Alkalmazás smink;-kozmetika


Loading...

Hidrofil kozmetikai pigment Piros

Close

New product

Kezelt felületű természetes kozmetikai pigment, amely lehetővé teszi a víz alapú kozmetikumok és sminkek készítését. Melegen és hidegen is jól dolgozik, így a termék színe utólag is könnyen alakítható.

More details

609,22 Ft

Ez egy speciális rendelés. A csomag(ok) feladása legkevesebb 1-3 munkanappal későbbre tolódik, több információt ezzel kapcsolatban itt olvashat

- +

Brand: MAYAM

 
Részletes leírás

Piros színű hidrofil kozmetikai pigment - leírás

A természetes eredetű fitinsavval felületkezelt kozmetikai pigment egy szuper-hidrofil összetevő, amely a víz alapú kozmetikumok és sminkkészítmények könnyű elkészítését teszi lehetővé.

Ezen pigmentek felületkezelésére rizskorpából derivált fitinsavat használnak. GMO-mentes, allergénmentes.

Összetevők: CI 77491 (and) Phytic acid (and) Sodium Hydroxide


Tulajdonságok

  • természetes eredetű
  • vízben és víz alapú képletekben könnyen diszpergálható
  • magas affinitást mutat a vízhez
  • kiváló színállósággal rendelkezik
  • a képletekbe aránylag magas arányban adagolható
  • segítségével könnyen kialakítható a kívánt színárnyalat
  • nincs szükség őrlő eszközökre
  • 100 nm alatti szabad részecskék nélkül (non-nano)
  • a jó szuszpenziós tulajdonságainak köszönhetően homogén színt alkot
  • gyorsabban alakítja ki a színt, mint a szokásos ásványi pigmentek


Alkalmazások, felhasználási mód

  • kozmetikai képletek összetevőjeként: alapozó, szemfesték, szempillafesték, CC krém, BB krém, víz alapú sminkkészítmények
  • általános adagolás 0,1-10%
  • melegen és hidegen készülő kmopozícióba egyaránt felhasználható
  • az oldat magas pigmenttartalom esetén is megtartja alacsony viszkozitását
  • folyékony oldatokban, gélekben és O/W emulziókban fokozott stabilitású és könnyen diszpergálható
  • kompozícióba belefoglalható az emulgeálás előtt vagy után
  • vízben teljes mértékben diszpergálódik, nem igényel keverést
  • a pH-érték nem befolyásolja a pigment viszkozitását vagy hidrofil jellegét
  • jó a kompatibilitása a sűrűsítő hatóanyagokkal, kitűnő a kompatibilitása a sókkal

Tárolás: száraz, hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen

Biztonsági adatok, használat közbeni fontos óvintézkedések: ne nyeljük le, ne lélegezzük be; kozmetikai használatra szánt termék.

 
Dokumentumok

Kapcsolódó receptek

Fluid Color korrektor

Egyfajta CC krém, viszont folyékony szerkezetű, kellemes érzést nyújt és a bőrön szinte észrevehetetlen. Közepes...

Értékelések / Q&A

Értékelés átlaga

0.0
0 vélemény
Kiváló 0
Nagyon jó 0
0
Közepes 0
Rossz 0

  • vélemény (0)
  • Kérdések és válaszok (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Hasznos? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Írj hozzászólást

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz @ANSWERS_NB@ kedvelt @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ nem kedvelt @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Hozzászólás @COMMENTS_NB@
Írj választ Írj hozzászólást
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Válasz
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Hozzászólás elküldése @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Válasz

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Válasz

Menu

Settings