Esteri, specialități de lipide 

1 - 4 din 4 produse
  • (16)
    15,14 lei In Stock
    Este un emolient non-gras cu textură ușoară obținut din ulei de cocos, ce se poate încorpora într-o gamă largă de formule cosmetice cu profil senzorial superior. Este de luat în calcul pentru creme și fonduri de ten ”oil-free”, seruri, creme și emulsii de protecție solară, îngrijirea părului.
  • (13)
    18,75 lei In Stock
    Este un emolient inovator de origine vegetală, cu excelente beneficii senzoriale pentru piele. Se distribuie ușor, nu lasă peliculă grasă și are caracteristici similare cu siliconul volatil sintetic. Se folosește pentru a crea cosmetice cu textură foarte plăcută, elegantă, ce se aplică ușor și se absorb rapid.
  • (25)
    8,51 lei In Stock
    Are acțiune emolientă forte, reduce pierderile de apă din piele, favorizează absorbția cutanată a substanțelor active, este protector și reparator al pielii uscate, solzoase sau deteriorate. Un ingredient clasic folosit în felurite preparate farmaceutice, unguente și alifii.
  • (12)
    20,08 lei In Stock
    Extras din uleiul de măsline, remarcat pentru excelenta afinitate față de piele și păr, este un activ cosmetic polivalent, non-gras, ce fortifică bariera naturală a pielii. Este ideal pentru seruri, creme, fond de ten, compoziții de machiaj și de îngrijire a părului.
1 - 4 din 4 produse

Menu

Settings