Mogyoróolaj szűz

New product

Egy könnyű, jól bőrbehatoló olaj, nagyon kellemes a bőrön, alkalmas a különböző arcápoló kozmetikumokba, főleg a vegyes, zsíros vagy problémás arcbőr számára. Rugalmasságot és hajlékonyságot kölcsönöz a bőrnek, egyensúlyban tartja a faggyútermelődést és támogatja a bőr természetes védőgátjának a működését.

More details

1 416,67 Ft

  • 100 ml

- +

 
Részletes leírás

Mogyoróolaj - leírás és javaslatok

Egy könnyű, jól bőrbehatoló olaj, nagyon kellemes a bőrön, alkalmas a különböző arcápoló kozmetikumokba, főleg a vegyes, zsíros vagy problémás arcbőr számára. Rugalmasságot és hajlékonyságot kölcsönöz a bőrnek, egyensúlyban tartja a faggyútermelődést és támogatja a bőr természetes védőgátjának a működését.
Nagy méretű telítetlen zsírsavat tartalmaz: omega-9 és omega-6, fitoszterolokat és E-vitamint.
Száraz olajnak számít, jól felszívódó, nem hagy zsíros réteget a bőrön.

Előállítás módja: a nyers, nem pörkölt mogyoró hidegen sajtolásával

Megjelenési forma: aranysárga, átlátszó, folyékony olaj, halvány jellegzetes illattal

Összetevők (INCI): Corylus avellana seed oil

 

A mogyoróolaj tulajdonságai

  • könnyed szerkezetű, jól bőrbeszívódik
  • rugalmasságot és hajlékonyságot kölcsönöz a bőrnek
  • minden arcbőrre alkalmas
  • a vegyes, zsíros, pattanásos, problémás arcbőr számára ideális
  • nem-komedogén olajnak számít
  • könnyen a bőrbe hatol és elősegíti egyéb anyagok bőrbehatolását
  • nem-zsíros, puhító, védő és csillapító hatású
  • támogatja a bőr természetes védőgátját
  • hidratáló, megelőzi a bőr kiszáradását
  • egyensúlyban tartja a faggyútermelődést
  • elősegíti a bőrszövetek regenerálódását

Alkalmazások, javaslatok

  • bármely típusú, különösen a zsíros, pattanásos arcbőrre szánt szérumok és krémek készítéséhez
  • testápoló krémek, olajos keverékek, balzsamok és testvajak készítéséhez
  • bőrcsíkok megelőzésére és kezelésére szánt alkalmazásokhoz
  • kéz és lábápolásra szánt krémekbe
  • hegesítő krémekbe és balzsamokba
  • a sérült, vízhiányos bőr ápolására
  • ajakápolásra
  • napozás előtti és utáni készítményekbe
  • masszázsolajként arcmasszázshoz és általános testmasszázshoz
  • narancsbőr elleni masszázsolajhoz
  • támogatja az aromaterápiás alkalmazásokat

Hogyan használjuk a mogyoróolajat

  • használhatjuk arcbőrre és testre önmagára vagy kozmetikai készítmények összetevőjeként
  • emulziók zsírfázisába foglalhatjuk, nem hőérzékeny
  • más zsíros növényi olajokkal keverve, javítja azok szerkezetét és bőrbehatoló képességét
  • illóolajok hígítására vivőolajként, aromaterápiás alkalmazásokhoz, masszázshoz
  • zsírban oldódó hatóanyagokkal kombinálva, olajos szérumok és mixek készítésére

 

Tárolás: oxidatív szempontból stabil olaj, száraz, hűvős helyen tároljuk

Biztonsági adatok: kozmetikai tisztaságú

 
Dokumentumok letöltése

Kapcsolódó receptek

Ajakbalzsam hialuronnal

A készítmény egy hidratáló, lágyító és szerkezetjavító hatóanyagokat tartalmazó, mindennapi használatra alkalmas...

Folyékony nyári krém

Egy laza nappali krém, szerkezete egy széruméhoz hasonló. Bármely típusú arcbőrre alkalmas, főleg a nyári szezonban....

Fürdővaj - whipped bath butter

Egy bőrlágyító, hidratáló hatású, bársonyosító, illatos fürdővaj, igazi kényeztetés a bőr, különösen a száraz bőr...

Nappali krém vegyes/zsíros, problémás...

Egy nappali bőrápoló krém vegyes vagy zsíros arcbőrre, hasznos a rosaceás vagy akné kialakulására hajlamos bőrre....

”Lighter” dekoratív...

Az eredmény egy finom olaj, lágyító, nem-zsíros textúrával; szaténos, derűs kinézetet kölcsönöz a bőrnek. Arcra és...

”Bronzer” dekoratív olaj

Egy kellemes textúrájú börlágyító olaj, mely lebarnult selymes bőr kinézetét kölcsönzi. Arcbőrre és testre egyaránt...

Vélemények

Összesítés

0

(0 Vélemény)

Vélemények szűrése felmérés szerint

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Írja meg véleményét a termékről

Írja meg véleményét

Mogyoróolaj szűz

A "Küldés" gombra kattintva beleegyezik, hogy a véleménye nyilvánosan megjelenjen.

Menu

Settings