Ulei esențial de Mandarină roșie

Close

New product

Cu aroma sa delicioasă și proaspătă, uleiul de mandarină roșie este recunoscut pentru acțiunea sa calmantă și relaxantă. În cosmetică se folosește îndeosebi în produse pentru curățarea pielii și părului, și pentru parfumarea produselor de igienă.

More details

14,15 lei

- +

Brand: MAYAM

 
Fişă produs

Ulei de Mandarină roșie - descriere, recomandări

Cu aroma sa delicioasă și proaspătă, uleiul de mandarină roșie este recunoscut pentru acțiunea sa calmantă și relaxantă. În cosmetică se folosește îndeosebi în produse pentru curățarea pielii și părului, și pentru parfumarea produselor de igienă.

Metoda de obținere: prin presare la rece din coaja fructelor de mandarină roșie

Ingrediente (INCI): Citrus reticulata peel oil


Proprietățile uleiului de mandarină

  • antiseptic, purifiant
  • antiseboreic
  • tonic cutanat, decongestionant
  • revigorant
  • stimulează circulația la nivelul pielii
  • drenant limfatic, reduce retenția de lichide
  • calmant, favorizează un somn liniștit
  • relaxant, ajută la reducerea stresului
  • stimulator pentru sistemul digestiv
  • parfumant cu note citrate, dulci, proaspete


Recomandări, aplicații

  • curățarea pielii, în special pentru tenul mixt/gras, congestionat, acneic
  • tonifierea pielii
  • păr și scalp gras
  • celulită, retenție de lichide, circulație periferică slabă
  • parfumarea cosmeticelor
  • crearea parfumurilor și a soluțiilor de împrospătare a aerului
  • stres, tensiune nervoasă, stări de agitație, iritabilitate, insomnii


Mod de utilizare

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, compoziții pentru aromaterapie și parfumuri
  • diluat în ulei vegetal, pentru masaj aplicat pe plexul solar, abdomen sau de-alungul coloanei vertebrale
  • ca ingredient pentru prepararea de cleansere, geluri de curățare, șampoane, geluri de duș, săpunuri, produse de gomaj
  • ca ingredient pentru geluri, creme sau uleiuri de masaj anticelulitic, drenant
  • ca esență cu note de vârf pentru crearea de parfumuri, ape de toaletă
  • prin vaporizare sau difuzare aeriană pentru calmare, favorizarea somnului și parfumarea aerului


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • detalii despre utilizarea în siguranță a uleiurilor esențiale
  • este un ulei ce conține în mod natural molecule fotosensibilizante, nu este recomandat în cosmetice aplicate pe pielea ce se expune la razele solare, în afara celor care se clătesc de pe piele
  • contraindicat în trim.I de sarcină
  • a se evita contactul cu ochii
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern
 
Caracteristici sumar
Proprietăți antiseptic
Proprietăți antispasmodic
Proprietăți relaxant
Proprietăți tonic cutanat
Indicații înțepături insecte
Indicații stres, stări tensionate
Indicații furie, iritabilitate
Indicații insomnie
Aplicații masaj
Aplicații parfumerie
Aplicații aromaterpie
Aplicații cosmetică
Aplicații baie și igienă

Rețete asociate

Massage bar

Un baton de masaj ce se topește la contactul cu pielea, spornic și foarte practic. Este emolient și lasă pielea...

Sare de baie Relax, mandarină & lavandă

O sare de baie spumantă și aromată, cu sare Epsom (sare amară), tensidă de cocos și uleiuri esențiale cu efect de...

Parfum Tahitique

Un parfum feminin elegant și cald, stăruitor, cu note dulci-fructate și flori exotice, care în timp lasă loc notelor...

Trio balsam de buze

Trei reţete de balsam de buze uşor de preparat, care pot constitui şi un cadou pentru cei dragi. Toate sunt...

Sumar

(3 Review-uri)

5

  • 5 stele
    (3)
  • 4 stele
    (0)
  • 3 stele
    (0)
  • 2 stele
    (0)
  • 1 stea
    (0)

Scrie un Review

2021-02-23
Achiziție verificată

Produs

Are un efect deosebit asupra starilor emotionale negative. Il folosesc intr-o combinatie cu alte uleiuri citrice. E un produs foarte bun!

2018-12-22

Delicat

Mie îmi place mult cum miroase și cum se simte pe buze (l-am folosit într-un balsam și gloss de buze și e extraordinar). În niciun caz nu mi-a părut amar, mai ales că folosindu-l pentru buze l-am și gustat (în combinație cu uleiul de cocos este demențial). Are o aromă foarte plăcută și cred că m-a ajutat și cu herpesul (periodic buzele mele au tendința de a se usca și cum fac puțină febră cum apare și problema asta).
Îl folosesc și pentru a parfuma camera, miroase a mandarină proaspătă.

2018-12-13

Miros foarte neplacut, amar

L-am achiziționat in primul rand pt aromaterapie, (am cumparat chiar două) fiind foarte lăudat pe site pt mirosul foarte plăcut, insa in realitate mirosul e unul foarte neplacut si amar, care seamănă mai mult cu mirosul de coaja de pomelo. Sunt foarte dezamăgită.

Lăsați un review

Ulei esențial de Mandarină roșie

Ulei esențial de Mandarină roșie

Cu aroma sa delicioasă și proaspătă, uleiul de mandarină roșie este recunoscut pentru acțiunea sa calmantă și relaxantă. În cosmetică se folosește îndeosebi în produse pentru curățarea pielii și părului, și pentru parfumarea produselor de igienă.

Apăsând butonul "Trimite", sunteți de acord ca acest review să fie făcut public.

Menu

Settings