Glyceryl caprylate

Close

New product

Ingredient multifuncțional de origine vegetală, foarte utilizat cosmetice, cu eficacitate antimicrobiană, acțiune anti acnee și proprietăți de hidratare și refacere a barierei naturale a pielii. Amplifică acțiunea conservanților.

More details

10,10 lei

- +

Brand: MAYAM

 
Fişă produs

Glyceryl caprylate - descriere, recomandări

Ingredient multifuncțional de origine vegetală, foarte utilizat cosmetice, cu eficacitate antimicrobiană, acțiune anti acnee și proprietăți de hidratare și refacere a barierei naturale a pielii.

Proprietăți organoleptice: pastă moale la temperatura camerei, albicioasă, cu textură neuniformă, miros fin caracteristic; se topește de la 24°C

Ingrediente (INCI): Glyceryl Caprylate


Proprietăți

  • îmbunătățește și menține nivelul de hidratare al pielii și ajută la refacerea barierei naturale
  • activitate antimicrobiană puternică
  • amplifică acțiunea acizilor organici și a unor conservanți
  • îmbunătățește stabilitatea microbiologică a produselor cosmetice, în majoritatea cazurilor va permite eliminarea conservanților tradiționali din formule
  • mărește eficacitatea formulelor antiacneice
  • promovează absorbția lipidelor în straturile superioare ale pielii
  • ajuta la combaterea impurităților pielii datorită activității sale puternice împotriva Propionibacterium acnes
  • are structură amfifilă, susține procesul de emulsificare
  • are o eficacitate ridicată împotriva microorganismelor într-un interval mai larg de pH comparativ cu mulți alți agenți
  • poate avea efect pozitiv asupra performanței solubilizanților
  • poate fi utilizat ca un co-emulsifiant în uleiuri de baie PEG-free
  • 100% origine vegetală, prietenoasă cu pielea
  • conform cu standardele de certificare bio


Recomandări, aplicații

  • creme hidratante și nutritive, tonere, produse de curățare, produse antiacneice
  • creme și loțiuni de corp, igienă corporală, uleiuri de baie, îngrijirea mâinilor și picioarelor, deodorante
  • îngrijirea părului, șampoane


Mod de utilizare

  • ca ingredient pentru formulările cosmetice, dozaj general 0,3-1%
  • eficacitate antimicrobiană la 0,3%
  • ca agent conservant la 0,3-0,5% pentru a stimula eficacitatea conservanților, îndeosebi în combinație cu conservanți naturali moderni, cum ar fi Dermosoft Complex
  • poate fi utilizat în emulsii, formulări hidroalcoolice și pe bază de tenside 
  • în emulsii se adaugă în faza apoasă cu pH de cel mult 7; la un dozaj de peste 0,3% poate destabiliza anumite emulsii
  • se fluidifică la aproximativ 30°C
  • poate fi adăugat și în faza uleioasă, la temperaturi mai ridicate, de cca. 80°C
  • ca agent emulsifiant în uleiuri de baie, dozaj până la 10%
  • pentru produsele pe bază de apă care nu conțin alcool poate necesita un solubilizant
  • intervalul optim de pH: 4,5 - 7,0


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumină

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se aplica pur pe piele, a nu se ingera; uz cosmetic

 
Caracteristici sumar
Proprietăți reparator
Indicații eczeme, piele atopică
Aplicații piele toate tipurile
 
Documente

Rețete asociate

Berry Body Mousse

Unt de corp pufos, foarte plăcut la aplicare, cu miros delicios, nu lasă peliculă grasă pe piele. Este emolient,...

Amazonas Body Mousse

Unt de corp pe bază de ingrediente provenite din pădurea amazoniană, cu textură pufoasă, deosebit de plăcut...

Cremă Multifunction Azelaic 10

O formulă complexă, cu adevărat multifuncțională ce combină beneficiile acidului azelaic cu proprietățile activelor...

Problem-skin cremă fluidă hidratantă

Formulată cu trei ingrediente multifuncționale ce conferă eficacitate antimicrobiană, acțiune anti acnee și...

Sumar

(0 Review-uri)

0

  • 5 stele
    (0)
  • 4 stele
    (0)
  • 3 stele
    (0)
  • 2 stele
    (0)
  • 1 stea
    (0)

Scrie un Review

Lăsați un review

Glyceryl caprylate

Glyceryl caprylate

Ingredient multifuncțional de origine vegetală, foarte utilizat cosmetice, cu eficacitate antimicrobiană, acțiune anti acnee și proprietăți de hidratare și refacere a barierei naturale a pielii. Amplifică acțiunea conservanților.

Apăsând butonul "Trimite", sunteți de acord ca acest review să fie făcut public.

Menu

Settings