New

Ulei esențial de Copaiba

(0)

New product

Folosit în mod tradițional pentru a reduce inflamațiile și durerile asociate, este renumit pentru proprietățile sale calmante și restaurative, datorită conținutului ridicat de sesquiterpene.

More details

12,50 leicu tva

  • 10 ml

- +

 
Fișa produsului

Ulei esențial de Copaiba - descriere, recomandări

Folosit în mod tradițional pentru a reduce inflamațiile și durerile asociate, este renumit pentru proprietățile sale calmante și restaurative, datorită conținutului ridicat de sesquiterpene.

Metoda de obținere: ulei esențial obținut prin distilarea cu abur a rășinii brute obținute din scoarța de Copaifera officinalis

Descriere olfactivă: miros balsamic dulceag, cu note lemnoase și condimentate

Proprietăți organoleptice: lichid galben-portocaliu

Principalii constituenți: β-caryophyllene, alpha-humulene, germacrene, alpha-copaene

Ingrediente (INCI): Copaifera Officinalis Balsam Extract


Proprietăți, recomandări

  • proprietăți antiinflamatorii puternice datorate conținutului mare de sesquiterpene
  • proprietăți de calmare a durerii
    poate ajuta la combaterea multor afecțiuni și imperfecțiuni ale pielii
  • poate ajuta la îmbunătățirea aspectului cicatricilor și vergeturilor
  • nu se aplică pe piele ca atare, doar ca ingredient în preparate cosmetice
  • tonic de piele, purificator
  • în formulări pentru durerile musculare și articulare, dureri de umăr și de spate, rigiditate
  • pentru masaj, amestecat cu un ulei purtător
  • în uleiuri de masaj și balsamuri pentru confort articular, dureri inflamatorii, artrită, reumatism
  • în săruri de baie pentru o baie relaxantă
  • difuzat în aer pentru a îmbunătăți starea de spirit
  • tonic general, alegere bună în caz de oboseală, epuizare


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • detalii despre utilizarea în siguranță a uleiurilor esențiale
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • a nu se aplica pe perioade îndelungate
  • uz extern
 
Data sheet
Proprietăți antalgic; antiinflamator; antireumatismal; purifiant; tonic cutanat; tonic general
Recomandări acnee; cefalee; hematoame; oboseală; reumatism, artrită
Utilizare masaj; ten problematic
Aromă balsamic

Review-uri

Sumar

0

(0 Review-uri)

Sortare dupa notă

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Doar utilizatorii logați pot scrie review-uri

Logare / Creare cont

Momentan nu sunt review-uri

Scrieți un review

Ulei esențial de Copaiba

Ulei esențial de Copaiba

Folosit în mod tradițional pentru a reduce inflamațiile și durerile asociate, este renumit pentru proprietățile sale calmante și restaurative, datorită conținutului ridicat de sesquiterpene.

Prin trimiterea acestei recenzii, sunteți de acord ca aceasta să fie publicată.

Menu

Sus