Ulei de Cocos Bio virgin, Ecocert / Cosmos

New product

Foarte apreciat în cosmetică pentru textura, finețea și parfumul său, uleiul de cocos aplicat pe piele o lasă mătăsoasă, hrănită și hidratată. Este util pentru înfrumusețarea părului, se poate folosi și pe pielea copiilor.

More details

9,04 leicu tva

  • 100 ml
  • 1 Ltr
  • 5 Ltr

- +

 
Fișa produsului

Ulei de Cocos  - descriere, recomandări

Uleiul de cocos presat la rece, nerafinat și nedezodorizat, păstrază principiile active intacte și aroma specifică a nucii de cocos. Se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului, este potrivit și pentru copii mici. În special pielea uscată, descuamată sau aspră beneficiază de virtuțile acestui ulei exotic, de asemenea și părul uscat, tern, deteriorat sau indisciplinat.

Metoda de obținere: obținut prin presare la rece din pulpa fructului proaspăt

Calitate: Ulei de Cocos bio virgin - produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert

Proprietăți organoleptice: lichid uleios fluid sub temperatura de 24°C, peste această temperatură se solidifică și devine alb-ivoriu

Pe piele: absorbție bună, senzație semi-grasă

Ingrediente (INCI): cocos nucifera oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT


Proprietățile uleiului de cocos

  • nutritiv, hrănște pielea și reduce procesul de deshidratare
  • calmant pentru pielea iritată sau expusă la factorii de mediu (vânt, frig, soare)
  • emolient și catifelant, lasă pielea fină, moale și îngrijită
  • contribuie la restaurarea barierei hidrolipidice a pielii
  • hrănește și netezește firele de păr, protejează părul de deshidratare și de acțiunea factorilor de mediu


Recomandări, aplicații

  • îngrijirea pielii uscate, descuamate, crăpate, dure sau aspre
  • calmarea pielii afectate de roșeață, iritații
  • îngrijirea pielii copiilor, descuamări ale pielii bebelușilor
  • îngrijirea buzelor, a mâinilor și picioarelor
  • protejarea, hrănirea și înfrumusețarea părului, aplicații pe vârfurile uscate sau despicate
  • prepararea săpunurilor, a deodorantelor


Cum se folosește uleiul de cocos în cosmetică

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele și păr
  • aplicat pe corp imediat după duș sau baie, ajută la menținerea hidratării pielii
  • în amestec cu alte uleiuri vegetale și esențiale pentru masaj corporal
  • ca ingredient în compoziții cosmetice pentru îngrijire corporală: unt de corp, lapte de corp, balsam, cremă
  • ca bază pentru prepararea unui gomaj de corp, împreună cu granule exfoliante
  • ca atare sau ca ingredient în balsam pentru buzele uscate
  • ca atare sau combinat cu alte uleiuri și extracte pentru zonele cu pielea întărită: coate, genunchi, călcâie
  • aplicații locale pentru bebeluși și copii în zonele cu pielea uscată sau descuamată
  • sub formă de mască nutritivă pentru părul uscat sau afectat de razele solare, ca atare sau combinat cu alte ingrediente
  • ca ingredient pentru șampoane, balsamuri și creme capilare


Sinergii speciale

  • cu unt de shea în aplicații locale pe piele crăpată, aspră
  • cu ulei de vanilie și parfumant flori de tiare pentru un masaj corporal paradisiac
  • cu ulei de gălbenele și extract de schisandra pentru aplicații ”after-sun”
  • cu unt de cacao și ulei de migdale pentru îngrijirea buzelor
  • cu unt de murumuru și parfumant creme tropicale pentru un unt de corp exotic
  • cu ulei esențial de palmarosa, geraniu și/sau salvie pentru deodorante
  • cu ulei esențial de ylang-ylang și silicon vegetal pentru creme capilare


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic


Avertisment
: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Elemental sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

 
Data sheet
Proprietăți nutritiv
Utilizare ten uscat
Păr uscat

Rețete asociate

Săpun TURMERIC & PORTOCALĂ

Săpun preparat prin metoda ”la rece” cu turmeric, ulei esențial de portocale și scorțișoară, unt de cacao, ulei de...

Ulei de masaj pentru picioare obosite

Alcătuit din ingrediente cu proprietăți antiinflamatoare, antalgice, decongestionante. Favorizează detensionarea...

Săpun CHARBON

Un săpun formulat cu ulei esențial de Tea tree, Cărbune vegetal activ, ulei de Tamanu, Cânepă și Chimen negru cu...

Săpun COFFEE

Săpun cu cafea preparat prin procedura la rece, exfoliant, aromat, decorativ.

