Carbonat de calciu

New product

Este un ingredient mineral polivalent des utilizat și în compozițiile cosmetice. Este agent opacifer și de îngroșare pentru produsele de machiaj, abraziv blând pentru pastele de dinți.

More details

7,02 leicu tva

  • 100 gr
  • 1 kg

- +

 
Fișa produsului

Carbonat de calciu - descriere, recomandări

Este un ingredient mineral anorganic des utilizat și în compozițiile cosmetice, fiind folosit ca suport opacifer în produsele de machiaj sau ca agent abraziv blând în pastele de dinți.

Proprietăți organoleptice: pudră fină albă, inodoră, calitate cosmetică

Ingrediente (INCI): calcium carbonate


Proprietățile carbonatului de calciu

  • abraziv blând
  • absorbant
  • ingredient de umplere pentru machiaj
  • ingredient ce sporește puterea de acoperire a compozițiilor
  • conferă consistență compozițiilor


Utilizare, aplicații

  • ca ingredient de umplere în produse de machiaj
  • ca agent opacifer în compozițiile cosmetice și de machiaj
  • ca ingredient abraziv pentru paste de dinți
  • insolubil în apă și uleiuri, miscibil în felurite compoziții


Mod de păstrare
: la loc uscat, ferit de lumină, în mediul ambiant

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se inhala


Avertisment
: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Elemental sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

 
Data sheet
Utilizare igienă orală

Scrieţi un review

Carbonat de calciu

Este un ingredient mineral polivalent des utilizat și în compozițiile cosmetice. Este agent opacifer și de îngroșare pentru produsele de machiaj, abraziv blând pentru pastele de dinți.

Scrieţi un review

 
Review-uri(1)
2013-04-10

excelent

Il folosesc la paste de dinti, este excelent. Il puteti vinde si in cantitati mai mari, 200 gr, de exemplu?

Rețete asociate

Pudră de dinți cu cărbune activ

Cu negru ca tăciunele, pentru dinți mai albi, strălucitori! O pudră de dinți spumantă, cu gust plăcut dulceag și...

Pudră de dinți cu propolis

O compoziție potrivită pentru igiena dentară zilnică, îmbogățită cu pudră de propolis, xylitol și ulei esențial de...

Pudră de dinți Classic

Alcătuită din doar 3 ingrediente, se prepară în 3 minute. Este o pudră potrivită pentru igiena dentară zilnică, cu...

Cremă exfoliantă ”oil-free”, ten normal/mixt

O cremă formulată fără uleiuri, ce conține ingrediente pentru exfoliere mecanică blândă.

Pastă de dinţi fresh mint classic

O pastă de dinţi clasică, ce are o aromă proaspătă şi abrazivitate medie. Este o formulă simplă, uşor de preparat.

Pastă de dinți clean & care

Formula complexă contribuie la întărirea gingiilor, ajută la eliminarea plăcii dentare, are acțiune antibacteriană,...

Pastă de dinți pentru copii cu aloe și căpșuni

O pastă de dinți ușor de preparat, plăcută la gust, dulce și aromată. Conține xylitol, pudră de aloe vera bio, apă de...

Sus