Ulei de Ojon virgin

Close

New product

Provenit din pădurea tropicală amazoniană, deosebit de bogat în carotenoide, este unul dintre cele mai populare uleiuri pentru îngrijirea părului, folosit pentru a ajuta la problemele scalpului și părului, acționează pentru refacerea fibrei capilare, luptă împotriva căderii părului. Întărește bariera de protecție a pielii, luptă împotriva radicalilor liberi și a efectului poluării.

More details

17,34 lei

- +

 
Fişă produs

Ulei de Ojon - descriere, recomandări

Provenit din pădurea tropicală amazoniană, deosebit de bogat în carotenoide, este unul dintre cele mai populare uleiuri pentru îngrijirea părului, folosit pentru a ajuta la problemele scalpului și părului, acționează pentru refacerea fibrei capilare, luptă împotriva căderii părului. Întărește bariera de protecție a pielii, luptă împotriva radicalilor liberi și a efectului poluării.

Aspect: ulei lichid roşiatic

Miros: caracteristic, fin

INCI: Elaeis Oleifera Kernel oil

Cunoscut și ca: Ulei de Caiaue 

Ulei vegetal presat la rece, nerafinat, aprovizionat direct din Brazilia.


Proprietăți

  • bogat în antioxidanți, în principal carotenoide
  • stabilitate oxidativă ridicată
  • ajută la refacerea hidratării și la creșterea elasticității
  • stimulează bariera de protecție a pielii, încetinește TEWL (pierderile de apă transepidermale)
  • ajută la stimularea producției de colagen
  • creează o peliculă protectoare pe piele
  • luptă împotriva radicalilor liberi și a factorilor poluanți
  • protejează firele de păr de agresiunile mediului înconjurător
  • întărește și hrănește părul
  • acționează împotriva căderii părului
  • reface fibra capilară, îmbracă părul pentru a-l menține hidratat


Aplicații, utilizare

  • poate fi inclus într-o gamă largă de formulări cosmetice pentru îngrijirea pielii și a părului
  • poate fi utilizat aplicat direct pe piele, păr și scalp
  • este potrivit pentru toate tipurile de piele, în particular pentru pielea uscată, pielea îmbătrânită, pielea matură
  • adecvat pentru toate tipurile de păr, în mod deosebit pentru probleme ale scalpului și părului, pentru tratarea căderii părului și a mătreții, pentru părul tratat chimic
  • ca ingredient pentru prepararea uleiurilor faciale și de păr, a serurilor, balsamurilor, cremelor, aplicații de protecție și antipoluare, șampoane, balsamuri, măști, compoziții de îngrijire solară, tratamente împotriva căderii părului, tratamente în profunzime pentru păr


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

 
Caracteristici sumar
Proprietăți protector
Indicații mătreață
Aplicații cosmetică
Colecție Amazonian Rainforest
 
Documente

Rețete asociate

Green gold global repair oil

O sinergie de substanțe valoroase și deosebit de benefice pentru pielea afectată de iritații, sensibilă sau...

Sumar

(0 Review-uri)

0

  • 5 stele
    (0)
  • 4 stele
    (0)
  • 3 stele
    (0)
  • 2 stele
    (0)
  • 1 stea
    (0)

Scrie un Review

Lăsați un review

Ulei de Ojon virgin

Ulei de Ojon virgin

Provenit din pădurea tropicală amazoniană, deosebit de bogat în carotenoide, este unul dintre cele mai populare uleiuri pentru îngrijirea părului, folosit pentru a ajuta la problemele scalpului și părului, acționează pentru refacerea fibrei capilare, luptă împotriva căderii părului. Întărește bariera de protecție a pielii, luptă împotriva radicalilor liberi și a efectului poluării.

Apăsând butonul "Trimite", sunteți de acord ca acest review să fie făcut public.

Menu

Settings