Agenți funcţionali 

pe pagină
1 - 23 din 35 produse
  • 0 Opinii 
    9,58 lei In Stock

    Ambalaj :  250 gr

    Utilizat pe scară largă în produsele cosmetice pentru ajustarea pH-ului în formule, dar și ca agent chelator sau antioxidant. Este potrivit pentru prepararea de bile efervescente în combinație cu bicarbonatul de sodiu sau ca agent detartrant în menaj.
  • 2 Opinii 
    5,60 lei In Stock

    Ambalaj :  60 gr 1 kg

    Ca ingredient cosmetic activ, acidul lactic favorizează reînnoirea celulelor pielii, exfoliază, îmbunătățește textura și aspectul pielii, conferă strălucire părului. Reglează pH-ul compozițiilor care au nevoie de o aciditate mai ridicată.
  • 0 Opinii 
    6,03 lei In Stock

    Ambalaj :  100 gr 1 kg

    Un produs vegetal ce se folosește în cosmetică pentru prepararea de unturi vegetale, creșterea vâscozității și stabilității la emulsii, balsamuri sau șampoane solide și pentru mărirea durității la lumânări sau săpunuri. 
  • 1 Opinii 
    13,20 lei In Stock

    Ambalaj :  100 gr

    Absoarbe eficient sebumul și uleiul, îmbunătățește textura cremelor și asigură o senzație de catifelare pe piele.
  • 8 Opinii 
    9,27 lei In Stock

    Ambalaj :  25 gr

    Acest ingredient autobronzant de origine naturală permite realizarea foarte ușoară a cremelor și loțiunilor autobronzante sau a nuanțatoarelor. Induce o colorare a straturilor superioare ale pielii și acest lucru se realizează fără soare și fără riscuri pentru piele.
  • 0 Opinii 
    10,42 lei In Stock

    Ambalaj :  500 gr

    O substanță alcalină folosită în cosmetică pentru formularea unor preparate de igienă sau ajustarea pH-ului compozițiilor. Este utilizat pentru a prepara bile efervescente de baie, este foarte apreciat și ca agent ecologic de curățenie.
  • 1 Opinii 
    10,45 lei In Stock

    Ambalaj :  100 gr

    Un produs de origine vegetală ce se folosește pentru obținerea de texturi onctuoase, emoliente dar agreabile, ușoare și non-grase, în cremele preparate prin emulsificare. Se poate asocia cu majoritatea emulsifianților uzuali, ca agent co-emulsifiant, pentru aplicații pentru piele și păr.
  • Chelator natural
    Limited special offer
    4 Opinii 
    8,26 lei 9,28 lei -11% In Stock
    Reduced price!

    Ambalaj :  10 gr

    Destinat formulărilor cosmetice, inactivează în mod eficient ionii metalici, ajută la creșterea duratei de valabilitate, a stabilității și eficacității produselor cosmetice. Alternativă naturală la EDTA.
  • 2 Opinii 
    14,96 lei In Stock

    Ambalaj :  25 gr

    Un constituent al uleiului esențial de mentă cu miros intens și plăcut, are efect răcoritor, detensionant, antalgic. Este util în balsamuri, alifii, spray de picioare, creme pentru membre dureroase, produse de bărbierit, comprese, geluri răcoritoare.
  • 0 Opinii 
    13,59 lei In Stock

    Ambalaj :  25 gr

    Un amestec natural de substanțe cu proprietăți antimicrobiene, eficient împotriva unor probleme de piele, cum ar fi mătreața, acneea sau mirosurile neplăcute, o alternativă naturală la triclosan, foarte blând pentru piele.
  • Oxid de zinc, pulbere grad cosmetic, 50 gr
    Limited special offer
    3 Opinii 
    4,41 lei 4,64 lei -5% In Stock
    Reduced price!

