Parfumant natural Aloe Bambus

New product

Un parfumant ce emană prospețime și nuanțe primăvăratice prin mirosul său de plante înrourate. Are note acvatice, aerisite, cu iz crud și ușor dulce-cremos, cu note de fond vegetale.

More details

11,19 lei

  • 10 ml

- +

 
Fişă produs

Parfumant natural "Aloe bambus" - descriere, recomandări

Un parfumant ce emană prospețime și nuanțe primăvăratice prin mirosul său de plante înrourate. Are note acvatice, aerisite, cu iz crud și ușor dulce-cremos, cu note de fond vegetale.

Potrivit în special pentru cleansere, ape tonice, demachiante, deodorante, loțiuni, produse de igienă, spray de corp, apă de colonie.

Este un parfumant bogat, ce se poate utiliza ca unică esență de parfumare în preparatele cosmetice și de parfumerie, în același timp se poate combina cu alte substanțe parfumante, uleiuri esențiale sau absolute, pentru a modula ori accentua anumite note.

Metoda de obținere: un melanj de substanțe naturale aromatice obținut din uleiuri esențiale, fracțiuni izolate din uleiuri esențiale (compuși obținuți prin distilare fracționată) și substanțe aromatice extrase din materii prime vegetale prin procese de fermentare, macerare sau hidroliză.

Produs în Franța, este un parfumant fin de înaltă calitate, destinat în special pentru preparatele cosmetice. Parfumantele marca MAYAM sunt în conformitate cu Directivele Europene privind produsele cosmetice și cu codurile IFRA.

Compoziție: un amestec concentrat de substanțe aromatice, complet natural, de origine vegetală, fără ingrediente de sinteză sau conservanți

Proprietăți organoleptice: lichid clar, ușor gălbui
Solubil în uleiuri, emulsii și alcool.

Ingrediente (INCI): parfum


Utilizare în cosmetică

  • parfumarea cremelor și loțiunilor preparate prin emulsificare
  • parfumarea balsamurilor, uleiurilor, unturilor de corp, a preparatelor anhidre
  • parfumarea produselor de igienă
  • parfumarea produselor de îngrijire a părului

În preparatele cosmetice parfumantul se adaugă de regulă la final, la rece.

DOZAJ indicativ:

  • 0,2 - 1% în creme, seruri, emulsii, cleansere, diverse compoziții cosmetice pentru ten
  • 1 - 3% în creme, balsamuri, uleiuri, unturi, loțiuni, lapte de corp, spray de corp
  • 0,2 - 1% în produse de machiaj
  • 0,2 - 0,5% în șampoane lichide și geluri de duș; un dozaj mai mare poate lichefia compoziția și poate fi nevoie de un agent de îngroșare sau de folosirea unui solubilizant
  • 0,2 - 3% în deodorante, ape de colonie
  • 2 - 4% în săpunuri


Utilizare în parfumerie

  • parfumuri pe bază de alcool
  • parfumuri în bază de ulei
  • parfumuri solide

DOZAJ indicativ:

  • până la 20% pentru parfumuri lichide (în alcool sau ulei)
  • până la 30% în parfumuri solide sau concrete


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • a se evita contactul cu ochii, a nu se ingera
  • a nu se utiliza pur pe piele
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz cosmetic
 
Documentație

Rețete asociate

Oleo-gel exfoliant

Un produs cu textură interesantă, care la contactul cu apa se transformă în emulsie și astfel se clătește ușor de pe...

Cleanser solid pentru față

Pentru curățarea delicată a tenului, nu conține săpun și nu usucă pielea, formează o spumă cremoasă și lasă pielea...

Opinii

Sumar

0

(0 Opinii)

Filtrează opiniile după evaluare

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Scrieți o opinie despre produs

Scrieți o opinie

Parfumant natural Aloe Bambus

Apăsând butonul "Trimite", sunteți de acord ca această opinie să fie făcută publică.

Menu

Settings