Ulei de Avocado crud

New product

Are multiple virtuți și întrebuințări, este recunoscut în cosmetică fiind nutritiv, regenerator, cu acțiune anti-aging și este delicat pentru piele. Înfrumusețează părul, îi conferă vigoare și strălucire.

More details

9,88 lei

  • 100 ml
  • 1 Ltr

- +

 
Fişă produs

Ulei de Avocado - descriere, recomandări

Uleiul de avocado are o culoare verde apetisantă, un miros subtil și plăcut, se simte confortabil pe piele. Spre deosebire de alte uleiuri vegetale, acesta este obținut din pulpa fructului și nu din sâmburele acestuia, care conține foarte puține grăsimi. Uleiul de avocado este bogat în carotenoide, fitosteroli, vitamine și acizi grași esențiali ce îi conferă proprietăți nutritive, emoliente și regeneratoare remarcabile.

Metoda de obținere: prin procedee mecanice efectuate la rece, din pulpa fructului frământată și centrifugată

Proprietăți organoleptice: lichid galben-verzui, poate fi tulbure, cu vâscozitate medie, miros crud caracteristic

Ingrediente (INCI): persea gratissima oil


Proprietățile uleiului de avocado

  • emolient, dedurizant
  • regenerator, restructurant, ușor cicatrizant
  • acționează împotriva îmbătrânirii cutanate
  • protejează pielea de agresiuni externe
  • catifelează pielea, sporește confortul și elasticitatea pielii
  • atenuează reacțiile inflamatorii și calmează pielea
  • hrănitor pentru păr, îi conferă frumusețe și strălucire


Recomandări, aplicații

  • îngrijirea tenului matur, ridat, devitalizat
  • îngrijirea pielii uscate, descuamate
  • îngrijirea pielii corpului, mâinilor, gâtului și decolteului
  • hrănirea și îngrijirea pielii sensibile, fragile, delicate, inclusiv a copiilor
  • îngrijirea zonei ochilor
  • atenuarea cicatricilor și a micilor imperfecțiuni ale pielii
  • vergeturi preventiv și curativ
  • îngrijirea părului uscat, deteriorat, lipsit de strălucire


Cum se folosește în cosmetică

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau păr
  • poate fi combinat cu alte uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile pentru a prepara uleiuri faciale, uleiuri de corp sau seruri
  • ca ingredient în prepararea de creme, loțiuni, seruri, măști pentru ten
  • ca ingredient pentru prepararea de cremă de corp, lapte de corp, unt de corp, ulei de masaj, cremă pentru mâini
  • inclus în compozițiile pentru tratament anti-aging
  • ca ingredient în compozițiile destinate îngrijirii pielii sensibile, fragile, creme și balsamuri pentru copii
  • alături de alte ingrediente specifice pentru prepararea de creme anti-vergeturi preventiv sau curativ
  • ca ingredient în măști, balsamuri sau creme capilare pentru regenerarea, hrănirea și fortificarea părului


Mod de păstrare:
la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

 
Documentație

Rețete asociate

Ser de masaj gingival

Un ser uleios complex, concentrat în ingrediente benefice pentru cavitatea bucală, conține substanțe active care...

Opinii

Sumar

4.7

(3 Opinii)

Filtrează opiniile după evaluare

  • 5
    (2)
  • 4
    (1)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Scrieți o opinie despre produs

Evaluare 
2019-07-06

Satisfacator, cu exceptia mirosului

Trebuie sa se tina cont de mirosul caracteristic, care, din punctul meu de vedere, nu este placut.
In schimb, pentru sanatatea scalpului si a firului de par, este excelent. Lasa pielea(inclusiv pielea scalpului) foarte fina.

Evaluare 
2018-12-13

Foarte bun hidratant antirid

Mie nu mi s-a parut prea uleios, adică se absoarbe destul de repede in piele. Excelent in combinatie cu gel de aloe si extract de castravete.

Evaluare 
2016-07-19

Bun

Este destul de uleios, ceea ce este perfect normal, de aceea eu il aplic seara. Miroase ok.

Scrieți o opinie

Ulei de Avocado crud

Apăsând butonul "Trimite", sunteți de acord ca această opinie să fie făcută publică.

Menu

Settings