Conservanţi şi antioxidanţi 

1 - 7 din 7 produse
  • 7,08 lei în stoc

    Ambalaj :  10 ml 100 ml 1 Kg* 5 Kg* 10 Kg* 25 Kg*

    Asigură conservarea eficientă a unui spectru larg de preparate cosmetice: creme, loțiuni, tonere, geluri, produse de igienă. Este un conservant economic, ușor de folosit și aprobat pentru utilizarea în cosmeticele bio.
  • 8,43 lei în stoc

    Ambalaj :  10 ml 100 ml 1 Ltr* 5 Ltr* 10 Ltr*

    Este un antioxidant potent și concentrat ce protejează compozițiile cosmeticele împotriva râncezirii, folosit ca adaos în uleiuri vegetale, preparate anhidre și formule care conțin o fază grasă. Fiind antimicrobian și antiinflamator, aduce beneficii și în îngrijirea pielii.
  • 12,23 lei în stoc

    Ambalaj :  10 ml 100 ml 1 Kg* 5 Kg* 10 Kg*

    Este o soluție de origine naturală cu proprietăți bactericide și fungicide, formulată special pentru conservarea cosmeticelor. Este potrivit pentru compozițiile ce conțin și apă: emulsii, tonere, creme, loțiuni, șampoane, geluri de duș.
  • 9,47 lei în stoc

    Ambalaj :  5 ml 100 ml 1 Kg* 5 Kg* 10 Kg*

    Un produs de origine vegetală potrivit pentru conservarea cremelor, loțiunilor și compozițiilor cosmetice preparate prin emulsificare. Prezintă un miros subtil dulceag, cu note de vanilie și migdale.
  • 10,23 lei în stoc

    Ambalaj :  25 gr 1 Kg* 5 Kg* 10 Kg* 25 Kg*

    Ingredient multifuncțional de origine vegetală, foarte utilizat cosmetice, cu eficacitate antimicrobiană, acțiune anti acnee și proprietăți de hidratare și refacere a barierei naturale a pielii. Amplifică acțiunea conservanților.
  • 12,14 lei în stoc

    Ambalaj :  25 gr 250 gr 1 Kg* 5 Kg* 10 Kg* 25 Kg*

    Este un amestec sinergic de substanțe naturale ce prezintă o eficacitate sporită împotriva microorganismelor. Contribuie la conservarea unui spectru larg de cosmetice, în plus, are și proprietăți hidratante, antiinflamatorii. 
  • 11,72 lei în stoc

    Ambalaj :  10 ml 100 ml 1 Ltr 5 Ltr* 10 Ltr*

    De origine vegetală 100%, vitamina E este un antioxidant puternic, foarte util pentru uleiuri sensibile la oxidare și în compozițiile cosmetice care conțin ingrediente cu potențial oxidativ. Este benefică pentru piele ca activ anti-aging, regenerator și protector.
1 - 7 din 7 produse

Menu

Settings