Pigment cosmetic hidrofil Negru

Close

New product

Pigment cosmetic natural cu suprafață tratată ce asigură o formulare ușoară a produselor cosmetice și de machiaj pe bază de apă. Lucrează la cald și la rece deopotrivă, nuanța produsului se poate regla și la final.

More details

9,65 lei

  • 5 gr

- +

Tags: pighidr

 
Fişă produs

Pigment cosmetic Negru hidrofil - descriere

Pigment cosmetic natural cu suprafața tratată cu acid fitic de origine naturală pentru a obține un compus super-hidrofil, oferind o formulare ușoară a produselor cosmetice și de machiaj pe bază de apă.

Acidul fitic folosit la tratarea suprafeței acestor pigmenți este derivat din tărâțe de orez, fără GMO, fără conținut de alergeni.

Ingrediente: CI 77499 (and) Phytic acid (and) Sodium Hydroxide


Proprietăți

  • origine naturală
  • ușor dispersabil în formulări pe bază de apă și apă
  • afinitate mare pentru apă
  • rezistență deosebită a culorii
  • suportă un dozaj relativ mare al pigmentului în formule
  • ajustarea ușoară a nuanței
  • nu este necesar un echipament de măcinare
  • fără particule libere sub 100 nm (non-nano)
  • culoare omogenă datorită proprietăților de suspensie bune
  • dezvoltă culoarea complet mai rapid decât pigmenții minerali obișnuiți


Aplicații, utilizare

  • ca ingredient pentru formulări cosmetice: fond de ten, mascara, tuș de pleoape, CC cream, BB cream, produse de machiaj pe bază de apă
  • dozaj general 0,1-10%
  • poate fi utilizat în procese la cald sau la rece
  • vâscozitate scăzută a soluției menținută chiar și cu conținut ridicat de pigment
  • stabilitate sporită și dispersibilitate ușoară în soluții lichide, geluri sau emulsii O/W
  • poate fi încorporat înainte sau după emulsificare
  • se dispersează complet în apă fără a fi nevoie de amestecare
  • compatibilitate bună cu agenți de îngroșare, compatibilitate excelentă cu săruri
  • pH-ul nu influențează vâscozitatea sau proprietățile hidrofile ale pigmentului 

Echivalențe volumetrice (cu lingurițe de dozare inox):

  • TAD = 0,45 gr
  • DASH = 0,20 gr
  • PINCH = 0,18 gr
  • SMIDGEN = 0,065 gr
  • DROP = 0,04 gr


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se ingera, a nu se inhala, uz cosmetic

 
Documente

Rețete asociate

Fluid Color corector

Un fel de CC cream dar cu textură lichidă și o senzație plăcută, aproape imperceptibilă pe piele. Se poate folosi și...

Fond de ten pentru ten normal/mixt

Un fond de ten tip cremă, ideal pentru ten normal sau mixt, chiar ușor gras. Are o textură plăcută, acoperire medie,...

Fond de ten lejer, pentru ten gras

Un fond de ten cu profil senzorial potrivit pentru tenul gras. Are o textură plăcută, acoperire medie, nuanță light...

Opinii

Sumar

5

(1 Opinii)

Filtrează opiniile după evaluare

  • 5
    (1)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Scrieți o opinie despre produs

Evaluare 
2021-02-13

Sodium hydroxide egal soda caustica

Soda caustica in compoziția unui pigment... Pe care îl folosim pentru formularea unui produs, pe care îl vom aplica in jurul ochilor. Care va ajunge și ..in ochi, fara îndoiala..
??!!
Fără (alte) cuvinte..

Răspuns
Bună ziua! Să nu rămâneți cu părere greșită, sodium hydroxide intră în compoziția multor cosmetice, fiind folosit pentru echilibrarea pH-ului, și este neutralizat complet.

Scrieți o opinie

Pigment cosmetic hidrofil Negru

Apăsând butonul "Trimite", sunteți de acord ca această opinie să fie făcută publică.

Menu

Settings