg* 50 Kg* 100 Kg*

    Este un acid polihidroxilic (PHA) des utilizat în formulările dermatocosmetice pentru proprietățile exfoliante, antirid și antioxidante. Îmbunătățește aspectul și condiția pielii, combate semnele de îmbătrânire.
  • 11,06 lei Out of stock
    Out of stock

    Ambalaj :  1 gr 10 gr 100 gr* 500 gr* 1 Kg* 2 Kg*

    Considerat ca un factor ideal de hidratare naturală și utilizat pe scară largă în cosmetică, acidul hialuronic cu masă moleculară foarte mică este caracterizat de absorbție percutanată, hidratare profundă, acțiune anti-îmbătrânire și reparatoare.
1 - 23 din 26 produse

Menu

Settings