Ceară de Iasomie

Close

New product

Este bogată în esteri și fitosteroli, are un miros persistent, caracteristic de iasomie, dulce-floral, impetuos, feminin. Se poate include în creme și balsamuri pentru îngrijirea și parfumarea pielii, se folosește și pentru crearea de parfumuri sau stickuri solide.

More details

9,34 lei

- +

Brand: MAYAM

 
Fişă produs

Ceară de Iasomie - descriere, recomandări

Ceara se obține în urma procesului de fabricație a absolutului de iasomie din specia jasmin grandiflorum. Este bogată în esteri ceroși, acizi grași, fitosteroli și păstrează o parte a compușilor aromatici, conferind preparatelor cosmetice un miros caracteristic, impetuos, floral, mieros, ușor pudrat și destul de intens.

Ca ingredient inclus în creme și balsamuri, ceara de iasomie combate deshidratarea pielii, este emolientă și formează un film protector pe piele.

Proprietăți organoleptice: substanță solidă ceroasă, culoare maronie, miros pregnant caracteristic

Punct de topire: cca. 60°C

Ingrediente (INCI): jasminum grandiflorum flower wax


Proprietățile cearei de iasomie

  • ingredient texturant, crește vâscozitatea preparatelor
  • filmogen, formează un fin strat protector pe piele
  • agent stabilizator pentru emulsii


Recomandări, aplicații

  • creme nutritive, bogate, onctuoase
  • unturi de corp
  • balsamuri, unguente, alifii
  • creme protectoare
  • creme pentru mâini, corp, piele uscată
  • lumânări parfumate și decorative
  • săpunuri M&P și CP
  • parfumuri și deodorante solide


Cum se folosește ceara de iasomie

  • inclus ca ingredient pentru parfumare și îngrijirea pielii în compoziții cosmetice: creme, emulsii, alifii, adăugat la faza uleioasă prinîncălzire, dozaj indicativ 1-5%
  • în balsamuri, creme anhidre, creme parfumante de corp 1-10% prin încălzire
  • ca agent co-emulsifiant alături de un emulsifiant pentru creme, 1-5%
  • în parfumuri solide 5-30%
  • pentru lumânări 5-20% asociat cu ceară de albine sau ceară de soia
  • săpun M&P 1-5%


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • a nu se ingera, a nu se păstra la îndemâna copiilor
 
Caracteristici sumar
Aplicații parfumerie
Aplicații lumânări
Aplicații săpunuri
 
Documente

Rețete asociate

Parfum solid 4 Charming Flowers

Un parfum cald, elegant, cu note florale ce încântă prin evoluția lor pe parcursul a câteva ore de longevitate pe...

Cremă de iarnă pentru ten uscat

O cremă onctuoasă, nu prea grasă, formulată cu squalan, ulei și pudră de cocos, ceară de iasomie, uree cosmetică și...

Sumar

(2 Review-uri)

5

  • 5 stele
    (2)
  • 4 stele
    (0)
  • 3 stele
    (0)
  • 2 stele
    (0)
  • 1 stea
    (0)

Scrie un Review

2021-10-29

MINUNATA

Este un ingredient deosebit, il folosesc atat in parfumuri solide cat si in cremele de corp.

2013-08-17

buna

felicitari pentru aceasta ceara, mi-o voi lua cu siguranta la urmatoarea comanda, daca puneti si ceva retete cu ea intre timp. si, ca tot e vorba de retete si de ceara, v-ati gandit cumva sa formulati si niste retete pentru lumanarici naturale? eventual sa aduceti in shop si ceva materii prime, fitil, forme gen pastila etc? va doresc o seara minunata si va felicit pentru tot ce faceti

Lăsați un review

Ceară de Iasomie

Ceară de Iasomie

Este bogată în esteri și fitosteroli, are un miros persistent, caracteristic de iasomie, dulce-floral, impetuos, feminin. Se poate include în creme și balsamuri pentru îngrijirea și parfumarea pielii, se folosește și pentru crearea de parfumuri sau stickuri solide.

Apăsând butonul "Trimite", sunteți de acord ca acest review să fie făcut public.

Menu

Settings