Pigment cosmetic perlat 89 maro

New product

Un pigment potrivit pentru prepararea fardurilor, rujurilor și pentru colorarea diferitelor compoziții cosmetice. În funcție de dozaj conferă nuanțe de la bej cald la brun castaniu.

More details

4,52 leicu tva

  • 3 gr
  • 100 gr

- +

 
Fișa produsului

Pigment cosmetic perlat maro - descriere, recomandări

Un pigment cosmetic perlat (satinat) de origine minerală, potrivit pentru utilizarea în produse cosmetice.

Dimensiunea particulelor: 10 – 60 microni (nu este sub formă de nanoparticule)

Ingrediente (INCI): mica, iron oxides (CI 77019, CI 77491)


CARACTERISTICI

  • insolubil în apă și uleiuri
  • dispersabil în medii uscate tip pudre
  • dispersabil sub formă de suspensie în creme, loțiuni, emulsii
  • dispersabil în preparate anhidre
  • se poate încorpora în săpunuri

APLICAȚII:

  • pudre libere și compacte
  • farduri libere, compacte sau tip cremă
  • rujuri, gloss și balsam de buze
  • geluri
  • creme, loțiuni
  • balsamuri, stickuri
  • pictură decorativă de corp


UTILIZARE:

  • dozaj indicativ 0,1 - 30%
  • în emulsii se daugă de regulă la finalul preparării
  • în produse tip pudră se amestecă simplu sau cu ajutorul mojarului
  • în geluri: se încorporează la finalul preparării
  • balsamuri, creme anhidre, ruj: se adaugă la finalul preparării sau cum prevede rețeta
  • se poate asocia cu alți pigmenți perlați, pigmenți mați, argile, coloranți vegetali
  • se poate combina cu filleri și baze: amidon de porumb, pudră de orez, sericit, stearat de magneziu, dioxid de titan, oxid de zinc...

Echivalențe volumetrice (cu lingurițe de dozare inox):

  • TAD = 0,35 gr
  • DASH = 0,16 gr
  • PINCH = 0,13 gr
  • SMIDGEN = 0,05 gr
  • DROP = 0,03 gr


DATE de SIGURANțĂ

  • se păstrează în recipient închis etanș, ferit de umiditate 
  • se recomandă mască și ochelari de protecție la manipulare în volum mare
  • a nu se inhala
  • a nu se ingera
  • a nu se păstra la îndemâna copiilor
 
Data sheet
Utilizare machiaj

Scrieţi un review

Pigment cosmetic perlat 89 maro

Un pigment potrivit pentru prepararea fardurilor, rujurilor și pentru colorarea diferitelor compoziții cosmetice. În funcție de dozaj conferă nuanțe de la bej cald la brun castaniu.

Scrieţi un review

 
Review-uri(0)

Niciun review în acest moment (doar utilizatorii înregistrați pot lăsa review)

Rețete asociate

Fard de pleoape, pudră liberă

Câteva variante de fard de pleoape, ușor de preparat, ce se pot modifica și adapta după preferințe, obținând culoarea...

Gloss de buze cocos & vanilie

Un gloss aromat, emolient și cu luciu ce se păstrează timp îndelungat. Conține bisabolol cu efect calmant și reparator.

Pudră iluminatoare și parfumantă

O pudră fină, strălucitoare și parfumată, potrivită pentru aplicarea pe corp sau pe față, pentru a da pielii un...

Menu

Sus