New

Ulei de Pracaxi virgin

New product

Un ulei exotic de origine amazoniană, foarte apreciat pentru formulări de îngrijire a pielii și a părului destinate să combată îmbătrânirea pielii, reducerea cicatricilor, hiperpigmentare și o gamă largă de probleme de piele. Ideal și pentru îngrjirea părului și scalpului.

More details

23,80 leicu tva

  • 50 ml

- +

 
Fișa produsului

Ulei de Pracaxi virgin - descriere, recomandări

Un ulei exotic de origine amazoniană, foarte apreciat pentru formulări de îngrijire a pielii și a părului destinate să combată îmbătrânirea pielii, reducerea cicatricilor, hiperpigmentare și o gamă largă de probleme de piele. Ideal și pentru îngrjirea părului și scalpului.

Prezentare: ulei gălbui cu vâscozitate medie, tulbure / solidificat la temperatura camerei
Miros: miros caracteristic de nuci

INCI: Pentaclethra Macroloba Seed Oil


Proprietăți

  • conține concentrații ridicate de acid behenic și acizi lignocerici
  • nutritiv, calmant cutanat, tonifiant
  • utilizat pentru îngrijirea pielii afectate de o gamă largă de probleme
  • ajută pielea uscată și deteriorată
  • calmează zonele cu piele iritată
  • ajută la îmbunătățirea aspectului și tonusului pielii
  • susține păstrarea elasticității pielii
  • ajută la stimularea reînnoirii celulare
  • util în caz de eczeme și psoriazis
  • contribuie la combaterea vergeturilor
  • ajută la reducerea hiperpigmentării
  • potrivit în caz de mâncărimi ale pielii și scalpului, mătreață
  • ajută la reducerea căderii părului
  • aduce strălucire, finețe și maleabilitate părului
  • facilitează coafarea părului indisciplinat


Utilizare, aplicații

  • este o alegere excelentă pentru fomulări adresate tenului matur, pielii cu semne de îmbătrânire, pielii deteriorate, cu probleme, părului deteriorat
  • ca ingredient pentru formulări de creme, seruri uleioase, balsamuri, alifii pentru cicatrici, creme pentru îngrijirea pielii în sarcină, uleiuri de masaj
  • ca ingredient pentru formulări de îngrijire a părului precum balsamuri, seruri, măști capilare, produse leave-in
  • dacă primiți flaconul cu ulei solidificat, deșurubați ușor capacul și țineți flaconul în apă caldă pentru a se lichefia


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

 
Data sheet
Proprietăți tonic cutanat
Recomandări vergeturi
Utilizare ten uscat
Păr uscat

Rețete asociate

Ulei de barbă

Un ser cu textură excepțională, miros subtil elegant. Conceput special pentru îgrijirea bărbii, este emolient,...

Review-uri

Sumar

5

(1 Review-uri)

Sortare dupa notă

  • 5
    (1)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Doar utilizatorii logați pot scrie review-uri

Logare / Creare cont
Nota 
2020-03-09
Cumpărător verificat

Excelent

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4257951/

Scrieți un review

Ulei de Pracaxi virgin

Ulei de Pracaxi virgin

Un ulei exotic de origine amazoniană, foarte apreciat pentru formulări de îngrijire a pielii și a părului destinate să combată îmbătrânirea pielii, reducerea cicatricilor, hiperpigmentare și o gamă largă de probleme de piele. Ideal și pentru îngrjirea părului și scalpului.

Prin trimiterea acestei recenzii, sunteți de acord ca aceasta să fie publicată.

Menu

Sus