Tulajdonság antibakteriális
Tulajdonság tisztító
Tulajdonság bőrjavító
Használat akné, pattanások
Használat ekcéma, atópiás bőr
Alkalmazás minden hajtípusra
Alkalmazás zsíros bőr
Alkalmazás problémás bőr
Alkalmazás minden bőrtípusra


Loading...

Gliceril-kaprilát

Close

New product

A kozmetikában nagymértékben használt, sokoldalú növényi eredetű összetevő, hatékony pattanás ellenes, mikróbaellenes tulajdonságokkal. Hidratáló hatású és segít a bőr természetes védőgátjának helyreállításában.

More details

970,41 Ft

- +

Brand: MAYAM

 
Részletes leírás

Gliceril-kaprilát - leírás és javaslatok

A kozmetikában nagymértékben használt, sokoldalú növényi eredetű összetevő, hatékony pattanásellenes, mikróbaellenes tulajdonságokkal. Hidratáló hatású és segít a bőr természetes védőgátjának helyreállításában.

Összetevők (INCI): Glyceryl Caprylate


Tulajdonságok

  • feljavítja a bőr hidratáltságát és segít megtartani azt, hozzájárul a bőr természetes védőgátjának helyreállításához
  • erőteljes mikróbaellenes hatású
  • fokozza a szerves savak és tartósítószerek hatását
  • feljavítja a kozmetikai termékek mikrobiológiai stabilitását, a legtöbb esetben lehetővé teszi a hagyományos tartósítók elhagyását
  • megnöveli a pattanásellenes termékek hatékonyságát
  • elősegíti a lipidek beszívódását a bőr felső rétegeibe
  • a "Propionibacterium acnes" elleni erőteljes hatásával segít a bőrszennyeződések leküzdésében
  • amfifil szerkezetű, elősegíti az emulgeálási folyamatot
  • sokkal széleseb pH-mezőben képes magas hatásfokkal fellépni a mikroorganizmusok ellen, mint sok más hatóanyag
  • jó hatással van az oldószerek hatásfokára
  • társ-emulgeálóként használható a PEG-mentes fürdőolajokba
  • 100%-ban növényi eredetű, bőrbarát
  • az Ecocert által engedélyezett


Javaslatok és alkalmazások

  • hidratáló és tápláló krémekbe, tonikokba, tisztálkodószerekbe, pattanásellenes készítményekbe
  • testkrémekbe és lotionokba, higiéniai termékekbe, fürdőolajokba, kéz és lábápoló késztményekbe, dezodorokba
  • hajápoláshoz, samponokba


Hogyan használjuk

  • kozmetikai kompozíciók összetevőjeként az ajánlott adagolás 0,3-1%
  • 0,3% adagolásnál hatékony mikróbaellenes hatást fejt ki
  • tartósításhoz: alkalmas a tartósítók hatékonyságának növelésére, különösen a modern tartósítószerekkel kombinációban, mint a Dermosoft Complex, az ajánlott adagolás 0,3-0,5%
  • emulziókba, hidralkoholos és tenzidalapú készítményekbe foglalható
  • emulziókhoz a vizes fázisba adagolható, amelynek pH-értéke legfeljebb 7; a 0,3% feleti adagolás esetében megbonthatja egyes emulziók stabilitását
  • olvadáspontja körülbelül 30°C
  • magasabb, kb. 80°C hőmérsékleten a zsírfázishoz is adagolható
  • emulgeálószerként, fürdőolajok készítéséhez az adagolás 10%
  • az olyan vízalapú készítményekbe, amelyek nem tartalmaznak alkoholt, szükség lehet oldószerre
  • az optimális pH-érték intervallum: 4,5 - 7,0


Tárolás
: száraz, hűvös, közvetlen fénytől védett helyen

Biztonsági adatok, használat közbeni fontos óvintézkedések:

  • önmagában bőrre ne használjuk
  • ne nyeljük le
  • kozmetikai felhasználásra szánt termék
 
Dokumentumok

Kapcsolódó receptek

Berry Body Mousse testápoló hab

Egy habos vaj, mely nagyon kellemes a bőrön, finom illatú, nem képez zsíros filmréteget a bőrön. Lágyító, regeneráló,...

Amazonas Body Mousse testápoló hab

Egy testvaj az amazóniai esőerdőkből származó összetevőkből megfogalmazva. Laza szerkezetű, érzékileg különösen...

Azelain 10 multifunkcionális krém

Egy komplex, valóságos multifunkcionális képlet, amely ötvözi az azelainsav előnyeit a növényi hatóanyagok...

Folyékony, hidratáló krém,...

Ez könnyű, kellemes tapintású, nappali arckrém főként zsíros, vegyes és problémás arcbőrre ajánlott. Három,...

Értékelések / Q&A

Értékelés átlaga

0.0
0 vélemény
Kiváló 0
Nagyon jó 0
0
Közepes 0
Rossz 0

  • vélemény (0)
  • Kérdések és válaszok (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Hasznos? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Írj hozzászólást

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz @ANSWERS_NB@ kedvelt @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ nem kedvelt @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Hozzászólás @COMMENTS_NB@
Írj választ Írj hozzászólást
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Válasz
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Hozzászólás elküldése @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Válasz

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Válasz

Menu

Settings