Pigment cosmetic perlat 91 turcoaz

New product

Un pigment de o culoare vie, strălucitoare, din care se pot prepara farduri pudră sau compacte. Se poate folosi și pentru colorarea gelurilor, a cremelor și pentru felurite produse decorative.

More details

5,59 leicu tva

  • 3 gr
  • 100 gr

- +

 
Fișa produsului

Pigment perlat turcoaz - descriere, recomandări

Un pigment cosmetic perlat (satinat) de origine minerală, potrivit pentru utilizarea în produse cosmetice.

Dimensiunea particulelor: 10 – 80 microni (nu este sub formă de nanoparticule)

Ingrediente (INCI): mica, chromium hydroxide green, titanium dioxide (CI 77019, CI 77289, CI 77891)


CARACTERISTICI

  • insolubil în apă și uleiuri
  • dispersabil în medii uscate tip pudre
  • dispersabil sub formă de suspensie în creme, loțiuni, emulsii
  • dispersabil în preparate anhidre

APLICAȚII:

  • farduri libere, compacte sau tip cremă
  • geluri
  • creme, loțiuni
  • balsamuri, stickuri
  • pictură decorativă de corp
  • săpunuri


UTILIZARE:

  • dozaj indicativ 0,1 - 30%
  • în emulsii se daugă de regulă la finalul preparării
  • în produse tip pudră se amestecă simplu sau cu ajutorul mojarului
  • în geluri: se încorporează la finalul preparării
  • balsamuri, creme anhidre, săpunuri: se adaugă la finalul preparării sau cum prevede rețeta
  • se poate asocia cu alți pigmenți perlați, pigmenți mați, argile, coloranți vegetali
  • se poate combina cu filleri și baze: amidon de porumb, pudră de orez, sericit, stearat de magneziu, dioxid de titan, oxid de zinc...

Echivalențe volumetrice (cu lingurițe de dozare inox):

  • TAD = 0,21 gr
  • DASH = 0,09 gr
  • PINCH = 0,07 gr
  • SMIDGEN = 0,026 gr
  • DROP = 0,016 gr


DATE de SIGURANțĂ

  • se păstrează în recipient închis etanș, ferit de umiditate 
  • se recomandă mască și ochelari de protecție la manipulare în volum mare
  • a nu se inhala
  • a nu se ingera
  • a nu se păstra la îndemâna copiilor
 
Data sheet
Utilizare machiaj

Rețete asociate

Gel de baie ”Făt Frumos”

Un gel de baie potrivit pentru igiena copiilor mai mari de 3 ani și pentru adolescenți, în special pentru băieței...

Fard compactat

O rețetă exemplificativă pentru realizarea de farduri compactate. În funcție de culorile dorite se poaate lucra cu...

Șampon pentru păr/scalp gras

Un șampon ușor de preparat, îmbogățit cu ingrediente purifiante și care contribuie la echilibrarea scalpului.

Săpun de bărbierit ”Fresh marine”

Un săpun pentru bărbieritul tradițional, ușor de preparat și de utilizat, cu spumă abundentă și parfum plăcut....

Review-uri

Sumar

0

(0 Review-uri)

Sortare dupa notă

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Scrieți un review

Scrieți un review

Pigment cosmetic perlat 91 turcoaz

Pigment cosmetic perlat 91 turcoaz

Un pigment de o culoare vie, strălucitoare, din care se pot prepara farduri pudră sau compacte. Se poate folosi și pentru colorarea gelurilor, a cremelor și pentru felurite produse decorative.

Prin trimiterea acestei recenzii, sunteți de acord ca aceasta să fie publicată.

Menu

Sus