Ulei de Jojoba Bio virgin, Ecocert / Cosmos

New product

Are o compoziție asemănătoare sebumului uman și astfel, o compatibilitate deosebită cu pielea și părul. Pătrunde cu ușurință în piele și nu lasă peliculă grasă fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. Protejează împotriva deshidratării, este emolient, întărește bariera hidrolipidică a pielii. Îmbunătățește vitalitatea și aspectul părului.

More details

16,18 leicu tva

  • 50 ml
  • 250 ml

- +

 
Fișa produsului

Ulei de Jojoba - descriere, recomandări

Uleiul extras din semințele de jojoba este destul de diferit față de uleiurile vegetale comune, fiind defapt o ceară lichidă. Pătrunde în piele într-un mod interesant și anume prin foliculii de păr pe care nu-i blochează, se amestecă cu sebumul și formează o peliculă fină non-ocluzivă, lăsând pielea să respire.

Are un profil interesant de acizi grași (acid gadoleic, erucic, nervonic), conține o cantitate remarcabilă de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili și pentru senzația uscată după aplicarea pe piele. Poate părea o contradiciție de termeni, dar uleiul de jojoba este un ulei uscat.

Alte denumiri: jojoba gold, ceară de jojoba

Metoda de obținere: prin presare la rece a semințelor

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert

Proprietăți organoleptice: lichid clar gălbui, miros ușor caracteristic, vâscozitate medie

Pe piele: absorbție rapidă, senzație uscată

Ingrediente (INCI): simmondsia chinensis seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT


Proprietățile uleiului de jojoba

  • protector al filmului hidrolipidic al pielii
  • protejează pielea de deshidratare
  • emolient și nutritiv în profunzime
  • menține suplețea și elasticitatea pielii
  • echilibrant al secreției de sebum
  • catifelează și netezește pielea
  • favorizează pătrunderea principiilor active în piele


Recomandări, aplicații

  • este adecvat pentru îngrijirea oricărui tip de piele, a părului și unghiilor
  • îngrijirea tenului gras, mixt, normal sau uscat
  • îmbunătățirea condiției pielii uscate, deshidratate, devitalizate
  • îngrijirea pielii sensibile, fragile, delicate, inclusiv cea a copiilor
  • menținerea supleții și elasticității pielii
  • atenuarea ridurilor, întârzierea îmbătrânirii cutanate
  • îngrijirea și regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, dermatite, iritații
  • îngrijirea pielii din zona ochilor
  • pentru formularea compozițiilor de machiaj
  • hrănirea și echilibrarea scalpului
  • înfrumusețarea și netezirea firelor de păr, îngrijirea părului casant, uscat sau deteriorat


Mod de utilizare în cosmetică

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau păr
  • aplicat pur pe piele pentru demachiere sau îngrijire, inclusiv după epilare sau bărbierit
  • combinat cu alte uleiuri vegetale și uleiuri esențiale, pentru masaj facial sau corporal
  • ca ingredient în compoziții cosmetice: creme, loțiuni, seruri, lapte de corp, unt de corp
  • ca bază pentru formularea compozițiilor de îngrijire a pielii afectate de eczeme, psoriazis, iritații, în special datorită similitudinii cu sebumul uman
  • nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru îngrijirea unghiilor și a cuticulelor
  • aplicat pe păr ca atare sau ca ingredient pentru măști și creme capilare, balsam de păr, ser pentru vârfuri
  • ca bază pentru parfumuri uleioase
  • ca bază pentru facilitarea pătrunderii în piele a principiilor active din alte ingrediente


Sinergii speciale

  • cu ulei de chimen negru, ulei esențial de tea tree sau fragonia pentru ten gras cu tendințe acneice
  • cu ulei de tamanu și extract de schisandra pentru diverse probleme cutanate
  • cu bisabolol și vitamina E după ras sau epilare
  • cu ulei de ricin, avocado și cocos pentru hrănirea și fortificarea părului
  • cu ulei esențial de oregano și mentă pentru scalp cu probleme
  • cu ulei de vanilie și ulei esențial de grapefruit pentru masaj corporal
  • cu ulei de trandafiri macerat și extract de acmella pentru masaj facial


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

 
Data sheet
Proprietăți seboregulator
Utilizare ten mixt
Păr uscat

Rețete asociate

Ulei de barbă

Un ser cu textură excepțională, miros subtil elegant. Conceput special pentru îgrijirea bărbii, este emolient,...

Balsam de buze colorat și aromat, vegan

Un balsam fin, aromat natural, emolient şi hrănitor, preparat din unt de cacao, ulei de jojoba, ceară vegetală,...

Blush ”Old Rose”

Un blush compactat cu o culoare plăcută, nu este strident, potrivit atât pentru tenurile mai deschise cât și pentru...

Cremă hidratantă universală

O formulă complexă ce îmbină ingrediente hidratante, regeneratoare și emoliente cu active antiinflamatoare și...