    Ambalaj :  25 gr 1 kg

    Este folosit ca pigment alb, filler sau filtru UV în cadrul diverselor produse de machiaj și cosmetice: pudră, blush, fard, bază de machiaj, corector, fond de ten, creme pentru protecție solară.
  • 15 Opinii 
    34,74 lei In Stock

    Ambalaj :  50 gr

    Un ingredient cosmetic aprobat pentru cosmeticele bio ce respectă liniile directoare Europene pentru protecția solară broad-spectrum, cu o flexibilitate superioară în formulări cosmetice. Foarte stabil și ușor de utilizat.
  • 3 Opinii 
    7,53 lei In Stock

    Ambalaj :  100 ml 1 Ltr 5 Ltr

    Este un agent hidratant regăsit în nenumărate produse cosmetice de îngrijire și igienă a pielii și părului. Facilitează reținerea apei în țesutul cutanat, este emolient și catifelant, protejează părul de deshidratare.
  • 1 Opinii 
    4,90 lei In Stock

    Ambalaj :  50 gr

    Este un acid polihidroxilic (PHA) des utilizat în formulările dermatocosmetice pentru proprietățile exfoliante, antirid și antioxidante. Îmbunătățește aspectul și condiția pielii, combate semnele de îmbătrânire.
  • Glyceryl caprylate
    Limited special offer
    0 Opinii 
    9,62 lei 10,23 lei -6% In Stock
    Reduced price!

    Ambalaj :  25 gr

    Ingredient multifuncțional de origine vegetală, foarte utilizat cosmetice, cu eficacitate antimicrobiană, acțiune anti acnee și proprietăți de hidratare și refacere a barierei naturale a pielii. Amplifică acțiunea conservanților.
  • 0 Opinii 
    12,55 lei In Stock

    Ambalaj :  400 gr 800 gr

    Sodă caustică fulgi, puritate min 98%, potrivită pentru prepararea de săpunuri.
  • 0 Opinii 
    7,98 lei In Stock

    Ambalaj :  100 gr 1 kg

    Adăugat în săpunuri fabricate la rece, lactatul de sodiu îmbunătățește textura săpunului, care astfel devine mai compact, mai ușor de tăiat și cu un aspect mai frumos. Ca ingredient cosmetic, este un agent umectant și hidratant ce contribuie la fortificarea barierei naturale și îmbunătățirea elasticității pielii.
  • Lanolină anhidră pură, 40 gr
    Limited special offer
    5 Opinii 
    8,41 lei 9,04 lei -7% In Stock
    Reduced price!

    Ambalaj :  40 gr 1 kg

    Are acțiune emolientă forte, reduce pierderile de apă din piele, favorizează absorbția cutanată a substanțelor active, este protector și reparator al pielii uscate, solzoase sau deteriorate. Un ingredient clasic folosit în felurite preparate farmaceutice, unguente și alifii.
  • 0 Opinii 
    5,36 lei In Stock

    Ambalaj :  10 gr

    Este un agent deodorant natural ce combate mirosurile neplăcute, inhibând descompunerea bacteriană a substanțelor prezente în compoziția transpirației.
  • 2 Opinii 
    6,22 lei In Stock

    Ambalaj :  50 gr 1 kg

    Este cunoscut pentru efectul antiseptic și de stimulare a vindecării cutanate, benefic pentru îngrijirea pielii iritate, inclusiv pentru copii. Este un excelent filtru protector împotriva radiațiilor UV și este folosit ca pigment alb pentru preparatele de machiaj.
  • 1 Opinii 
    11,83 lei In Stock

    Ambalaj :  100 ml 1 Ltr

    O alternativă naturală la glicolii pe bază de petrol, prietenoasă cu pielea, cu beneficii senzoriale excelente, un ingredient cosmetic multifuncțional și inovator, este emolient, intensificator al penetrării, solvent natural, umectant, modificator senzorial.
  • 2 Opinii 
    9,10 lei In Stock

    Ambalaj :  100 gr

    O pudră foarte fină, utilizată pentru prepararea feluritelor produse cosmetice și de machiaj. Facilitează aderența pudrelor pe piele, este bun absorbant, matifiant, recomandat și în compozițiile dedicate tenului gras.
  • 5 Opinii 
    8,88 lei In Stock

    Ambalaj :  50 gr 250 gr

    O pudră foarte fină apreciată pentru calitățile sale cosmetice, este un bun suport al compozițiilor cosmetice pudroase, cu efect de mascare, catifelant, absorbant și matifiant.
1 - 23 din 35 produse

Menu

Settings