Ulei de Meadowfoam

Close

New product

Alcătuit în principal din acizi grași rari, are proprietăți excepționale de menținere a hidratării și  stabilitate oxidativă. Lasă pielea netedă și mătăsoasă, creează un film protector pe piele fără a fi ocluziv, îmbunătățește părul deteriorat și fragil, ajută la protecția împotriva razelor solare.

More details

16,10 lei

- +

 
Fişă produs

Ulei de Meadowfoam - descriere, recomandări

Alcătuit în principal din acizi grași rari, are proprietăți excepționale de menținere a hidratării și  stabilitate oxidativă. Lasă pielea netedă și mătăsoasă, creează un film protector pe piele fără a fi ocluziv, îmbunătățește părul deteriorat și fragil, ajută la protecția împotriva razelor solare.

Presat din semințele de Meadowfoam (în traducere liberă spumă de pajiște) o cultură protejată prin brevet, durabilă, foarte eficientă, prietenoasă cu solul și albinele.

Aspect: ulei lichid galben limpede

Miros: aproape inodor

INCI: Limnanthes Alba Seed Oil


Proprietăți

  • stabilitate oxidativă foarte ridicată
  • alcătuit în principal din acizi grași cu lanț lung: acid eicosenoic, docosenoic și docosadienoic
  • creează un film protector pe piele fără a fi ocluziv
  • seamănă cu sebumul, ajută la echilibrarea producției naturale de sebum a pielii
  • lasă pielea mătăsoasă și netedă
  • oferă o bună lubrifiere, este emolient foarte eficient
  • încetinește TEWL - pierderile de apă trans-epidermale
  • îmbracă firul de păr pentru a-I menține hidratarea
  • îmbunătățește părul deteriorat, uscat și fragil


Aplicații, utilizare

  • se poate include într-o gamă largă de formulări cosmetice
  • ca ulei de bază în amestecuri care conțin uleiuri sensibile la oxidare, conferă stabilitate altor uleiuri vegetale
  • potrivit pentru preparate pentru piele uscată, seruri pentru contur ochi, în aplicații topice precum balsamuri, unguente și creme
  • în produsele de îngrijire a părului și de îngrijire solară


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

 
Caracteristici sumar
Proprietăți fortifiant capilar
Proprietăți protector
Proprietăți seboregulator
Proprietăți emolient
Aplicații contur ochi
Aplicații păr toate tipurile
Aplicații unghii
Aplicații protecție solară
Aplicații ten mixt
Aplicații ten uscat
 
Documente

Rețete asociate

Ulei de masaj Balance

Ulei de masaj conceput pentru stări de anxietate, dureri de spate, schimbări de dispoziție. Ajută la revigorarea...

Lapte autobronzant progresiv

Emulsie fluidă cu textură foarte lejeră, nelipicioasă, non-grasă, ce se poate repartiza foarte bine pe piele pentru a...

Sumar

(0 Review-uri)

0

  • 5 stele
    (0)
  • 4 stele
    (0)
  • 3 stele
    (0)
  • 2 stele
    (0)
  • 1 stea
    (0)

Scrie un Review

Lăsați un review

Ulei de Meadowfoam

Ulei de Meadowfoam

Alcătuit în principal din acizi grași rari, are proprietăți excepționale de menținere a hidratării și  stabilitate oxidativă. Lasă pielea netedă și mătăsoasă, creează un film protector pe piele fără a fi ocluziv, îmbunătățește părul deteriorat și fragil, ajută la protecția împotriva razelor solare.

Apăsând butonul "Trimite", sunteți de acord ca acest review să fie făcut public.

Menu

Settings