Ulei de Rodie Bio, Ecocert / Cosmos

New product

Cu proprietăți antioxidante forte și un conținut remarcabil de substanțe antiinflamatoare și antiradicalare, uleiul de rodie este o alegere bună pentru aplicații de combatere a ridurilor, anti-age, de stimulare a regenerării pielii și sporire a elasticității cutanate.

More details

11,54 leicu tva

  • 10 ml
  • 100 ml

- +

 
Fișa produsului

Ulei de Rodie - descriere, recomandări

Rodia sau mărul de granat, este cunoscut pentru calitățile sale nutriționale și medicinale de excepție. La fel de prețios este însă și uleiul extras din semințele de rodie, bogat în substanțe antioxidante, polifenoli, fitosteroli și vitamine, ce a devenit recunoscut și apreciat pe bună dreptate ca activ cosmetic cu multiple virtuți.

Uleiul din semințe de rodie conține o serie de elemente ce se regăsesc rar în uleiurile vegetale utilizate în cosmetică, de pildă acidul punicic (>60%), care conform testelor și studiilor științifice promite regenerare tisulară, acțiune antimicrobiană și antiinflamatoare, îmbunătățirea elasticității pielii, sau izomerii CLnA (>15%) ce acționează pentru diminuarea degradării colagenului, reducerea răspunsului inflamator și a efectelor fotoîmbătrânirii cauzate de expunerea la razele UV.

Metoda de obținere: prin extracție CO₂ din semințele de rodie
Despre extracția CO₂: este o metodă ecologică nepoluantă, curată, de înaltă tehnologie, ce permite obținerea unui randament superior presării la rece. Metoda garantează puritatea maximă a extractului, nealterarea și nedeteriorarea compușilor plantei.
Dioxidul de carbon este inert, nu are miros, este non-toxic și este disponibil nelimitat.
Pe parcursul extracției CO₂ substanțele sensibile la temperaturi mai ridicate rămân intacte, iar compușii cu potențial oxidativ nu sunt afectați datorită excluderii oxigenului.
Un avantaj foarte important este durata de valabilitate mai mare a acestor uleiuri obținute prin extracție CO₂ în comparație cu cele obținute prin presare, macerare sau chiar distilare.

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert

Proprietăți organoleptice: lichid clar gălbui, miros specific acrișor agreabil

Ingrediente (INCI): punica granatum seed extract* and rosmarinus officinalis leaf extract*
*Ingrediente organice. 100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT


Proprietățile uleiului de rodie

  • antioxidant forte, reduce efectele negative ale proceselor oxidative
  • antiradicalar, luptă împotriva efectelor razelor ultraviolete și a factorilor de mediu
  • antirid, cu acțiune de prevenire a formării ridurilor
  • anti-age, contracarează efectele și semnele îmbătrânirii
  • regenerator, restructurant, stimulează mecanismele de reparare a pielii
  • emolient, elasticizant, stimulează proliferarea keratinocitelor


Recomandări, aplicații

  • este un produs potrivit pentru toate tipurile de ten
  • îngrijirea tenului, gâtului, decolteului și zonei ochilor
  • îngrijirea pielii mature, ridate, îmbătrânite
  • regenerarea pielii afectate de factori externi: expunerea la soare, arsuri ușoare, poluare
  • calmarea și repararea pielii afectate de iritații, roșeață, crăpături sau după epilare
  • tratamente anti-age
  • îngrijirea pielii sensibile, reactive


Mod de utilizare în cosmetică

  • este un ulei bogat și concentrat, se folosește mai degrabă ca un activ cosmetic și nu ca un ulei vegetal obișnuit
  • se poate folosi amestecat cu alte uleiuri vegetale sau ca ingredient în compoziții cosmetice, dozaj indicativ 1 - 10%
  • o picătură adăugată în doza zilnică de cremă
  • în preparate emulsionate se încorporează de regulă la rece, la faza finală
  • ca ingredient pentru prepararea de creme și seruri faciale sau de îngrijire a zonei ochilor
  • ca ingredient pentru prepararea de creme și balsamuri specifice, pentru îngrijirea pieleii deteriorate


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

...

 
Data sheet
Proprietăți reparator
Recomandări riduri
Utilizare ten uscat

Scrieţi un review

Ulei de Rodie Bio, Ecocert / Cosmos

Cu proprietăți antioxidante forte și un conținut remarcabil de substanțe antiinflamatoare și antiradicalare, uleiul de rodie este o alegere bună pentru aplicații de combatere a ridurilor, anti-age, de stimulare a regenerării pielii și sporire a elasticității cutanate.

Scrieţi un review

 
Review-uri(0)

Niciun review în acest moment (doar utilizatorii înregistrați pot lăsa review)

Rețete asociate

Ser protector pentru păr

Un ser pe bază de cu ulei de karanja, foarte apreciat în aplicații de protecție solară, potrivit pentru protecția...

Cremă antirid cu hialuron și rodie, ten mixt/gras

O cremă formulată pentru menținerea nivelului de hidratare optim al pielii, atenuarea semnelor îmbătrănirii cutanate...

Mască vitaminizantă A-C-E

Bogată în vitamine şi substanțe ce aduc beneficii pentru orice tip de ten: vitamina A, C și E, gel de aloe vera, ulei...

Cremă de ochi nutritivă, anti-aging

O cremă bogată în ingrediente anti-aging, emoliete, regenerante, antioxidante și hidratante. Se folosește de fapt ca...

Ser anti-aging de noapte, Rodie & Acmella

Un ser ce conţine ingrediente care lucrează sinergic pentru combaterea semnelor îmbătrânirii pielii, cu efect...

Menu

Sus