Aromás sárgadinnye kivonat

New product

A sárgadinnye kivonat a napsütéses nyári napok illatát hozza - egy keresett, de a természetes kivonatokban és illóolajokban ritkán előforduló illatot. Kitűnően alkalmas kozmetikumok illatosítására és kifinomult társításokon alapuló parfümök megalkotására.

More details

8,93 lei(ÁFA-val)

  • 25 ml

- +

 
Részletes leírás

Aromás Sárgadinnye kivonat - leírás és javaslatok

Az aromás sárgadinnye kivonat egy gabonaalkohol alapú, gyümölcskoncentrátumból nyert  természetes illatosító. Az alkoholtartalma 93%. Az érett sárgadinnye valósághű, eredeti illatát kölcsönzi a kozmetikumoknak, parfümöknek vagy tisztálkodószereknek.

Megjelenési forma: színtelen folyadék, a sárgadinnye jellegzetes illatával és zamatával

Összetevők (INCI): parfum

Ajánlások, alkalmazások

  • felnőtteknek és gyerekeknek szánt kozmetikai ápoló és tisztálkodószerek illatosítására
  • gyakorlatilag egy gyümölcskoncentrátum lévén, a kivonat alkalmas csecsemők, kidgyerekek, terhes nők vagy olyan személyek számára is, akik nem tolerálják az illóolajokat (vagy ahol ezek ellenjavallotak)
  • parfümök és kölnivizek alkotására, egymagában vagy más kivonatokkal és illóolajokkal társítva 
  • azon kompozíciókba, melyeket hevítéssel készítünk, a kivonatot minél alacsonyabb hőmérsékletnél adagoljuk, melegítés nélkül, lehetőleg a folyamat végén
  • a vizet is tartalmazó készítményekbe, mint: krémekbe, emulziókba, pakolásokba, frissítőkbe -adagolás 1-2%
  • szilárd vízmentes készímények illatosítására; olajban nem oldódik, de a vajakban és a szilárd balzsamokban egyenletesen eloszlatható (diszpergálható)
  • tisztálkodási készítmények illatosítására: samponba, tusgélbe, lemosókba, fogpasztába - adagolás 2-4%
  • rúzsok és ajakbalzsamok illatosítására, ízesítésére - pár csepp
  • parfümök, kölnivizek megfoglmazásához - irányadó adagolás 10%-ig
  • aromás kivonatokkal, esszenciákal társítható

OLDHATÓSÁG: vízben és alkoholban oldódik, olajban nem oldódik


Tárolás
: száraz, fénytől védett, hűvös helyen tárolandó

Biztonsági adatok:

  • a termék alkoholt tartalmaz, ne használjuk nyílt láng közelében
  • szembe ne kerüljön
  • illatos gyertyákba használata nem ajánlott
  • tartsuk távol a gyerekektől
 
Dokumentumok letöltése

Írja meg a véleményét

Aromás sárgadinnye kivonat

A sárgadinnye kivonat a napsütéses nyári napok illatát hozza - egy keresett, de a természetes kivonatokban és illóolajokban ritkán előforduló illatot. Kitűnően alkalmas kozmetikumok illatosítására és kifinomult társításokon alapuló parfümök megalkotására.

Írja meg a véleményét

 
Comments(3)
2017-12-10

Ideal

Este un produs care poate fi utilizat în parfumuri ori poate fi aplicat direct pe piele în cantități mici, este o esență tare datorită cantității mari de alcool. Dar poate fi întrebuințat şi în aromaterapie, degajând un miros extraordinar de fin, abia perceptibil. Îl folosesc în umidificatorul de pe calorifer sau în lampa de aromaterapie (cea cu lumânări tip "pastilă"). 3-5 picături sunt suficiente pentru o încăpere de 15 mp. Recomand.

  • Hasznos volt önnek ez a bejegyzés?
  • (1) (0)
2016-04-18

Sárgadinnya kivonat

Szerintem kicsit rágógumis illata van, nem az a tiszta sárgadinnye, amit szerettem volna. Viszont van olyan tusfürdő, amibe pont így jó, úgyhogy el tudom használni.

  • Hasznos volt önnek ez a bejegyzés?
  • (1) (0)
2015-02-11

Lina

Szuper illat, igazi friss ,érett dinnye. Nyarat idéző .

  • Hasznos volt önnek ez a bejegyzés?
  • (4) (0)

Kapcsolódó receptek

”Naked” mattosító púder

Egy áttetsző, selymes, finom púder, mattosítja az arcot és síma kinézetet kölcsönöz, enyhe meleg bézs árnyalattal.

"Passion" szájfény

Egy bőrlágyító aromás szájfény, mely csillogását hosszasan megőrzi. Jó a fedőképessége, és rúzs helyett is használható

Balzsam és szájfény 2 az 1-ben

A kapott bazsam finom, lágyító és tápláló, amely egyúttal a szájfény alapnak köszönhetően tartós fényt kölcsönöz az...

Sminklemosó tej száraz arcbőrre

Egy lágyító hatású, normál, száraz kíméletes sminklemosó, nagyon száraz arcbőrre illetve érzékeny arcbőrre alkalmas....

Fel