Catalog produse

Aromă

Ingrediente cosmetice 

pe pagină
31 - 45 din 171 produse
  • Cu o capacitate de adsorbție remarcabilă, este utilizat în cosmetică pentru efectul purifiant și detoxifiant, pentru curățarea pielii de impurități, reziduuri și excesul de sebum. Se poate folosi în măști, săpunuri și diverse produse de igienă dar și ca agent colorant pentru săpunuri sau machiaj.

    13,33 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 2 Review

    Ingredient universal folosit pentru prepararea de creme bogate și protectoare, balsamuri, rujuri sau chiar lumânări. Conferă consistență și stabilitate. Varianta purificată este apreciată pentru faptul că nu influențează culoarea compozițiilor.

    5,47 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • O ceară vegetală apreciată pentru efectul durizant și filmogen pe care-l conferă preparatelor de machiaj în special. Facilitează uscarea și aderența mascarei, turnarea și păstrarea texturii optime a rujurilor.

    4,40 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • O ceară de origine vegetală, utilizată pentru efectul filmogen, texturant și de îngroșare în formularea diferitelor produse de machiaj, a balsamurilor, cremelor și stick-urilor, conferind acestora stabilitate și rezistență la căldură.

    4,40 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 1 Review-uri

    Este bogată în esteri și fitosteroli, are un miros persistent, caracteristic de iasomie, dulce-floral, impetuos, feminin. Se poate include în creme și balsamuri pentru îngrijirea și parfumarea pielii, se folosește și pentru crearea de parfumuri sau stickuri solide.

    10,47 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 2 Review
    Lipsește momentan. Vezi în fișă info disponibilitate

    Este o ceară vegetală ecologică destinată în special pentru prepararea de lumânări naturale decorative, aromaterapeutice sau de masaj. Se poate folosi și la prepararea de balsam sau ruj de buze, stickuri și diverse cosmetice.

    5,95 lei Lipsește momentan. Vezi în fișă info disponibilitate
    Fișă
  • 2 Review

    Are un miros pătrunzător, floral-pudrat, senzual și pregnant. Se folosește în creme și balsamuri pentru îngrijirea și parfumarea pielii, pentru parfumarea săpunurilor sau în lumânări, pentru crearea de parfumuri sau produse tip stick.

    10,23 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 4 Review

    Derivat din uleiul de măsline, prezintă o bună afinitate pentru piele și are aplicații multiple. Se poate folosi în creme, balsamuri, rujuri și preparate anhidre, dar și pentru formarea de lipo-geluri sau pentru asigurarea dispersiei optime a filtrelor în cremele de protecție solară.

    10,12 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 1 Review-uri

    Un activ cosmetic foarte căutat și apreciat. Întărește bariera naturală a pielii, sporește elasticitatea și îmbunătățește hidratarea cutanată pe termen lung, protejează pielea de factorii externi, repară și protejează părul deteriorat.

    17,73 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 1 Review-uri

    Un produs de origine vegetală ce se folosește pentru obținerea de texturi onctuoase, emoliente dar agreabile, ușoare și non-grase, în cremele preparate prin emulsificare. Se poate asocia cu majoritatea emulsifianților uzuali, ca agent co-emulsifiant, pentru aplicații pentru piele și păr.

    7,38 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 1 Review-uri

    Destinat formulărilor cosmetice, inactivează în mod eficient ionii metalici, ajută la creșterea duratei de valabilitate, a stabilității și eficacității produselor cosmetice. Alternativă naturală la EDTA.

    9,28 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 1 Review-uri

    Complex marin anti-poluare și anti-îmbătrânire, benefic pentru ten cu aspect obosit și crispat, pungi sub ochi. Îmbunătățește fermitatea pielii și aspectul general al feței, netezește liniile, protejează împotriva efectelor dăunătoare ale factorilor de mediu.

    13,21 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • Des regăsit în compoziția cremelor, este un co-emulsifiant polivalent de origine vegetală. Contribuie la stabilitatea emulsiilor, se obțin texturi frumoase, onctuoase dar penetrante. Potrivit pentru orice tip de ten.

    4,64 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 1 Review-uri

    Se remarcă prin capacitatea de a restabili echilibrul hidrolipidic al pielii. Formează creme fine cu textură frumoasă, în asociere cu alți emulsifianți. Este bine tolerat inclusiv de pielea sensibilă.

    5,36 lei în stoc
    Adaugă în coș
  • 3 Review

    Un ingredient ce conferă stabilitate compozițiilor preparate prin emulsificare, crește vâscozitatea acestora și conferă o textură onctuoasă, glisantă. Sporește efectul emolient și hidratant al cremelor. Poate fi utilizat în emulsii împreună cu alți (co-)emulsifianți sau în preparate anhidre.

    4,52 lei în stoc
    Adaugă în coș
31 - 45 din 171 produse
Sus