Sárgabarack olaj szűz Bio, Ecocert / Cosmos

New product

A sárgabarack olaj egy regeneráló hatású könnyű olaj, fiatalítja, derűssé teszi és hidratálja a bőrt. Számos száraz, ráncos, fakó vagy érett bőrre szánt kozmetikai termékben alkalmazzák.

More details

14,04 lei(ÁFA-val)

  • 50 ml

- +

 
Részletes leírás

Sárgabarack olaj - leírás és javaslatok

A sárgabarackfa egy nagyon elterjedt, az egész világon ismert gyümölcsfa. A Rosacea Prunus családhoz tartozó, aránylag alacsony fafajta, 8 - 12 méterre nő. Tavasszal rózsaszínes virágai elbűvölnek a mámorító illatukkal. Örményországban vált ismertté (innen a tudományos neve: prunus armeniaca) évszázadokkal ezelőtt és oly sokáig termesztették ott, hogy sokszor onnan származtatják, más források szerint viszont Kína az erdete.

A sárgabarackból nyert olaj könnyed, a manulához hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, de áthatóbb és a legtöbb fajta kozmetikai termékekbe ideális általános hozzávaló. Nem hagy nyomot, jól felszívódik a bőrbe és nem marad fényes tőle a bőr.

Minőség: MAYAM sárgabarack olaj, bio, szűz -  az Ecocert Greenlife által tanúsított természetes, organikus termék

Előállítás módja: az érett gyümölcs magjából, hidegsajtolással

Földrajzi származás: Spanyolország/Törökország/Pakisztán

Megjelenési formasárgás színű tiszta, kis sűrűségű és enyhén jellegzetes illatú folydék

A bőrön: gyors felszívódás, száraz érzetet hagy, enyhén vagy nem komedogén.*
*A komedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy komedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak komedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében.

Összetevők (INCI): prunus armeniaca kernel oil*
*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

Tulajdonságok - sárgabarack olaj

  • regeneráló, élénkítő hatású
  • hidratáló, tápláló
  • késlelteti a bőr öregedését
  • gyengéd, csökkenti a bőr száraz érzetét
  • világosítja és selymesíti a bőrt
  • véd a kiszáradás ellen
  • enyhíti a  gyulladást, viszketegséget és a pirosságot
  • erősíti a hydrolipid réteget

Miben van segítségünkre

  • minden bőrtípusra, különösen a tompa fényű, fáradt bőrre
  • a száraz, ráncosodó bőr ápolására
  • a fáradt, rugalmatlan, tónustalan bőrre
  • érzékeny, enyhén irritált bőrre
  • élettelen, fénytelen bőrre
  • arcmasszázshoz
  • sminklemosásra
  • a nyak és dekoltázs ápolására
  • a szem környékének ápolására
  • a test bőrének ápolására

Felhasználása a kozmetikában

  • felvihető a bőrre önmagában, hígitás nélkül
  • mindenféle nappali krémek és emulziók összetevőjeként
  • más olajokkal és olajban oldódó hatóanyagokkal keverékben, arcolajok és arcmasszázshoz használt készítmények, szérumok összetevőjeként
  • testmasszázshoz használt olajok összetevőjeként, más specifikus összetevőkkel együttesen
  • hígitás nélkül vagy készítmények összetevőjeként a nyak és dekoltázs ápolására
  • testápoló krémekbe, testtejekbe összetevpként
  • napozás előtti és utáni olajok összetevőjeként
  • a szemek környékének ápolására előállított szérumok és krémek összetevőjeként

Speciális szinergiák

  • jojoba vagy makadámia olajjal, a vegyes vagy zsíros arcbőrre
  • rosa mosqueta, borágó és fügeolajjal keverve száraz, érett bőrre
  • sárgarépa olajjal, homoktövis olajjal és körömvirág olajjal keverve napozás előtt
  • kakaóvajjal vagy sheavajjal keverve a nagyon száraz bőr ápolására
  • murumuru vajjal kézápolásra
  • szkvalén és margarétaolaj keverékével feszesítő arcmasszázshoz
  • liliomolajjal, a bőr színének világosítására

Tárolás: oxidációra ellenálló olaj lévén, szobahőmérsékleten tárolandó, lehetőleg 25°C alatt, nedvességtől és fénytől védve, az eredeti tartályában.

