Extract de Tătăneasă

Close

New product

Folosit în mod tradițional pentru repararea pielii, oferă beneficii calmante, antiinflamatoare și anti-îmbătrânire, ajută la combaterea afecțiunilor cutanate, revigorează pielea obosită și îmbătrânită. Potrivit pentru diverse tipuri de formulări cosmetice, aplicații pentru îngrijirea părului și a pielii.

More details

10,78 lei

- +

 
Fişă produs

Extract de Tătăneasă - descriere, recomandări

Folosit în mod tradițional pentru repararea a pielii, oferă beneficii calmante, antiinflamatoare și anti-îmbătrânire, ajută la combaterea afecțiunilor cutanate, revigorează pielea obosită și îmbătrânită. Potrivit pentru diverse tipuri de formulări cosmetice, aplicații pentru îngrijirea părului și a pielii.

Metoda de obținere: prin macerarea funzelor uscate de Tătăneasă în apă și glicerină

Proprietăți organoleptice: lichid maroniu cu miros caracteristic

INCI: Aqua, Glycerin, Symphytum Officinale Leaf Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid


Proprietăți

  • agent antiinflamator și calmant cutanat
  • favorizează epitelizarea
  • ajută la stimularea sintezei colagenului
  • îmbunătățește textura pielii
  • revigorează pielea obosită, îmbătrânită
  • ajută la combaterea afecțiunilor pielii
  • ajută la reducerea apariției liniilor fine și a ridurilor


Aplicații, mod de utilizare

  • potrivit pentru utilizare în formularea multor tipuri de produse cosmetice, inclusiv anti-îmbătrânire, fermitate, anti-acnee, condiționarea pielii și a părului
  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient pentru prepararea de cosmetice
  • dozaj uzual recomandat 1-10%
  • în emulsii se include la faza finală sau la faza apoasă, în funcție de formulă și dozaj
  • solubil în apă, se poate încorpora doar în formule care conțin și apă
  • cu acest ingredient se pot prepara creme, loțiuni, tonere, seruri apoase, geluri, lapte de de corp, șampoane, balsamuri, diverse emulsii
  • este recomandată utilizarea pe termen scurt și evitarea aplicării pe răni deschise a preparatelor care conțin extract de tătăneasă


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se ingera, a nu se lăsa la îndemâna copiilor; contraindicat în perioada sarcinii și pentru copiii mai mici de 6 ani; uz cosmetic

 
Caracteristici sumar
Proprietăți antirid
Indicații riduri, linii fine
Aplicații piele toate tipurile
 
Documente

Rețete asociate

Ser Glycolic 7

Ser tratament exfoliant ce stimulează eliminarea celulelor moarte, promovează producția de colagen, netezirea pielii,...

Cremă de zi cu Bakuchiol

Cremă de zi lejeră și plăcută la aplicare, potrivită pentru ten ușor uscat, normal sau mixt, matur. Este bogată în...

Sumar

(0 Review-uri)

0

  • 5 stele
    (0)
  • 4 stele
    (0)
  • 3 stele
    (0)
  • 2 stele
    (0)
  • 1 stea
    (0)

Scrie un Review

Lăsați un review

Extract de Tătăneasă

Extract de Tătăneasă

Folosit în mod tradițional pentru repararea pielii, oferă beneficii calmante, antiinflamatoare și anti-îmbătrânire, ajută la combaterea afecțiunilor cutanate, revigorează pielea obosită și îmbătrânită. Potrivit pentru diverse tipuri de formulări cosmetice, aplicații pentru îngrijirea părului și a pielii.

Apăsând butonul "Trimite", sunteți de acord ca acest review să fie făcut public.

Menu

Settings