Pudră de Ashwagandha

New product

Numit și ginseng indian, ashwagandha este ideal în cosmetice pentru formulările îndreptate spre întinerirea pielii datorită proprietăților sale antioxidante, regenerante și tonice.

More details

14,04 leicu tva

  • 100 gr

- +

 
Fișa produsului

Pudră de Ashwagandha - descriere, recomandări

Cunoscut de asemenea ca ginseng indian, ashwagandha este utilizat în tradiția ayurvedică pentru a restabili energia. Pudra de Ashwagandha este ideală pentru formulări de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire datorită proprietăților sale antioxidante, regenerante și tonice.

Ingrediente (INCI): withania somnifera root powder

Proprietăți

  • conține conține aminoacizi, withanolide, lactone, flavonoide
  • ca ingredient cosmetic, ashwagandha este cunoscută pentru proprietățile anti-îmbătrânire și tonifiante
  • regenerator, participă la cicatrizarea țesutului pielii rănite
  • bogat în antioxidanți, ajută la combaterea semnelor de îmbătrânire a pielii
  • ajută pielea uscată și aspră
  • contribuie la prevenirea îmbătrânirii premature
  • luptă împotriva radicalilor liberi și ajută la reducerea daunelor celulare


Recomandări, aplicații

  • este recomandat pentru orice tip de ten pentru a ajuta la combaterea semnelor oboselii, pentru a stimula energia celulară și pentru a restabili vitalitatea pielii
  • ideal pentru formulări îndreptate spre întinerirea pielii
  • creme de protecție, tratamente de noapte
  • sub formă de măști faciale, amestecat cu ape florale, argile, diverse alte ingrediente
  • ca infuzie sau macerat apos, încorporat în faza apoasă a formulelor cosmetice: loțiune, cremă, gel, mască, gomaj, preparate pentru păr
  • ca macerat uleios, încorporat în faza uleioasă a formulelor cosmetice

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se inhala, a se evita contactul cu ochii; uz cosmetic

 
Data sheet
Proprietăți tonic cutanat
Recomandări riduri
Utilizare ten tern

Scrieţi un review

Pudră de Ashwagandha

Numit și ginseng indian, ashwagandha este ideal în cosmetice pentru formulările îndreptate spre întinerirea pielii datorită proprietăților sale antioxidante, regenerante și tonice.

Scrieţi un review

 
Review-uri(0)

Niciun review în acest moment (doar utilizatorii înregistrați pot lăsa review)

Sus