Agenți funcţionali 

pe pagină
16 - 30 din 33 produse
  • Adăugat în săpunuri fabricate la rece, lactatul de sodiu îmbunătățește textura săpunului, care astfel devine mai compact, mai ușor de tăiat și cu un aspect mai frumos. Ca ingredient cosmetic, este un agent umectant și hidratant ce contribuie la fortificarea barierei naturale și îmbunătățirea elasticității pielii.

    6,31 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 4 Review

    Are acțiune emolientă forte, reduce pierderile de apă din piele, favorizează absorbția cutanată a substanțelor active, este protector și reparator al pielii uscate, solzoase sau deteriorate. Un ingredient clasic folosit în felurite preparate farmaceutice, unguente și alifii.

    9,76 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • Este un agent deodorant natural ce combate mirosurile neplăcute, inhibând descompunerea bacteriană a substanțelor prezente în compoziția transpirației.

    5,59 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 3 Review

    Este cunoscut pentru efectul antiseptic și de stimulare a vindecării cutanate, benefic pentru îngrijirea pielii iritate, inclusiv pentru copii. Este un excelent filtru protector împotriva radiațiilor UV și este folosit ca pigment alb pentru preparatele de machiaj.

    5,00 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 2 Review

    O pudră foarte fină, utilizată pentru prepararea feluritelor produse cosmetice și de machiaj. Facilitează aderența pudrelor pe piele, este bun absorbant, matifiant, recomandat și în compozițiile dedicate tenului gras.

    5,24 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 5 Review

    Pudra de orez este extrem de apreciată pentru calitățile sale cosmetice, este un bun suport al compozițiilor cosmetice pudroase, cu efect de mascare, catifelant și matifiant.

    5,71 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 2 Review

    Bogată în siliciu vegetal, este o pudră foarte fină, absorbantă și matifiantă, folosită în numeroase aplicații: produse de machiaj, deodorante, creme pentru ten gras. Îmbunătățește tonusul și fermitatea pielii, este utilă în compoziții de remodelare corporală.

    5,71 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • Un produs bogat în substanțe antioxidante și anti-aging, favorizează bronzajul, pregătește pielea pentru expunerea la soare, conferă aspect radiant pielii. Se folosește inclusiv ca și colorant vegetal.

    4,76 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • Cunoscută și sub denumirea de sare amară sau sulfat de magneziu, sarea Epsom este utilizată pentru detensionare, ameliorarea durerilor musculare și osteoarticulare, remineralizare, curățarea și tonifierea pielii.

    9,64 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • O pudră minerală foarte fină, ușoară, semitransparentă, recomandată ca filler sau bază pentru compozițiile de machiaj: fard, blush, pudre de ten etc. Este mătăsoasă, catifelantă și ușor iluminatoare pe piele.

    6,66 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 1 Review-uri

    Este un emolient non-gras cu textură ușoară obținut din ulei de cocos, ce se poate încorpora într-o gamă largă de formule cosmetice cu profil senzorial superior. Este de luat în calcul pentru creme și fonduri de ten ”oil-free”, seruri, creme și emulsii de protecție solară, îngrijirea părului.

    12,02 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 1 Review-uri

    Un produs de origine vegetală recunoscut pentru efectul umectant și hidratant forte, potrivit penru produsele destinate îngrijirii pielii și părului. Este utilizat în aplicații pentru eliminarea deshidratării pielii, reducerea proceselor inflamatorii, creșterea elasticității pielii, îmbunătățirea aspectului părului.

    12,85 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 2 Review

    O soluție formată din ingrediente de origine vegetală ce permite încorporarea uleiurilor esențiale, a parfumantelor și diferitelor ingrediente uleioase în medii apoase cum ar fi: tonere, ape de toaletă, deodorante fluide, sprayuri de ten, corp sau păr, ape micelare.

    12,97 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 4 Review

    Foarte fin și mătăsos, îmbunătățește aderența și conferă o senzație plăcută a produselor de machiaj pe piele, facilitează compactarea pudrelor. Opacifiant și texturant pentru preparate cosmetice, agent stabilizator pentru emulsii.

    4,40 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate include în felurite preparate cosmetice, este potrivit și pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii și este extrem de plăcut pe piele.

    16,30 lei în stoc
    Adaugă în coș
16 - 30 din 33 produse
Sus