Cărbune vegetal activ

New product

Cu o capacitate de adsorbție remarcabilă, este utilizat în cosmetică pentru efectul purifiant și detoxifiant, pentru curățarea pielii de impurități, reziduuri și excesul de sebum. Se poate folosi în măști, săpunuri și diverse produse de igienă dar și ca agent colorant pentru săpunuri sau machiaj.

More details

11,31 leicu tva

  • 25 gr
  • 500 gr

- +

 
Fișa produsului

Cărbune vegetal - descriere, recomandări

Este o pudră foarte fină, cu o capacitate de adsorbție remarcabilă, utilizată în cosmetică pentru efectul purifiant, detoxifiant. Se poate folosi în măști, săpunuri și diverse produse de igienă dar și ca agent colorant.

Materie primă aprobată pentru utilizarea în cosmeticele bio conform standardului Cosmos.

Proprietăți organoleptice: pulbere foarte fină și pură, culoare neagră, miros neutru

Ingrediente (INCI): charcoal powder


Proprietăți, recomandări:

  • este adsorbant forte
  • curăță pielea de impurități, poluanți și reziduuri
  • reduce excesul de sebum și ajută la eliberarea porilor
  • este un colorant puternic
  • benefic pentru piele problematică, acnee
  • ajută în caz de infecții bacteriene cutanate
  • benefic pentru piele expusă la poluare sau substanțe chimice toxice
  • curățarea pielii fumătorilor
  • curățarea aerului și îndepărtarea mirosurilor neplăcute


Aplicații, utilizare:

  • se pot prepara măști, cataplasme, împachetări corporale
  • se poate include în produse de gomaj, scruburi, exfolante
  • colorarea săpunurilor, inclusiv a celor fabricate la rece (CP)
  • inclus în săpunuri M&P, ca ingredient în săpun de bărbierit
  • prepararea produselor de machiaj: mascara, tuș de pleoape, fard
  • se poate folosi ca dezodorizant, în special pentru frigider

Dozaje indicative:

  • 0,5 - 5% pentru măști, gomaj
  • 0,2 - 1% pentru săpunuri
  • până la 20% pentru mascara, până la 50% în farduri
  • ca atare, într-o cutiuță plasată în frigider


Mod de păstrare:
la loc uscat, în mediul ambiant

Date de siguranță, precauții în utilizare: este un produs pulverulent, a nu se utiliza în apropierea unei surse de ventilație; a nu se inhala, a nu se ingera; a nu se păstra la îndemâna copiilor; uz extern


Avertisment
: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Elemental sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

 
Data sheet
Proprietăți purifiant
Recomandări infecții cutanate
Utilizare ten mixt

Scrieţi un review

Cărbune vegetal activ

Cu o capacitate de adsorbție remarcabilă, este utilizat în cosmetică pentru efectul purifiant și detoxifiant, pentru curățarea pielii de impurități, reziduuri și excesul de sebum. Se poate folosi în măști, săpunuri și diverse produse de igienă dar și ca agent colorant pentru săpunuri sau machiaj.

Scrieţi un review

 
Review-uri(0)

Niciun review în acest moment (doar utilizatorii înregistrați pot lăsa review)

Rețete asociate

Cleanser Charbon

Un cleanser solid potrivit pentru curățarea delicată a tenului ce elimină excesul de sebum și impuritățile. Nu...

Mască la minut cu cărbune activ

Masca alcătuită din cărbune vegetal actv și pudră de nuci de săpun are proprietăți purifiante, curăță pielea în...

Mască de față Cărbune & Caolin

O mască de față cu proprietăți purifiante ce curăță pielea în profunzime și o eliberează de reziduuri și sebumul...

Pudră de dinți cu cărbune activ

Cu negru ca tăciunele, pentru dinți mai albi, strălucitori! O pudră de dinți spumantă, cu gust plăcut dulceag și...

Sus