Vörösáfonya olaj szűz

New product

Egy igen különleges, tokoferolokban, tokotrienolokban, karotenoidokban, fitoszterolokban és foszfolipidekben gazdag luxus olaj. Kozmetikai alkalmazások számára értékes forrás. A bőr számára jótékony antioxidáns, öregedésgátló, tápláló, védő és tonizáló hatást biztosít.

More details

1 885,63 Ft

  • 50 ml

- +

 
Részletes leírás

Vörösáfonya olaj szűz - lerás és javaslatok

Egy speciális, tokoferolokban, tokotrienolokban, karotinoidokban, fitoszterolokban és foszfolipidekben gazdag olaj, a kozmetikai alkalmazások számára értékes forrás. Antioxidáns, öregedésgátló, tápláló, védő és tonizáló jótékony hatással van a bőrre.

Érzékszervi tulajdonságok: közepes viszkozitású, sárgás-zöld színű olajos folyadék, édeskés zöldes illata jellegzetes

Minőség: a magból sajtolással nyert növényi olaj, finomítatlan

Összetevők (INCI): Vaccinium Macrocarpon Seed Oil


A Vörösáfonya olaj tulajdonságai

  • tokoferolokban, tokotrienolokban, karotinoidokban, fitoszterolokban és foszfolipidekben gazdag olaj
  • a tartalmazott omega 3 és omega 6 esszenciális zsírsavak aránya 1: 1
  • kiváló antioxidáns hatású
  • segít megelőzni a bőr napozás és külső tényezők által okozott sérülését
  • jótékony tápláló hatással van a bőrre
  • erősíti a bőr védőgátját
  • elősegíti a bőrsejtek regenerálódását
  • segítséget nyújt a gyulladásos, viszteteg bőr esetében
  • hozzájárul a kiszáradt bőr szerkezetjavításához, regenerálódásához
  • elősegíti az érett bőr szerkezetének feljavítását és tonizálását
  • táplálja a hajat és a fejbőrt
  • csillapítja az irritációra és viszketésre hajlamos felbőrt
  • segít megvédeni a hajat a szabadgyökök káros hatásától
  • gyorsan bőrbe szívódik, ezáltal segíthet más hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni
  • könnyű és nem-zsíros olaj


Alkalmazások, felhasználás módja

  • kozmetikai termékek hasznos összetevője
  • kiváló kiegészítő összetevő az olajos szérumok, krémek, emulziók, öregedésgátló, ránctalanító és szépségápolási kezelések képleteibe, száraz és érett bőr ápolására, napvédő és napozás utáni készítmények, ajakápoló, ajakbalzsam készítéséhez, továbbá hajbalzsamokba, hajkrémekbe, hajápoló kompozíciókba
  • belefoglalható a mindennapi kozmetikai készítményeinkbe és kezelésekbe

Tárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen

Biztonsági adatok, használat közbeni fontos óvintézkedések: kozmetikai felhasználásra ajánlott

 
Dokumentumok letöltése

Kapcsolódó receptek

Fluid Color corector

Fordítás alatt

Vélemények

Összesítés

0

(0 Vélemény)

Vélemények szűrése felmérés szerint

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Írja meg véleményét a termékről

Írja meg véleményét

Vörösáfonya olaj szűz

A "Küldés" gombra kattintva beleegyezik, hogy a véleménye nyilvánosan megjelenjen.

Menu

Settings