Feketeribizli olaj

New product

A regeneráló és antioxidáns hatóanyagokban gazdag feketeribizli olaj jó választás a ráncellenes és öregedés ellenes alkalmazások számára. Az érett, fakó, öregedő arcbőrre különösen ajánlott. Az érzékeny bőr ápolására készülő termékekbe is jól használható.

More details

908,62 Ft

  • 25 ml

- +

 
Részletes leírás

Feketeribizli olaj - leírás és javaslatok

A regeneráló és antioxidáns hatóanyagokban gazdag feketeribizli olaj jó választás a ráncellenes és öregedés ellenes alkalmazások számára. Az érett, fakó, öregedő arcbőrre különösen ajánlott. Az érzékeny bőr ápolására készülő termékekbe is jól használható.

Előállítás módja: sajtolás után finomítási folyamatnak vetik alá

Megjelenési forma: alacsony viszkozitású és jellegzetes illatú, sárgás színű átlátszó folyadék

A bőrön: gyorsan a bőrbes szívódik, könnyed szerkezetű és aránylag száraz érzetet kelt a bőrön

Összetevők (INCI): ribes nigrum seed oil

A feketeribizli olaj tulajdonságai

  • ráncellenes, segítséget nyújt a korai bőröregedés megelőzésében
  • antioxidáns, hozzájárul az oxidatív folyamatok, a szabadgyökök okozta károsodás csökketéséhez
  • anti-aging, hozzájárul a bőr egészségének és szépségének megőrzéséhez
  • regeneráló és élénkítő hatású
  • hajlékonyságot kölcsönöz a bőrnek és növeli a rugalmasságát
  • nyugtató és gyulladásgátló hatású, segít a bőrgyulladásos folyamatok csökkentésében
  • csillapítja a bőrpírt és a bőrirritációt
  • hozzájárul a bőr hidrolipid rétegének védelméhez

Javaslatok és alkalmazások

  • bármely típusú arcbőr ápolására alkalmas
  • az érett, ráncos, fakó arcbőr ápolására
  • a ráncmegelőző és kezelő késztményekbe
  • a rugalmatlan bőr ápolására
  • az irritált, ekcémás, bőrpírtól szenvedő arcbőr ápolására
  • szemkontúr ápolására
  • az érzékeny, törékeny, reaktív bőr ápolására
  • kézápolásra, főleg körömápolásra
  • hajápolásra

A feketeribizli olaj alkalmazása a kozmetikában

  • használható a bőrre önmagában vagy összetevőként számos kozmetikai készítményben
  • egyéb növényi olajokkal keverékben, arcolajként vagy olajos szérumként
  • krémek, szérumok, emulziók, balzsamok, maszkok, pakolások összetevőjeként
  • nappali és éjszakai krémek, szérumok, szemkörnyéki krémek összetevőjeként
  • problémás bőrre szánt krémek és balzsamok összetevőjeként
  • kézkrémek készítésére, egyéb összetevők mellé
  • felvihető egyszerűen a száraz hajszálak végére vagy más összetevőkkel kombinációban hajápoló maszkokba, krémekbe és balzsamokba foglalva

Tárolás: oxidációra érzékeny olaj lévén, ajánlott 19°C alatti hőmérsékleten tárolni, miután kibontjuk, javasolt a hűtőszekrényben tartani

Biztonsági adatok: kozmetikai tisztaságú

 
Dokumentumok letöltése

Kapcsolódó receptek

Komfort+ arckrém vegyes és zsíros arcbőrre

A bőrön kellemes, ugyanakkor hatóanyagokban gazdag nappali krém, hidratáló, öregedésgátló és nyugtató hatással. Nem...

Regeneráló antioxidáns éjszakai...

Egy komplex szérum, mely tápanyagokban koncentrált, összetételében gazdagon találhatók regeneráló hatású elemek,...

Micelláris sminklemosó oldat, Levendula & Ribizli

Egy egyszerű képletű micelláris oldatot nyerünk, mely kíméletesen távolítja el a szennyeződést és a smink...

Öregedésgátló krém, argán...

Tápláló, hidratáló, öregedésgátló és feszesítő hatású, jótékony elemekben igen gazdag finom nappali krém keletkezik....

Vélemények

Összesítés

0

(0 Vélemény)

Vélemények szűrése felmérés szerint

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Írja meg véleményét a termékről

Írja meg véleményét

Feketeribizli olaj

A "Küldés" gombra kattintva beleegyezik, hogy a véleménye nyilvánosan megjelenjen.

Menu

Settings