Caprilis olaj

New product

A Caprilis vagy frakcionált kókuszolaj egy nem-zsíros bőrlágyító, mely könnyen a bőrbeszívódik és nagyon stabil. Felhasználása sokoldalú, különféle kozmetikai készítménybe belefoglalható. A vegyes, a zsíros vagy a problémás bőrre is alkalmas, nem tömíti el a pórusokat és különösen kellemes érzetet vált ki a bőrön.

More details

1 191,95 Ft

  • 100 ml
  • 1 Ltr

- +

Tags: caprylis

 
Részletes leírás

Caprilis vagy frakcionált kókuszolaj - leírás és javaslatok

A Caprilis vagy frakcionált kókuszolaj egy nem-zsíros bőrlágyító, mely könnyen a bőrbeszívódik és nagyon stabil. Felhasználása sokoldalú, különféle kozmetikai készítménybe belefoglalható. A vegyes, a zsíros vagy a problémás bőrre is alkalmas, nem tömíti el a pórusokat és különösen kellemes érzetet vált ki a bőrön.

Megjelenési forma: alacsony viszkozitású átlátszó, szinte szagtalan, színtelen folyadék

A bőrön: gyorsan a bőrbe szívódik, könnyű szerkezetű, nem hagy zsíros vagy fénylő réteget a bőrön

Összetevők (INCI): caprylic/capric triglycerides

A frakcionált kókuszolaj tulajdonságai

  • nagyon könnyű és selymes szerkezetű
  • különösen kellemes érzetet kelt a bőrön
  • színtelen, semleges illatú és szobahömérsékleten folyékony
  • minden típusú arcbőrre alkalmas
  • javítja, segíti a hatóanyagok bőrbeszívódását
  • nem tömíti el a pórusokat, nem képez zsíros réteget a bőr felületén, nem komedogén
  • a kókuszolajtól eltérő módon, nem változik viszkozitása a hőmérsékletváltozás hatására
  • könnyen emulgeálható
  • oxidáció szempontjából nagyon stabil, tűri a hevítést
  • minimálisan fényes nyomot hagy, inkább szaténos kinézetet képez a bőrön
  • kizárólag kókuszolajból nyerik, nem tartalmaz sem pálmaolajat sem repceolajat

Alkalmazások, javaslatok:

  • felhasználása nagyon sokoldalú, a legkülönbözőbb kozmetikai készítménybe használható
  • zsírosabb növényi olajokkal keverve, növeljük azok szerkezetét és azok által a bőrön keltett érzetet
  • összetevőként arc- és testápolásra készített krémekbe, emulziókba, lotionokba, olajos szérumokba, balzsamokba
  • vegyes és zsíros arcbőr ápolására
  • ”oil-free” krémek, alapozók, BB krém, CC krém készítéséhez
  • kétfázisú smink lemosó, lemosó tej összetevőjeként
  • napozó és napozás utáni termékek készítéséhez
  • kézápoló és köröm ápoló kompozíciók összetevőjeként
  • ajakápoló és smink készítményekbe
  • hajápoló termékek megfogalmazásához: balzsamokba, hajkrémekbe és hajápoló szérumokba
  • olajos, de nem zsíros masszázsalapként arc és testmasszázshoz
  • a lipidek jó oldószereként, olajos macerátomuk alapjaként
  • pulzus parfümök alapjaként
  • alapként az aromaterápiás kezelésekhez használt illóolajok számára

 

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Biztonsági adatok::kozmetikai tisztaságú

 
Dokumentumok letöltése

Kapcsolódó receptek

Ulei de barbă

Fordítás alatt

Öregedés elleni krém, Peptid & Ceramid

Egy laza nappali krém, mely alkalmas normál, vegyes vagy zsíros bőrre. A bőröregedés jeleinek leküzdését segítő...

"Karanja" napozó krém

Egy közepes-nagy fokú fényvédelmet nyújtó napozó krém, jó vízálló képességgel. Arcra és testre egyaránt használható,...

”Sublime Polynesia” testvaj

Egy elég kellemes szerkezetű krém keletkezik, amely, habár víz nélkül lett megfogalmazva, nem hagy zsíros érzetet a...

"Suave men" stift dezodor

Szagtalanító és baktériumellenes összetevőkkel készített dezodor, amely bőrrevitelkor kellemes, nem-zsíros, nem hagy...

"Suave women" stift dezodor

Elismert szagtalanító és baktériumellenes összetevőkkel készített dezodor, bőrrevitelkor kellemes, nem-zsíros, nem...

Vélemények

Összesítés

0

(0 Vélemény)

Vélemények szűrése felmérés szerint

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Írja meg véleményét a termékről

Írja meg véleményét

Caprilis olaj

A "Küldés" gombra kattintva beleegyezik, hogy a véleménye nyilvánosan megjelenjen.

Menu

Settings