Ingrediente cosmetice 

pe pagină
185 - 201 din 201 produse
  • 4 Opinii 
    4,94 lei In Stock

    Ambalaj :  25 gr

    Foarte fin și mătăsos, îmbunătățește aderența și conferă o senzație plăcută a produselor de machiaj pe piele, facilitează compactarea pudrelor. Opacifiant și texturant pentru preparate cosmetice, agent stabilizator pentru emulsii.
  • 4 Opinii 
    13,78 lei In Stock

    Ambalaj :  250 gr 1 kg 5 kg

    Obținut din surse vegetale, este un surfactant extrem de delicat, consistent și vâscos, cu aplicații multiple în preparatele de igienă personală. Este recomandată în special pentru formularea produselor de igienă a persoanelor cu pielea sensibilă și a copiilor.
  • 7 Opinii 
    11,89 lei In Stock

    Ambalaj :  50 gr 500 gr 5 kg

    O tensidă concentrată de înaltă puritate, potrivită pentru prepararea produselor de igienă destinate adulților și copiilor deopotrivă și pentru produse de igienă orală. Formează spumă de calitate, este bine tolerată inclusiv de pielea sensibilă, reduce potențialul iritativ al altor tenside.
  • 1 Opinii 
    9,01 lei In Stock

    Ambalaj :  100 gr 250 gr 1 kg

    Este un co-tensioactiv ce completează formulele pentru igienă, conferind hidratare și spălare delicată chiar și pentru pielea sensibilă. Potrivit pentru formularea de șampoane, geluri de duș sau soluții pentru igiena tenului. Îl recomandăm în special în combinație cu baza lavantă.
  • 6 Opinii 
    12,64 lei In Stock

    Ambalaj :  100 gr 1 kg 5 kg

    Derivat din ulei de cocos, este un produs tensioactiv foarte blând și bine tolerat de piele, economic, utilizat pentru formularea șampoanelor solide, a calupurilor de duș și a altor produse de igienă cu o spumă bogată și cremoasă.
  • 9 Opinii 
    8,73 lei In Stock

    Ambalaj :  100 gr 1 kg 5 kg

    Folosită îndeosebi pentru formularea șampoanelor solide, formează spumă bogată, acceptă încorporarea uleiurilor vegetale, asigură o libertate mai mare în formulare decât tensidele lichide. Se pot prepara și șampoane lichide cu o bună putere de spălare și spumare. Este derivat din ulei de cocos și aprobat pentru cosmeticele bio.
  • 6 Opinii 
    14,42 lei In Stock

    Ambalaj :  250 gr 1 kg 5 kg

    Un tensioactiv delicat de origine vegetală, bine tolerat de piele. Este bun spumant, potrivit pentru formularea de șampoane, geluri de duș și alte produse spumante de igienă. 
  • 2 Opinii 
    17,52 lei In Stock

    Ambalaj :  100 ml 1 Ltr 5 Ltr

    Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate include în felurite preparate cosmetice, este potrivit și pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii și este extrem de plăcut pe piele.
  • 3 Opinii 
    5,36 lei In Stock

    Ambalaj :  25 gr 500 gr

    Urea este un activ bine tolerat de piele, regăsit în preparate cosmetice și dermatologice, apreciat pentru efectul intens hidratant și keratolitic. Este utilizat pentru îmbunătăți textura și aspectul pielii, exfoliază blând și elimină scuamele, reduce rugozitatea și uscăciunea pielii.
  • 1 Opinii 
    17,46 lei In Stock

    Ambalaj :  100 ml

    Este un emolient inovator de origine vegetală, cu excelente beneficii senzoriale pentru piele. Se distribuie ușor, nu lasă peliculă grasă și are caracteristici similare cu siliconul volatil sintetic. Se folosește pentru a crea cosmetice cu textură foarte plăcută, elegantă, ce se aplică ușor și se absorb rapid.
  • 6 Opinii 
    12,69 lei In Stock

    Ambalaj :  10 ml 100 ml

    Vitamina A este esențială pentru dezvoltarea țesuturilor, pentru integritatea structurii cutanate. Este cunoscut ca factor de echilibrare a funcțiilor pielii, reglementează creșterea celulelor epidermei, intervine în procesul de keratinizare.
  • 0 Opinii 
    5,66 lei In Stock

    Ambalaj :  25 gr 500 gr

    Este un activ anti-aging remarcabil, puternic antioxidant, stimulează producția de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii, ameliorează semnele de îmbătrânire, reduce pigmentarea pielii, uniformizează tenul, susține regenerarea pielii.
  • 1 Opinii 
    13,33 lei In Stock

    Ambalaj :  10 gr

    Este o formă stabilă și lipofilă a vitaminei C, cu proprietăți antioxidante forte, utilizată în cosmetică pentru îmbunătățirea aspectului, elasiticității și condiției pielii, pentru prevenirea sau reducerea petelor pigmentare, stimularea producției de colagen.
  • 1 Opinii 
    16,08 lei In Stock

    Ambalaj :  5 gr

    Un derivat foarte stabil al vitaminei C, antioxidant potent, folosit pentru a îmbunătăți fermitatea, semnele de îmbătrânire avansată și luminozitatea pielii. Optimizează nivelul de hidratare cutanată, stimulează producția de colagen, reduce hiperpigmentarea.
  • 7 Opinii 
    11,72 lei In Stock

    Ambalaj :  10 ml 100 ml 1 Ltr

    De origine vegetală 100%, vitamina E este un antioxidant puternic, foarte util pentru uleiuri sensibile la oxidare și în compozițiile cosmetice care conțin ingrediente cu potențial oxidativ. Este benefică pentru piele ca activ anti-aging, regenerator și protector.
  • 0 Opinii 
    4,51 lei In Stock

    Ambalaj :  10 gr 100 gr

    Este recomandat ca îndulcitor în produsele de igienă dentară, reduce formarea plăcii dentare, reduce aciditatea în cavitatea bucală, încurajează remineralizarea smalțului. Este un produs de origine vegetală, are gust similar cu cel al zahărului.
  • 0 Opinii 
    6,60 lei In Stock

    Ambalaj :  10 gr 250 gr

    Este un agent deodorant și neutralizator de mirosuri eficient, obținut pe bază de ulei de ricin și oxid de zinc, potrivit pentru produse deodorante preparate prin emulsificare sau tip stick. Oferă un control sigur și natural al mirosurilor corpului.
185 - 201 din 201 produse

Menu

Settings