Ulei de Trandafiri

Close

New product

Obținut din petale de trandafiri macerate în ulei de susan, este un ulei de frumusețe recomandat pentru îngrijirea tenului, masaje faciale sau ca ingredient în creme de față, cu proprietăți regeneratoare, antirid și tonifiante.

More details

15,39 lei

  • 50 ml

- +

Brand: MAYAM

 
Fişă produs

Ulei de Trandafiri - descriere, recomandări

Rosa centifolia sau trandafirul cu o sută de petale ori "Rose de Mai", este foarte popular în special în Franța ca materie primă din care se pot obține o serie de ingrediente cosmetice: ulei esențial, ulei absolut, apă florală, macerat din petale.
Elementele liposolubile ale petalelor de trandafir care se transferă în uleiul de bază în timpul macerării au proprietăți antirid, tonifiante și de regenerare cutanată.

Uleiul de susan - baza acestui macerat - este un ulei nutritiv, emolient și catifelant, ușor absorbit de piele, constituind o bază ideală pentru obținerea acestui macerat nobil.

Metoda de obținere: prin macerarea petalelor uscate de trandafir în ulei de susan

Proprietăți organoleptice: lichid uleios limpede de culoare gălbuie; nu este un ulei parfumat, are miros vegetal crud ușor dulceag

Ingrediente (INCI): sesamum indicum seed oil, rosa centifolia flower extract


Proprietățile uleiului macerat de trandafiri

  • emolient, înmoaie și catifelează pielea
  • antirid, anti-age, contribuie la regenerarea pielii și la prevenirea semnelor îmbătrânirii cutanate
  • hrănitor, bogat în acizi grași esențiali nesaturați
  • ușor tonifiant și îmbunătățește fermitatea pielii


Recomandări, aplicații

  • este un ulei adecvat în special pentru tenul normal, uscat, descuamat, matur
  • îngrijirea tenului, pielii gâtului și decolteului
  • îngrijirea pielii ridate, lipsite de tonus și elasticitate
  • masaj facial


Cum se folosește uleiul macerat de trandafiri

  • se poate aplica pe piele ca atare, după curățare și tonifiere
  • ca atare sau în combinație cu alte uleiuri vegetale și active liposolubile, pentru masaj facial
  • se poate utiliza ca ingredient în creme, seruri și balsamuri
  • în creme emulsionate se poate include în faza grasă

Combinații recomandate:

  • cu ulei de margarete, ulei din germeni de grâu și extract de acmella pentru un ser îmbunătățește fermitatea pielii
  • cu ulei de rosa mosqueta, ulei de coacăze negre și vitamina A pentru un ser de noapte regenerator
  • cu ulei de luminița serii și coenzima Q10 pentru un ser anti-age


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se utiliza de persoanele alergice la susan; uz cosmetic

 
Documente

Rețete asociate

Cremă fluidă de vară

O cremă preparată la rece, cu textură foarte plăcută, lejeră, potrivită în general pentru orice tip de ten. Cu o...

Ulei pentru masaj facial

Un ser uleios pentru masajul feței, potrivit pentru orice tip de ten fără probleme deosebite. După masaj se...

Gomaj de frumuseţe Rose & Ylang

O compoziţie 2 în 1 - mască şi gomaj, cu aspect de gel și textură interesantă, ce conţine mult ulei dar care nu se...

Sumar

(8 Review-uri)

3.3

  • 5 stele
    (4)
  • 4 stele
    (0)
  • 3 stele
    (1)
  • 2 stele
    (0)
  • 1 stea
    (3)

Scrie un Review

2021-03-02

ulei de macerat de trandafiri

Din păcate, nu consider că este macerat vreun trandafir în ce ulei denumit de trandafiri am primit. Comand produsul ăsta deja de 1 an cu acelaşi efect. Aleg să nu îl mai comand şi să-mi creez maceratele mele.

2020-09-23

Ulei de trandafir

am impresia ca este ulei normal de bucătărie.fara urme de vreun trandafir.Reclama făcută este în baza căruia certificat de calitate??

2019-01-08

ulei de trandafiri

Total DEZAMAGITA ! Nici macar un miros "subtil" cum scrie pe eticheta. Imi pusesem mari speranta... Pacat !

2019-01-08

Ulei trandafir

Azi am primit comanda ( diferite produse. Imi voi spune parerea pentru fiecare) Sunt total DEZAMAGITA ! Nici macar un "subtil" miros de trandafir. Doar de...ulei ! Pacat imi pusesem mari sperante in acest ulei !

2014-03-20

Ulei Trandafiri

Foarte dezamagita, am primit uleiul de trandafiri de curand, din pacate nu are miros doar mirosul specific uleiului de susan ceea ce imi creeaza impresia ca in sticluta de ulei de trandafiri au turnat ulei de susan... Am inteles ca e macerat, dar TOTUSI de ce nu miroase macar un pic a trandafiri !!!!???

2013-09-15

ulei de trandafir

este super ok

2012-09-08

Miroase delicat

Miroase delicat a petale de trandafiri,mi-am preparat o masca de argila bej cu apa de trandafiri si cateva picaturi ulei de trandafir iar efectul a fost uimitor,aveam un ten radiant.

2011-05-14

Folosesc acest ulei

Folosesc acest ulei nobil de cateva zile.Pe langa faptul ca miroase sublim a trandafiri ,are un efect extraordinar asupra pielii.O lasa revigorata,proaspata si hidratata.Este ceva deosebit.Il folosesc dimineata si seara dupa o demachiere cu apa florala .Recomand din toata inima.Mentionez ca tenul meu este normal mixt si matur( + 35 ) .Multumesc ELEMENTAL.

Lăsați un review

Ulei de Trandafiri

Ulei de Trandafiri

Obținut din petale de trandafiri macerate în ulei de susan, este un ulei de frumusețe recomandat pentru îngrijirea tenului, masaje faciale sau ca ingredient în creme de față, cu proprietăți regeneratoare, antirid și tonifiante.

Apăsând butonul "Trimite", sunteți de acord ca acest review să fie făcut public.

Menu

Settings