Extract de Trandafir sălbatic CO2 Bio

New product

O specialitate bogată în acizi grași nesaturați, steroli și antioxidanți, renumită pentru numeroasele beneficii pe care le conferă pielii: cicatrizant, regenerator, antiradicalar, anti-aging.

More details

12,50 leicu tva

  • 10 ml

- +

 
Fișa produsului

Extract de Trandafir sălbatic CO2 Bio - descriere, recomandări

O specialitate renumită pentru numeroasele beneficii pe care le conferă pielii, bogată în acizi grași nesaturați, steroli și antioxidanți.

Este un extract uleios concentrat, obținut din fructul (măceșele) de trandafir sălbatic, stabilizat cu antioxidant de rozmarin.

Metoda de obținere: prin extracție CO₂
Despre extracția CO₂: este o metodă ecologică nepoluantă, curată, de înaltă tehnologie, agreată de organismele de certificare bio, ce permite obținerea unui randament superior presării la rece. Metoda garantează puritatea maximă a extractului, nealterarea și nedeteriorarea compușilor materiei prime. Dioxidul de carbon este inert, nu are miros, este non-toxic și este disponibil nelimitat.
Pe parcursul extracției CO₂ substanțele sensibile la temperaturi mai ridicate rămân intacte, iar compușii cu potențial oxidativ nu sunt afectați datorită excluderii oxigenului.
Un avantaj foarte important este durata de valabilitate mai mare a acestor uleiuri obținute prin extracție CO₂ în comparație cu cele obținute prin presare, macerare sau chiar distilare.

Ingrediente (INCI): Rosa Canina Fruit Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*
* ingrediente organice. 100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT.

Proprietăți organoleptice: lichid uleios portocaliu închis, miros specific fin


Proprietăți

  • cicatrizant, stimulează epitelizarea corectă și repararea pielii
  • susține regenerarea țesuturilor, stimulează mecanismele de reparare a pielii
  • antioxidant, reduce efectele negative ale proceselor oxidative
  • antiradicalar, luptă împotriva efectelor razelor ultraviolete și a factorilor de mediu
  • antirid, anti-aging, contracarează semnele îmbătrânirii
  • ajută pielea să-și recapete culoarea naturală, pentru o piele cu aspect mai tânăr, uniform și radiant


Recomandări, aplicații

  • este un produs potrivit pentru toate tipurile de ten
  • îngrijirea pieli afectate de cicatrici, leziuni, cicatrici post-acnee, imperfecțiuni
  • îngrijirea pielii mature, ridate, ten tern
  • regenerarea pielii afectate de factori externi: expunerea la soare, poluare
  • piele problematică, deteriorată
  • repararea pielii afectate de iritații, roșeață, dermatită atopică
  • tratamente anti-aging
  • vergeturi


Mod de utilizare

  • este un produs bogat și concentrat, se folosește ca activ cosmetic 
  • se poate folosi amestecat cu uleiuri vegetale sau ca ingredient în compoziții cosmetice, dozaj indicativ 1 - 10%
  • o picătură adăugată în doza zilnică de cremă
  • în preparate emulsionate se încorporează de regulă la rece, la faza finală
  • ca ingredient pentru prepararea cremelor și serurilor faciale
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, mixuri și balsamuri specifice, pentru îngrijirea pieleii corpului


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se ingera, uz cosmetic


Avertisment
: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Elemental sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

 
Data sheet
Proprietăți anti-aging; cicatrizant; nutritiv; regenerator; reparator
Recomandări arsuri solare; cicatrici; riduri; vergeturi
Utilizare ten problematic; ten tern; ten matur

Scrieţi un review

Extract de Trandafir sălbatic CO2 Bio

O specialitate bogată în acizi grași nesaturați, steroli și antioxidanți, renumită pentru numeroasele beneficii pe care le conferă pielii: cicatrizant, regenerator, antiradicalar, anti-aging.

Scrieţi un review

 
Review-uri(0)

Niciun review în acest moment (doar utilizatorii înregistrați pot lăsa review)

Rețete asociate

Cremă prețioasă pentru mâini și corp

O cremă cu textură fină și parfum floral suav, conține ulei de marula, unt de cacao și extract de trandafir sălbatic.

Sus