Pigment cosmetic perlat 84 verde

New product

Un pigment mineral potrivit pentru crearea de farduri sub formă liberă sau compacte, pentru a colora unele cosmetice cu o nuanță ”fresh” și pentru săpunuri.

More details

3,90 leicu tva

  • 3 gr
  • 100 gr

- +

 
Fișa produsului

Pigment cosmetic perlat verde - descriere, recomandări

Un pigment cosmetic perlat (satinat) de origine minerală, potrivit pentru utilizarea în produse cosmetice.

Dimensiunea particulelor: 10 – 60 microni (nu este sub formă de nanoparticule)

Ingrediente (INCI): mica, titanium dioxide, iron oxides, chromium oxide (CI 77019, CI 77891, CI 77491,CI 77288)

CARACTERISTICI:

  • insolubil în apă și uleiuri
  • dispersabil în medii uscate tip pudre
  • dispersabil sub formă de suspensie în creme, loțiuni, emulsii
  • dispersabil în preparate anhidre

APLICAȚII:

  • farduri libere, compacte sau tip cremă
  • geluri, creme, loțiuni, unt de corp
  • balsamuri, stickuri
  • pictură decorativă de corp
  • săpunuri M&P

UTILIZARE:

  • dozaj indicativ 0,1 - 30%
  • în emulsii se adaugă de regulă la finalul preparării
  • în produse tip pudră se amestecă simplu sau cu ajutorul mojarului
  • în balsamuri, creme anhidre: se adaugă la finalul preparării sau cum prevede rețeta
  • se poate asocia cu alți pigmenți perlați, pigmenți mați, argile, coloranți vegetali
  • se poate combina cu filleri și baze: amidon de porumb, pudră de orez, sericit, stearat de magneziu, dioxid de titan, oxid de zinc...

Echivalențe volumetrice (cu lingurițe de dozare inox):

  • TAD = 0,32 gr
  • DASH = 0,14 gr
  • PINCH = 0,12 gr
  • SMIDGEN = 0,04 gr
  • DROP = 0,02 gr

DATE de SIGURANțĂ

  • se păstrează în recipient închis etanș, ferit de umiditate 
  • se recomandă mască, mănuși și ochelari de protecție la manipulare în volum mare
  • a nu se inhala
  • a nu se ingera
  • a nu se păstra la îndemâna copiilor
 
Data sheet
Utilizare machiaj

Scrieţi un review

Pigment cosmetic perlat 84 verde

Un pigment mineral potrivit pentru crearea de farduri sub formă liberă sau compacte, pentru a colora unele cosmetice cu o nuanță ”fresh” și pentru săpunuri.

Scrieţi un review

 
Review-uri(1)
2016-05-11

Se poate folosi in sapunuri CP?

Buna ziua,
Am folosit acest pigment la prepararea unui sapun CP si din pacate nu si-a pastrat deloc culoarea. Imediat dupa incorporare in faza finala, inainte de turnarea in forme, sapunul a devenit bej-cenusiu. As dori o indicatie de utilizare deoarece imi place mult aceasta nuanta si as vrea sa o pot folosi in prepararea de sapun.
Multumesc,
Ioana

Rețete asociate

Săpunuri Wintertime

Vă prezentăm câteva săpunuri ce pot fi preparate uşor, chiar cu scopul de a le oferi cadou celor dragi. Culorile şi...

Săpun Fresh Rosemary

Un săpun translucent decorativ, cu miros proaspăt şi revigorant, uşor exfoliant. Este potrivit pentru bărbaţi şi...

Sus