Ulei de Monoi de Tahiti AO

New product

Cu parfumul suav al florilor de Tiare, acest ulei exotic perfecționat de femeile polineziene răsfață pielea, o face mai fină și elastică și încântă simțurile. Este benefic și pentru păr, pentru hidratare, hrănire și protecție împotriva agresiunilor externe.

More details

16,42 leicu tva

  • 50 ml

- +

 
Fișa produsului

Ulei de Monoï de Tahiti - descriere, recomandări

Monoï - sau ulei parfumat, ulei sfânt în polineziană, este produsul tradițional al insulelor Pacificului de sud. Localnicii au numit astfel uleiul de cocos, după ce au lăsat în el la macerat floarea specifică insulelor, Tiare.
În urma acestui procedeu, uleiul primește toate caracteristicile specifice de emoliere și hidratare, dar și parfumul senzual care aduce cu el mireasma insulelor exotice.

Metodă de obținere: prin macerarea florilor proaspete de Tiare (Gardenia) în ulei de Cocos, 12 flori per litru, timp de 12 zile după care se trece la extracția printr-o metodă tradițională (enfleurage). Preparatul este apoi lăsat să se așeze 24 de ore, după care este filtrat, îmbogățit cu vitamina E naturală și cu parfum natural de Tiare.

Proprietăți organoleptice: lichid uleios, culoare ușor gălbuie, parfum floral cu note exotice, dulci-florale
La temperaturi mai mici de cca. 24°C uleiul se solidifică, devenind o masă cremoasă albă

Ingrediente (INCI): cocos nucifera oil, gardenia tahitensis flower, parfum*, tocopherol (conține: linalool**, limonene**, benzyl benzoate**, benzyl salicylate**)
*parfumul este exclusiv natural, fără ingrediente de sinteză
** compuși naturali prezenți în parfum 


Proprietățile uleiului de Monoi

  • hrănitor, nutritiv, emolient
  • ajută la menținerea hidratării cutanate
  • protector al pielii împotriva agresiunilor din mediu
  • îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii
  • combate semnele îmbătrânirii
  • înfrumusețează și redă strălucirea părului
  • netezește firele de păr
  • protejează părul împotriva factorilor de mediu


Recomandări, aplicații

  • este benefic în special pentru pielea uscată, deteriorată
  • descuamări, piele cu crăpături
  • piele lipsită de elasticitate și fermitate
  • hrănirea și regenerarea pielii
  • îngrijirea părului uscat sau afectat de tratamente
  • părul creț, rebel, casant
  • compoziții pentru plajă și după expunerea la soare


Cum se folosește uleiul de Monoi

  • ca atare, aplicat pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi, pentru îngrijirea pielii
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, emulsii, balsamuri, unturi de corp
  • aplicat pe păr sub formă de mască, simplu sau combinat cu alte ingrediente
  • în balsamuri și creme capilare
  • pentru masaj corporal, simplu sau combinat cu alte uleiuri


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță: uz cosmetic

 
Data sheet
Proprietăți reparator
Utilizare ten uscat
Păr uscat

Rețete asociate

Unt de corp ”Bounty”

Un adevărat răsfăț pentru piele! Fin, emolient, cu un parfum subtil exotic, potrivit îndeosebi pentru pielea uscată.

Praline de baie - Bath melts

Pentru o baie aromatică și relaxantă, pentru o piele hidratată, fină și catifelată.

Body butter ”Flower essences”

O cremă de corp bogată în ingrediente nutritive, emoliente şi regeneratoare, este un adevărat răsfăţ pentru piele şi...

Ser de păr protector și reparator

Un ser complex ce acționează pentru sigilarea cuticulelor, pentru repararea și prevenirea deteriorării părului....

Cremă nutritivă cu zmeură și Q10, ten uscat

O cremă bogată şi nutritivă, potrivită pentru tenul uscat și foarte uscat, ten matur, ridat. O formulă simplă pe bază...

Balsam de păr nutritiv, anti-rupere, Monoï & Keratină

Un balsam complex, formulat cu ulei de ricin și monoi, keratină vegetală și agenți condiționatori ce acționează...

Demachiant bifazic, ten normal/uscat

O formulă simplă, eficace, ușor de preparat. Se poate adapta în funcție de tipul tenului și după preferințe.

Cremă de corp cu mango și colagen

O cremă de corp cu textură fină și non-grasă, nutritivă și hidratantă, cu un parfum exotic. Se absoarbe uşor şi lasă...

Review-uri

Sumar

4.3

(12 Review-uri)

Sortare dupa notă

  • 5
    (8)
  • 4
    (2)
  • 3
    (1)
  • 2
    (0)
  • 1
    (1)
Doar utilizatorii logați pot scrie review-uri

Logare / Creare cont
Nota 
2013-02-08

multumita

E un produs de super-rasfat, miroase divin, a flori exotice, si se absoarbe repede. Eu il folosesc direct pe piele, pentru parfum si hidratare.

Nota 
2012-12-28

ulei de monoi

Atentie ca sub 24 grade se solidifica.

Scrieți un review

Ulei de Monoi de Tahiti AO

Ulei de Monoi de Tahiti AO

Cu parfumul suav al florilor de Tiare, acest ulei exotic perfecționat de femeile polineziene răsfață pielea, o face mai fină și elastică și încântă simțurile. Este benefic și pentru păr, pentru hidratare, hrănire și protecție împotriva agresiunilor externe.

Prin trimiterea acestei recenzii, sunteți de acord ca aceasta să fie publicată.

Menu

Sus