Biztonsági adatok: kozmetikai használatra

Figyelmeztetés: az Elemental honlapján bemutatott termékek tulajdonságaira, felhasználására vonatkozó leírások és utasítások alapjául a szakirodalmi kiadványok, tudományos cikkek, a fitoterápiában, aromaterápiában és hidrolát-terápiában referencia értékű weboldalak, kozmetikai és kémiai folyóiratok, a gyártók/beszállítók által rendelékezésünkre bocsátott dokumentációk szolgáltak. Ennek ellenére ezek az információk tájékoztató jellegűek, semmiképpen nem szánjuk orvosi tanácsoknak és nem terhel bennünket ilyen irányú felelősség. Az illóolajok, kivonatok, növényi porok gyógykezelés céljából történő felhasználása előtt mindenképpen kérje ki az orvosa tanácsát.

 
Data sheet
Alkalmazások száraz bőr

Kapcsolódó receptek

"Anti-aging" kézkrém

Antioxidáns, öregedésgátló, szabadgyökellenes, regeneráló és szerkezetjavító hatóanyagokkal megfogalmazott igen...

”Rubin” rúzs

Egy tápláló és lágyító rúzs, kellemes az ajkakon. Élénk és eléggé tartós színű, fényét a szájfény alapnak köszönheti,...

"Aprikot" szájfény

Az eredmény egy bőrlágyító szájfény, mely csillogását hosszasan megőrzi. Felvihetjük közvetlenül az ajkakra vagy rá a...

Sminklemosó tej, száraz/normál arcbőrre

Egy sminklemosó tej mely alkalmas a száraz és normál típusú arcbőrre, eltávolítja a vízálló sminket és a nap folyamán...

Hipoallergén krém

Egyszerű képletű laza krém, alkotó elemei hidratáló, csillapító és enyhén lágyító összetevők, illatosító nélkül. A...

Keringető masszázskrém, narancsbőr ellen

Ez a jól kenhető krém lassan szívódik a bőrbe, szerkezete alkalmas a hosszas masszírozáshoz. Feljavítja a bőr...

Vélemény

Összegzés

5

(3 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

  • 5
    (3)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Írj véleményt

Értékelés 
2015-03-04

un ulei f bun

Folosesc acest ulei de aprox 3saptamani si sunt foarte incantata de el:intra repede in piele, nu lasa urme grase, este hidratant si excelenta baza de machiaj, la 20min ma dau cu fond de ten (care se intinde mult mai bine ca atunci cand folosesc crema).mai bun ca uleiul da argan..pe care l-am folosit 1luna de zile si nu m-a incanat foarte tare..mai bun uleiul de caise!

Értékelés 
2014-12-18

İdeal pentru fata /gat

Eu il aplic direct pe fata si gat sau pe tampoane demachiante impreuna cu apa pentru demachierea ochilor. Dizolva machiajul si rimelul imediat (valabil pentru toate uleiurile).

Értékelés 
2014-04-25

Ana

Un ulei foarte usor, necomedogenic, il folosesc de aprox. 2 ani ca baza de machiaj si crema de zi.

Írj véleményt

Sárgabarack olaj szűz Bio, Ecocert / Cosmos

Sárgabarack olaj szűz Bio, Ecocert / Cosmos

A sárgabarack olaj egy regeneráló hatású könnyű olaj, fiatalítja, derűssé teszi és hidratálja a bőrt. Számos száraz, ráncos, fakó vagy érett bőrre szánt kozmetikai termékben alkalmazzák.

By submitting this review, you agree that it be published and publicly available.

Menu

Fel