Aplicații parfumerie;-aromaterpie;-cosmetică


Loading...

Absolut de Labdanum

Close

New product

Un extract prețios utilizat în parfumeria fină, folosit în special pentru crearea de parfumuri orientale și chypre, cu o notă distinctă similară cu cea de ambergris. Emană un miros cald și balsamic, inconfundabil.

More details

Limited time offer:

9,63 lei

11,07 lei

-13%

Pentru comenzile speciale, expedierea este prelungită cu minim 1-3 zile lucrătoare, plata anticipată. Pentru mai multe informații privind comanda specială click aici

- +

Brand: MAYAM

 
Descriere

Absolut de Labdanum - descriere, recomandări

Este un extract prețios utilizat în parfumeria fină, folosit în special pentru crearea de parfumuri orientale și chypre, cu o notă distinctă similară cu cea de ambergris. Emană un miros cald și balsamic, inconfundabil.

Planta Cistus (trandafir de stâncă) - Cistus labdaniferus var maculate - cunoscută de asemenea ca ”ambergrisul vegetal” are un miros caracteristic ambrat și este considerată singura plantă ce emană note similare cu ambergrisul (origine animală).

Metoda de obținere: prin extracție etanolică din rășina de frunze de labdanum, urmată de evaporarea alcoolului
Origine: Spania

Descriere olfactivă: miros cald balsamic cu note ambrate, orinetale, de pielărie și rășinoase
Proprietăți organoleptice: pastă translucentă maronie

Compuși principali: diterpene, acid labdanolic și derivați

Ingrediente (INCI): Cistus ladaniferus leaf/stem extract
Varietate: Cistus ladaniferus var beta maculatus Dun.


Aplicații, utilizare

  • în parfumerie, ca notă de bază (fond) dar și ca fixator, pentru crearea de parfumuri feminine și masculine
  • este complet solubil în alcool, se poate include doar în parfumuri pe bază de alcool
  • nu este solubil în apă, uleiuri și substanțe grase
  • pentru a facilita folosirea în parfumuri, se poate prepara în prealabil un concentrat fluid de labdanum prin dizolvarea în alcool: 1 parte absolut + 3 părți alcool
  • se asociază bine cu esențele florale (trandafir, osmanthus, neroli), balsamice (tonka, styrax, amyris, tămâie), cu cedru, cardamom, vetiver, piper, bergamotă


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • a se evita contactul cu ochii
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern

Recenzii / Q&A

Nota medie

5.0
12 Recenzii
excelent 12
foarte bun 0
bun 0
mediu 0
slab 0

  • Recenzii (12)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Este util? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Comentează

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Liked @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Disliked @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Răspunde Adaugă un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Add a comment @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Răspunde

Menu

Settings