Ulei de Șofrănel

New product

Un ulei bogat în acizi grași poli-nesaturați, vitamine și antioxidanți, benefic pentru piele prin efectul emolient, nutritiv, regenerator și anti-age. Este util îndeosebi pentru pielea uscată, tenul matur, cearcăne, pielea afectată de roșeață, cuperoză, rozacee și pentru îngrijirea părului.

More details

9,52 leicu tva

  • 100 ml
  • 1 Ltr

- +

 
Fișa produsului

Ulei de Șorfănel - descriere, recomandări

Un ulei bogat în acizi grași polinesaturați, vitamine și antioxidanți, benefic pentru piele prin efectul emolient, nutritiv, regenerator și anti-age. Este util îndeosebi pentru pielea uscată, tenul matur, cearcăne, pielea afectată de roșeață, cuperoză, rozacee și pentru îngrijirea părului.

Are o textură ușoară, nu lasă film gras pe piele. Este o sursă bogată de acid linoleic (omega-6), vitamina K, E și antioxidanți.

Metoda de obținere: prin extracție/presare din semințele plantei, urmată de rafinare pentru deceruire și dezodorizare

Proprietăți organoleptice: lichid uleios clar, culoare ușor gălbuie, miros slab specific

Ingrediente (INCI): carthamus tinctorius seed oil


Proprietățile uleiului de șofrănel

  • emolient, nutritiv, prezervă stratul lipidic al pielii
  • ajută la menținerea hidratării cutanate
  • acționează împotriva cuperozei datorită conținutului în vitamina K
  • reduce roșeața și contribuie la repararea pielii
  • are textură lejeră, se absoarbe ușor în piele
  • antioxidant și anti-aging, combate îmbătrânirea pielii
  • regenerator, restructurant, sporește elasticitatea pielii
  • protejează părul de acțiunea radicalilor liberi și de deshidratare
  • hrănește fibra capilară și-i conferă un aspect sănătos


Recomandări, aplicații

  • îngrijirea oricărui tip de ten, în special a celui matur
  • în caz de cearcăne, roșeață, cuperoză, rozacee
  • îngrijirea pielii uscate, deteriorate, sensibile
  • piele lipsită de elasticitate și fermitate
  • îngrijirea și înfrumusețarea părului
  • păr uscat, fire deteriorate, căderea părului


Mod de utilizare în cosmetică

  • aplicat ca atare pe pielea proaspăt igienizată și încă ușor umedă
  • aplicat ca atare pe vârful firelor de păr uscate, deteriorate
  • în amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esențiale sau diverse extracte în funcție de necesitățile pielii
  • pentru formularea de creme și seruri pentru contur de ochi
  • ca ingredient în cremele anti-aging
  • ca ingredient în cremele de zi sau de noapte pentru tenul matur, sensibil sau uscat
  • ca ingredient în cremă, lapte sau unt de corp
  • ca ingredient în creme pentru pielea sensibilă, deteriorată
  • pentru formularea cremelor cu acțiune anti-cuperoză
  • ca ingredient pentru prepararea de creme și seruri capilare, balsam sau mască de păr


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, de preferință sub 19°C, ferit de razele solare

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

 
Data sheet
Proprietăți reparator
Recomandări riduri
Utilizare ten uscat
Păr uscat

Rețete asociate

Ulei de barbă

Un ser cu textură excepțională, miros subtil elegant. Conceput special pentru îgrijirea bărbii, este emolient,...

Balsam de mâini reparator Ceramide & Lanolină

Un balsam bogat în ingrediente nutritive, regeneratoare și reparatoare, potrivit pentru mâinile uscate și foarte,...

Cremă de ochi hidratantă, anti-aging

O cremă cu formulă simplă și ușor de realizat, dar care conține ingredientele necesare întreținerii în mod obișnuit a...

Ser anticuperozic Tamanu & Mușețel

Un ser ușor de preparat dar cu o compoziție bogată în substanțe ce aduc beneficii pentru pielea afectată de cuperoză,...

Review-uri

Sumar

5

(1 Review-uri)

Sortare dupa notă

  • 5
    (1)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Doar utilizatorii logați pot scrie review-uri

Logare / Creare cont
Nota 
2016-08-19

Sinergii speciale

Buna ziua,

Se poate va rog sa fie mentionat si sinergii speciale ale acestui ulei minunat.

Multumesc anticipat :)

Scrieți un review

Ulei de Șofrănel

Ulei de Șofrănel

Un ulei bogat în acizi grași poli-nesaturați, vitamine și antioxidanți, benefic pentru piele prin efectul emolient, nutritiv, regenerator și anti-age. Este util îndeosebi pentru pielea uscată, tenul matur, cearcăne, pielea afectată de roșeață, cuperoză, rozacee și pentru îngrijirea părului.

Prin trimiterea acestei recenzii, sunteți de acord ca aceasta să fie publicată.

Menu

Sus