Tulajdonság antioxidáns
Tulajdonság hegesítő
Tulajdonság regeneráló
Tulajdonság tónusjavító
Használat hegek
Használat ráncok, finom vonalak
Használat horzsolások, sebek
Alkalmazás petyhüdt bőr
Alkalmazás érett bőr
Alkalmazás fakó bőr
Alkalmazás minden bőrtípusra


Loading...

Ashwagandha powder

Close
Kérdésed van?

New product

Az indiai ginzeng néven is ismert ashwagandha, antioxidáns, regeneráló és tonizáló tulajdonságai miatt ideális összetevő az olyan kozmetikai készítményekbe, amelyek célja a bőr fiatalítása.

More details

1 426,46 Ft

Ez egy speciális rendelés. A csomag(ok) feladása legkevesebb 1-3 munkanappal későbbre tolódik, több információt ezzel kapcsolatban itt olvashat

- +

Brand: MAYAM

 
Részletes leírás

Ashwagandha por - leírás és javaslatok

Az indiai ginzeng néven is ismert ashwagandha, az ayurvédikus hagyományok szerint, az energia helyreállítására használatos. Antioxidáns, regeneráló és tonizáló tulajdonságai miatt az ashwagandha por ideális összetevő az öregedésellenes bőrápoló készítményekbe.

Összetétel (INCI): withania somnifera root powder

Tulajdonságok

  • aminosavakat, witanoidokat, laktonokat, flavonoidokat tartalmaz
  • kozmetikai összetevőként az ashwagandha öregedésgátló és élénkítő tulajdonságairól ismert
  • regeneráló hatású, részt vesz a sérült bőrszövet hegesedésében
  • antioxidánsokban gazdag, segít leküzdeni a bőr öregedésének jeleit
  • segít a száraz és durva bőr ápolásában
  • hozzájárul a bőr a korai öregedésének megelőzéséhez
  • harcol a szabadgyökök ellen és csökkenti a sejtkárosodást


Javaslatok és alkalmazások

  • Bármely típusú bőr számára ajánlott, serkenti a sejtek energiáját, segít a fáradtság jeleinek leküzdésében és a bőr vitalitásának helyreállításában
  • a bőr fiatalítását célzó készítmények ideális összetevője
  • védőkrémekbe, éjszakai kezelésekhez alkalmas
  • arcmaszkok készítésére, virágvízzel, agyaggal, különféle egyéb összetevőkkel keverve
  • infúzió vagy vizes macerátum formájában, a kozmetikai készítmények vizes fázisába beépítve: testápolókba, krémekbe, gélekbe, maszkokba, dörzskészítményekbe, hajápoló készítményekbe
  • olajos macerátum formájában, beépítve a kozmetikai készítmények zsírfázisábae

Tárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen

Biztonsági adatok, használat közbeni fontos óvintézkedések: ne nyeljük le, szemünkbe ne kerüljön; kozmetikai felhasználásra szánt termék

 
Dokumentumok

Kapcsolódó receptek

Frissítő anti-aging arcmaszk

Krém arcmaszk mely érett, fakó, kuperózistól szenvedő, fáradt bőrre alkalmas. Eltávolítja a szennyeződéseket,...

Értékelések / Q&A

Értékelés átlaga

0.0
0 vélemény
Kiváló 0
Nagyon jó 0
0
Közepes 0
Rossz 0

  • vélemény (0)
  • Kérdések és válaszok (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Hasznos? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Írj hozzászólást

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz @ANSWERS_NB@ kedvelt @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ nem kedvelt @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Hozzászólás @COMMENTS_NB@
Írj választ Írj hozzászólást
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Válasz
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Hozzászólás elküldése @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Válasz

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Válasz

Menu

Settings