Săpun MAROCAN

Conține ingrediente specifice precum uleiul de Argan și argila Rhassoul (Ghassoul), care, împreună cu uleiul esențial...

Săpun COCOS

Rețetă de săpun cu ulei de Cocos și Migdale, prin metoda la rece. Rezultă un săpun alb cu aspect de marmură, miros...

Cleanser solid pentru față

Pentru curățarea delicată a tenului, nu conține săpun și nu usucă pielea, formează o spumă cremoasă și lasă pielea...

Praline de baie - Bath melts

Pentru o baie aromatică și relaxantă, pentru o piele hidratată, fină și catifelată.

Gel de duș cremă, piele uscată

Un gel de duș bogat și cremos, formulat cu ingrediente hidratante și tenside blânde, îmbogățit cu ulei de cocos și...

Review-uri

Sumar

4.6

(40 Review-uri)

Sortare dupa notă

  • 5
    (31)
  • 4
    (5)
  • 3
    (2)
  • 2
    (0)
  • 1
    (2)

Scrieți un review

Nota 
2013-05-31

pare ok

Am primit uleiul amabalat in sticluta. Pare OK si sper sa fie la inaltimea laudelor pe care le-am citit pana acum! Mirosul sper sa persiste!

Nota 
2012-12-07

nu puteti reveni la vechiul ambalaj?

am o problema cu ambalajul nu cu produsul, care e adorat de mine si de cei mici. nu pot lua untul din sticla, din vechiul ambalaj era ok. stiu ca la o anumita temperatura devine lichid, dar acum deja e iarna si in casa nu am peste 22 de grade. nu puteti reveni la vechiul ambalaj?

Nota 
2012-10-21

Am folosit acest ulei

Am folosit acest ulei masat dupa dus pe pielea umeda toata vara si m-am bucurat de aroma lui, piele fina si bronz intens. Odata cu racirea vremii se solidifica si trebuie sa bagi sticluta cu tine sub dus ca sa se topeasca din nou. Este o adevarata desfatare si m-a facut sa renunt la cremele pline de chimicale.

Nota 
2012-10-12

recomand

Il folosesc pe scalp/par, aplicat o data pe saptamana ca o "masca", lasat timp de cateva ore. Dupa spalare, parul este moale si hidratat. Uneori il aplic in combinatie cu ulei de jojoba, deoarece acesta miroase destul de puternic (placut, dar puternic - miroase a prajituri) si poate fi deranjant. Il recomand persoanelor cu parul deshidratat in urma vopsirilor repetate.

Nota 
2012-08-01

Este minunat de placut mirositor

Este minunat de placut mirositor, face pielea catifelata si usor parfumata. Eu il folosesc si pentru ten si pentru corp si pentru par.

Nota 
2012-06-21

Imi place!

Imi place!

Nota 
2012-06-17

si eu il recomand, dar

intr-adevar uleiul de cocos este foarte bun si eu il recomand, dar, trebuie luat in considerare faptul ca pielea (scaplul) se obisnuieste la un moment dat si efectul trece, de aceea eu recomand sa folositi mai multe uleiuri (intercalat) pentru piele, pentru ca acesta sa se vitaminizeze in mod constant. Uleiul de morcov este cel pe care il folosesc intercalat cu cel de cocos si uite asa am renuntat la toate cremele de "firma" :)

Nota 
2012-05-26

Este extraordinar acest ulei

Este extraordinar acest ulei de cocos,il ador :x,il folosesc ca masca pentru par,indeparteaza matreata,il folosesc pe ten,pe corp.Este bun la toate

Nota 
2012-04-14

ulei de cocos

Miroase placut si poate fi folosit intr-o varietate de moduri - pe corp dupa dus, pentru catifelarea buzelor, pe par, sprancene, unghii, etc.

Nota 
2012-04-01

recomand

"un ulei pe care il recomand pentru puterea de catifelare a pielii si pentru ca nu ramane gras, ci intra repede in piele. e foarte practic in calatorii, pe timp de iarna, fiindca se solidifica si nu se varsa. se topeste foarte repede insa la caldura mainii.
e foarte bun si pentru par. mi am facut o masca pana acum si dupa 2 spalari parul nu a mai fost atat de uscat."

Scrieți un review

Ulei de Cocos Bio virgin, Ecocert / Cosmos

Ulei de Cocos Bio virgin, Ecocert / Cosmos

Foarte apreciat în cosmetică pentru textura, finețea și parfumul său, uleiul de cocos aplicat pe piele o lasă mătăsoasă, hrănită și hidratată. Este util pentru înfrumusețarea părului, se poate folosi și pe pielea copiilor.

Prin trimiterea acestei recenzii, sunteți de acord ca aceasta să fie publicată.

Menu

Sus