Illó vege-szilikon

New product

Egy innovatív, növényi eredetű száraz bőrlágyító, kiváló érzéki élményt nyújtva a bőrnek. Könnyen eloszlik a bőrön, nem hagy zsíros réteget és a szintetikus illó szilikonéhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Igen kellemes textúrájú, könnyen felvihető és gyorsan beszívódó kozmetikumok készítéséhez használják.

More details

13,69 lei(ÁFA-val)

  • 100 ml

- +

 
Részletes leírás

Illó Vege-szilikon - leírás és javaslatok

A vege-szilikon a piaci kereslet hatására kidolgozott és fejlesztett innovatív természetes termék, egy olyan alternatíva a petrokémiai kozmetikai alapanyagokra, mely azonos tulajdonságokkal rendelkezik, nem csökkentve az érzéki hatásokat.

Növényi eredetű száraz bőrlágyító, kiváló érzéki élményt nyújtva a bőrnek. Könnyen eloszlik, nem hagy a bőrön zsíros réteget, a szintetikus illó szilikonéhoz és a parafinolajéhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Igen kellemes textúrájú, könnyen felvihető és gyorsan beszívódó kozmetikumok készítéséhez használják. Könnyen bőrrevihető, nagy felületre elosztható, bársonyos, frissesség-érzetet kölcsönöz és ápolttá teszi a bőrt.

Arckrémek, nem-zsíros emulziók, szérumok, alapozók, rúzsok naptejek és napozó krémek, kézkrémek, száraz masszázsolajok, bőr- és hajápoló termékek készítéséhez ideális összetevő. Az illó vege-szilikon 100%-ban természetes, megújuló forrásokból nyert termék, mely a tanúsított bio kozmetikumok engedélyezett összetevője.

Megjelenési forma: színtelen, szagtalan, átlátszó folyadék, alacsony viszkozitással

Összetevők (INCI): undecane (and) tridecane

Tulajdonságok

  • illékony, könnyű, finom, nem-zsíros bőrlágyító
  • kellemes szerkezetű, száraz érzetet hagy a bőrön
  • csúszós, átható, nem elzáró, nem komedogén
  • kozmetikumba foglalva, feljavítja annak eloszlását a bőrön
  • a ciklometikon, ciklopentasziloxán természetes alternatívája
  • kiváló helyettesítője a parafinolajnak (ásványi olaj)
  • természetes eredetű, biológiailag lebomló
  • olajban oldódó, nem-poláros, oxidáció szempontjából stabil
  • professzionális közmetikai összetevő

Hogyan használjuk

  • a terméket önmagában a bőrre nem, csak kizárólag kozmetikumok összetevőjeként használjuk
  • növényi olajokkal kombinálható, különösen a zsíros típusúaknak feljavítja a textúráját és a bőrön hagyott érzetet
  • az emulgeálással készülő kompozíciók olajfázisába foglaljuk bele; csak más olajokkal keverékben hevítsük

Alkalmazások, adagolás

  • laza krémekbe, arcszérumoba
  • zsíros arcbőr ápolására, a nyári szezon alatti bőrápolásra
  • olajos sminklemosókba, emulzió vagy kétáfázisú készítmény formájában
  • alapozóba, primérbe, CC cream, BB cream
  • rúzsba, szemfestékbe, korrektorba, szemkarikák elleni készítményekbe, szempillafestékbe, szemhéjtusba
  • arc- és testmasszázs olajokba
  • testápoló emulziókba, testtejekbe
  • kézkrémekbe
  • napvédő krémekbe, oldatokba
  • hajápoló krémekbe, balzsamokba és szérumokba
  • emulziókba foglalva az ajánlott adagolás 2-15%, ”száraz” olajos keverékekbe akár 50% is adagolható

 

Tárolás: légmentesen lezárva, száraz helyen, fénytől és melegtől óvva

Biztonsági adatok:

  • önmagában nem, csak más összetevőkkel és olajokkal keverékben hevítsük
  • a szemünkbe ne kerüljön, ne nyeljük le és ne lélegezzük be
  • tartsuk távol a gyerekektől
  • kozmetikai felhasználásra

Figyelmeztetés: az Elemental honlapján bemutatott termékek tulajdonságaira, felhasználására vonatkozó leírások és utasítások alapjául a szakirodalmi kiadványok, tudományos cikkek, a fitoterápiában, aromaterápiában és hidrolát-terápiában referencia értékű weboldalak, kozmetikai és kémiai folyóiratok, a gyártók/beszállítók által rendelékezésünkre bocsátott dokumentációk szolgáltak. Ennek ellenére ezek az információk tájékoztató jellegűek, semmiképpen nem szánjuk orvosi tanácsoknak és nem terhel bennünket ilyen irányú felelősség. Az illóolajok, kivonatok, növényi porok gyógykezelés céljából történő felhasználása előtt mindenképpen kérje ki az orvosa tanácsát.

 
Data sheet
Alkalmazások haj; kombinált bőr; zsíros bőr; smink
Haj száraz; fénytelen; zsíros; vékonyszálú; károsodott; festett

Írja meg a véleményét

Illó vege-szilikon

Egy innovatív, növényi eredetű száraz bőrlágyító, kiváló érzéki élményt nyújtva a bőrnek. Könnyen eloszlik a bőrön, nem hagy zsíros réteget és a szintetikus illó szilikonéhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Igen kellemes textúrájú, könnyen felvihető és gyorsan beszívódó kozmetikumok készítéséhez használják.

Írja meg a véleményét

 
Comments(0)

No customer reviews for the moment.

Kapcsolódó receptek

Hajvédő és szerkezetjavító lotion

Kétfázisú hajápoló lotion, amely összetevői segítségével lezárja a hajszálak kutikula pikkelyeit és a szétváló...

Szemkörnyék primer

Egy szemkörnyék primér, amely elősegíti a szemfesték tapadását, jobban kiemeli a színeket és hozzájárul a smink...

Primer sminkalap

Egy primer arcalapozó, amely minden típusú arcbőrre alkalmas. Színtelen és egy finom szaténos réteget hagy a bőrön,...

“Marokkó aranya” testvaj

Egy tápláló, öregedésellenes és lágyító gazdag krém, keleties-virágos illattal. Mérsékelt mennyiséget vigyük fel a...

"Suave men" stift dezodor

Szagtalanító és baktériumellenes összetevőkkel készített dezodor, amely bőrrevitelkor kellemes, nem-zsíros, nem hagy...

"Suave women" stift dezodor

Elismert szagtalanító és baktériumellenes összetevőkkel készített dezodor, bőrrevitelkor kellemes, nem-zsíros, nem...

Anti-aging krém vegyes/zsíros, érzékeny arcbőrre

Csillapító hatású, irritációellenes, regeneráló és öregedésellenes összetevőkből megfogalmazott laza, finom nappali...

"Anti-aging" kézkrém

Antioxidáns, öregedésgátló, szabadgyökellenes, regeneráló és szerkezetjavító hatóanyagokkal megfogalmazott igen...

Nyugtató és gyulladásgátló hűsítő olaj

Egy száraz szerkezetű és nagyon kellemes illatú ”oil-free” típusú olaj, amely szőrtelenítés után, viszketegség,...

Fel