Ulei esențial de Semințe de Morcov

Close

New product

Extras din semințele de morcov, cunoscut pentru efectul regenerator, antirid forte și depigmentar, este un ulei esențial utilizat pentru îmbunătățirea aspectului și condiției pielii, combate multiplele semne ale îmbătrânirii tenului.

More details

11,72 lei

  • 5 ml

- +

 
Fişă produs

Ulei esențial de morcov - descriere, recomandări

Obținut prin distilarea semințelor, uleiul esențial de morcov este un ingredient de luat în seamă pentru majoritatea compozițiilor cosmetice dedicate îngrijirii tenului, datorită capacității sale de a stimula dezvoltarea celulelor cutanate. Conținutul bogat în carotol îl face, de asemenea o opțiune bună pentru aplicații care ajută la vindecarea pielii deteriorate.
Cu proprietățile de rejuvenare și de stimulare a creșterii noilor celule, uleiul esențial de morcov poate fi un ajutor de nădejde în combaterea semnelor îmbătrânirii.

Notă: a nu se confunda cu uleiul vegetal de morcovi, care este un macerat uleios obținut din rădăcina morcovului

Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă din semințe

Proprietăți organoleptice: lichid fluid de culoare galbenă

Descriere olfactivă: miros pământiu, dulceag și înțepător, pregnant, puternic și persistent

Ingrediente (INCI): daucus carota seed oil


Proprietățile uleiului esențial de morcov

  • antirid de excepție
  • regenerator celular
  • revitalizant cutanat
  • tonifiant cutanat
  • reparator, cicatrizant
  • depigmentar, în special pentru pete de bătrânețe


Recomandări, aplicații

  • este potrivit pentru toate tipurile de ten
  • îngrijirea pielii afectate de semnele îmbătrânirii
  • în compoziții cosmetice cu efect rejuvenant, regenerator, de reînnoire celulară
  • revitalizarea tenului tern, obosit, palid
  • atenuarea petelor pigmentare
  • îngrijirea pielii problematice, cuperoză, post-acnee, descuamări
  • regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, crăpături


Mod de utilizare în cosmetică

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, loțiuni, seruri de îngrijire și înfrumusețare a tenului
  • ca ingredient în seruri și tratamente regeneratoare
  • inclus în balsamuri și creme specifice pentru ameliorarea afecțiunilor cutanate, piele deteriorată


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • detalii despre utilizarea în siguranță a uleiurilor esențiale
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz cosmetic
 
Caracteristici
Proprietăți anti-aging
Proprietăți cicatrizant
Proprietăți regenerator
Proprietăți tonic general
Indicații cicatrici
Indicații eczeme, piele atopică
Indicații pete pigmentare
Indicații riduri, linii fine
Aplicații ten matur
Aplicații ten problematic
Aplicații ten tern
Aplicații ten uscat
Miros, aromă balsamic

Rețete asociate

Cremă corectoare, anti-pete

Pentru atenuarea petelor cauzate de soare, a petelor de vârstă sau post inflamatorii (cicatrici, acnee). Formula...

Ser antirid pentru ten uscat

Un ser alcătuit din uleiuri vegetale și ingrediente cu efect antirid, anti-aging, emolient, regenerator cutanat și...

Crema fermitate antirid pentru gât și decolteu

O cremă formulată pentru a combate semnele îmbătrânirii, pentru o piele mai elastică, mai fermă, suplă și hidratată....

Ser iluminator și regenerator Crin alb & Luminița serii

Un mix uleios formulat cu ingrediente cunoscute pentru efectul de îmbunătățire a aspectului și texturii pielii. Se...

Mască anti-aging ayurvedică

Pe bază de pudre ayurvedice cu acțiune anti-aging forte, cu acizi de fructe AHA și ulei esențial din semințe de...

Cremă anti-aging, argan & coacăze negre

O cremă complexă, bogată în ingrediente benefice pentru piele, cu efect hidratant, anti-îmbătrânire, de sporire a...

Opinii

Sumar

5

(3 Opinii)

Filtrează opiniile după evaluare

  • 5
    (3)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Scrieți o opinie despre produs

Evaluare 
2020-09-30

Este f ok

Este f ok.Am o ontrebare am facut600 ml de sampon lichid si am vrut sa adaug cateva picaturi de ulei esential de morcov pt a aduce un beneficiu pielii capului. Dar din greseala nu am vazut ca nu are plasticul pt picaturi si am turnat aproape toata sticla (IN jur la 8 g) e vreo problema ??? Ph e 6 .poate provoca vreo iritatie sau ceva de genul?? Multumesc pt raspuns

Răspuns
Nu este nicio problemă, având în vedere că ar fi în jur de 1,3% uleiul esențial în șampon. S-ar putea să lichefieze puțin șamponul, dar se poate folosi. Numai bine!
Evaluare 
2013-09-26

toate produsele sunt super, va multumesc!

tot ce am cumparat imi place, multumesc ca existati!

Evaluare 
2013-05-07

Este foarte bun

Este foarte bun il folosesc doar de cateva zile diluat in procent de 2% si deja tenul meu parca e mai ferm . Il iubesc! Insa acum ca vine vara pot sa il tin in frigider ? Pentru ca temperaturile vor depasi cu siguranta 25 de grade. Multumesc :)

Scrieți o opinie

Ulei esențial de Semințe de Morcov

Apăsând butonul "Trimite", sunteți de acord ca această opinie să fie făcută publică.

Menu

Settings