Ulei de Cocos RBD

Close

New product

O variantă versatilă și comună a uleiului de cocos, cu diverse aplicații, ideală pentru fabricarea săpunului la rece și ca ingredient în diverse formulări cosmetice.

More details

31,44 lei

- +

Brand: MAYAM

 
Fişă produs

Ulei de Cocos RBD - descriere, recomandări

O variantă versatilă și comună a uleiului de cocos, cu diverse aplicații, ideală pentru fabricarea săpunului la rece și ca ingredient în diverse formulări cosmetice.

INCI: Cocos Nucifera Oil

Extras din copra - miezul uscat al nucii de cocos, este supus unui proces de rafinare, albire și dezodorizare folosind aburi.

Proprietăți, recomandări

Culoarea este alb-crem în stare solidă și gălbui în stare lichidă, are miros neutru, punct de topire 24-27°C.
Este un ulei cu textură ușoară, foarte stabil, nu este predispus la râncezire, are o durată lungă de valabilitate.
Este o sursă bogată de acid lauric.
O alegere bună pentru fabricarea săpunului prin metoda la rece, datorită capacității sale de a forma un calup ferm și spumă foarte bugată.


Mod de păstrare:
la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă
Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

 
Caracteristici sumar
Proprietăți emolient
Aplicații săpunuri
 
Documente

Rețete asociate

Săpun Golden Peach

Un săpun cu miros și culoare vivace, bun spumant. Parfumul pregnant ne poartă într-o livadă de piersici, într-o zi de...

Săpun Midnight Lavender

Un săpun preparat prin metoda la rece, cu ulei de cocos și argan, ulei esențial de lavandă și alkanet.

Săpun TURMERIC & PORTOCALĂ

Săpun preparat prin metoda ”la rece” cu turmeric, ulei esențial de portocale și scorțișoară, unt de cacao, ulei de...

Săpun CHARBON

Un săpun formulat cu ulei esențial de Tea tree, Cărbune vegetal activ, ulei de Tamanu, Cânepă și Chimen negru cu...

Săpun COFFEE

Săpun cu cafea preparat prin procedura la rece, exfoliant, aromat, decorativ.

Săpun MAROCAN

Conține ingrediente specifice precum uleiul de Argan și argila Rhassoul (Ghassoul), care, împreună cu uleiul esențial...

Săpun COCOS

Rețetă de săpun cu ulei de Cocos și Migdale, prin metoda la rece. Rezultă un săpun alb cu aspect de marmură, miros...

Sumar

(1 Review-uri)

5

  • 5 stele
    (1)
  • 4 stele
    (0)
  • 3 stele
    (0)
  • 2 stele
    (0)
  • 1 stea
    (0)

Scrie un Review

2021-04-13

Ulei de cocos

Se poate folosi și în alimentație?

Răspuns Elemental:
Produsul este grad alimentar, se poate folosi. O zi frumoasă!

Lăsați un review

Ulei de Cocos RBD

Ulei de Cocos RBD

O variantă versatilă și comună a uleiului de cocos, cu diverse aplicații, ideală pentru fabricarea săpunului la rece și ca ingredient în diverse formulări cosmetice.

Apăsând butonul "Trimite", sunteți de acord ca acest review să fie făcut public.

Menu

Settings