Extract de Propolis

New product

Ingredient activ multifuncțional biomimetic, titrat în polifenoli, recomandat pentru formulări cosmetice anti-acnee, deodorante, anti-poluare, de echilibrare a sebumului, de fortificare a barierei de protecție a pielii. Nu conține alcool.

More details

11,54 leicu tva

  • 10 ml

- +

 
Fișa produsului

Extract de Propolis - descriere, recomandări

Propolisul este un amestec de substanțe secretate de plante, pentru a-și proteja mugurii de mai mulți factori exogeni cum ar fi: vreme, microorganisme, agenți oxidanți sau radiații ultraviolete.

Extractul de Propolis Mayam este un ingredient activ multifuncțional biomimetic, titrat în polifenoli, recomandat pentru formulări cosmetice anti-acnee, deodorante, anti-poluare, de echilibrare a sebumului, de fortificare a barierei de protecție a pielii.

Printr-un proces patentat de înaltă eficiență care îmbină extracția selectivă și standardizarea, acest extract păstrează combinația bio-activă polifenolică. Printre acizii fenolici, bioflavonoidele aglycon și glicozidele, acest exctract conține Apigenin, Chrysin, Galangin, Pinocembrin, Pinobanksin și Quercetin, care reprezintă mai mult de 25% din compoziția totală.

Ingrediente (INCI): Propolis Extract, Glycerin, Aqua

Mod de prezentare: lichid  galben-maroniu semi-limpede, miros caracteristic


Proprietăți

  • titrat în polifenoli, un total de 12-15 mg/ml
  • bogat în polifenoli glicozilați solubili
  • extract de înaltă calitate, nu conține nicio impuritate care ar putea fi prezentă în propolisul nativ
  • activ cosmetic multifuncțional
  • activitate antibacteriană împotriva P. Acnes, C. Albicans, S. Aureus, S. Hominis
  • deodorizant eficace, inhibă mirosurile neplăcute
  • acțiune calmantă asupra pielii și scalpului
  • poate reduce iritațiile pe piele provocate de poluare
  • eficient în reducerea leziunilor acneice
  • regulator de sebum, ajuta la normalizarea secreției glandelor sebacee
  • anti-poluare, fortifică bariera naturală de protecție a pielii
  • extractul este aprobat de COSMOS


Aplicații, utilizare

  • ca ingredient în formulări cosmetice pentru îngrijirea feței, a corpului și îngrijire capilară, deodorante, igienă intimă
  • este solubil în apă, se recomandă includerea în formule la rece, la emulsii în faza finală
  • dozaj general recomandat: 1,5 - 4%
  • compoziții anti-acnee 4%
  • echilibrare sebum 4%
  • anti-poluare 4%
  • deodorante și compoziții de combatere a mirosurilor neplăcute 1,5%
  • igiena intimă 1,5 - 4%
  • formulări pentru calmarea pielii și efect de barieră 1,5 - 4%
  • reducerea TEWL 1,5 - 4%


Mod de păstrare:
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se ingera, uz cosmetic

 
Data sheet
Proprietăți seboregulator
Recomandări cicatrici
Utilizare ten problematic

Rețete asociate

Toner ”New skin”

Un toner formulat cu ingrediente ce ajută la revitalizarea tenului, îmbunătățește tonusul pielii, ajută la eliminarea...

Review-uri

Sumar

0

(0 Review-uri)

Sortare dupa notă

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Scrieți un review

Scrieți un review

Extract de Propolis

Extract de Propolis

Ingredient activ multifuncțional biomimetic, titrat în polifenoli, recomandat pentru formulări cosmetice anti-acnee, deodorante, anti-poluare, de echilibrare a sebumului, de fortificare a barierei de protecție a pielii. Nu conține alcool.

Prin trimiterea acestei recenzii, sunteți de acord ca aceasta să fie publicată.

Menu

Sus