Ser cu vitamine A-C-E

Rezultă un ser cu textură lejeră și un fin parfum agreabil. Se absoarbe ușor, furnizând pielii substanțe...

Cremă de iarnă pentru ten mixt/gras

O cremă de zi lejeră, formulată cu ingrediente nutritive și protectoare: ulei de jojoba, ulei de cătină, glicerină,...

Cremă de zi cu protecţie solară, ten mixt/gras

O cremă uşoară, cu textură lejeră, plăcută pe piele și matifiantă. Conține filtru solar mineral, ulei de jojoba,...

Cremă hidratantă ten mixt/gras, Jojoba & Q10

O cremă de zi uşoară, hidratantă şi anti-aging, potrivită pentru tenul mixt și gras. Se absoarbe repede şi nu lasă...

Trei parfumuri de puls

Trei rețete de parfum în bază uleioasă, sunt ușor de preparat și se pot adapta după preferințe.

Review-uri

Sumar

4.8

(28 Review-uri)

Sortare dupa notă

  • 5
    (24)
  • 4
    (3)
  • 3
    (1)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Doar utilizatorii logați pot scrie review-uri

Logare / Creare cont
Nota 
2018-09-28

E bun de adăugat ca ulei esențial in săpun?

Doresc sa imi fac sapun de casa si nu știu sigur daca uleiul asta se poate adauga in compozitia de sapun. O sa contina ulei de masline si de cocos si conform rețetei se recomanda si adaugarea unui ulei esential.

Nota 
2018-03-20

@ Aurelia B.

Bună ziua! Uleiurile vegetale se pot solidifica dacă sunt expuse la temperaturi joase, fapt care nu le afectează calitățile în niciun fel. Păstrați flaconul la temperatura camerei și uleiul va reveni la starea lichidă.

Nota 
2018-03-20

Nemultumit

Uleiul de jojoba primit azi este solid si nu lichid asa cum stiam si cum am citit in descriere.Imi puteti da va rog o explicatie.Se mai poate folosi?

Nota 
2017-06-27

recomand

este un ulei rapid absorbit de piele si par. il folosesc dupa baie si sterg excesul cu un prosop pentru ca oricat de usor de absoarbe , tot ramane pelicula pe piele . am folosit multi ani uleiul de argan ,dar este foarte gras si se absoarbe greu , am trecut la jojoba si urmeaza sa iau de 250ml pentru ca face ce trebuie si se absorabe mai bine. comandati si o pompita pentru o dispersie usoara pentru ca direct din sticla curge prea mult.

Nota 
2017-05-31

Dumnezeiesc

Nu stiu cum am putut sa traiesc pana acum fara acest ulei :))
Este minuuunat!! Se absoarbe foarte rapid, pielea este mai catifelata, mai luminoasa. Si cu toate ca am tenul gras, imi face foarte bine.
Este un ulei versatil, mi-am creat si un mic parfum intr-un roll-on.
Recomand cu incredere.

Nota 
2016-11-10

Jojoba

Se absoarbe foarte bine în piele şi o lasă catifelată, cu un luciu uşor satinat. Mi se pare minunat pe post de cremă de mâini, deoarece pătrunde mai adânc în piele decât celelalte uleiuri (chiar şi uscate) şi se vede că o "ajută" din interior, nu doar la suprafaţă. Unghiile capătă şi ele un luciu sănătos şi cuticulele sunt hidratate.

Nota 
2016-09-12

ottimo per l'acne

Mi sono preparato un siero con olio di jojoba e neem, vitamine, alcuni oli essenziali (lavanda, tea tree) ed estratto di rosmarino. L'acne e il rossore sul viso sono diminuiti; la mia pelle produce meno sebum. Soddisfatto.

Folosit cu succes pentru acnee.

Nota 
2013-10-23

Opinie

La inceput am fost putin sceptica, dat fiind fapul ca folosisem pana atunci ulei de jojoba de la o alta firma, insa, acum, dupa ce l-am incercat pe cel de la Mayam, pot spune ca sunt multumita, isi face foarte bine treaba.

Nota 
2013-10-01

Ulei de jojoba Bio

Este un ulei foarte bun pentru ten si par

Nota 
2013-09-21

big like

am renuntat la orice tip de crema de cand am cumparat acest ulei.se absoarbe imediat in piele.o sa-l folosesc toata viata:)

Scrieți un review

Ulei de Jojoba Bio virgin, Ecocert / Cosmos

Ulei de Jojoba Bio virgin, Ecocert / Cosmos

Are o compoziție asemănătoare sebumului uman și astfel, o compatibilitate deosebită cu pielea și părul. Pătrunde cu ușurință în piele și nu lasă peliculă grasă fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. Protejează împotriva deshidratării, este emolient, întărește bariera hidrolipidică a pielii. Îmbunătățește vitalitatea și aspectul părului.

Prin trimiterea acestei recenzii, sunteți de acord ca aceasta să fie publicată.

Menu

Sus