BHA natural Salicylic Acid

New product

Natural beta-hydroxy acid known for its antimicrobial properties, useful for problem skin, enhances skin cell turnover by promoting exfoliation, smoothing effect with reduction of fine lines and wrinkles.

More details

19,04 leitax incl.

  • 25 ml
  • 250 gr

- +

 
Details

Natural beta-hydroxy acid known for its antimicrobial properties, useful for problem skin, enhances skin cell turnover by promoting exfoliation, smoothing effect with reduction of fine lines and wrinkles. Willow Bark Extract standardized for 10% natural salicylates. Provides formulators with the perfect alternative to synthetic salicylic acid.

Organoleptic properties: colourless to light amber liquid, faint characteristic odor

INCI: aqua, salix nigra (willow) bark extract

Properties

  • ideal for reducing inflammation and associated redness
  • acts as an efficacious antimicrobial agent
  • ideal for creating a smooth skin and a more youthful-looking
  • found to have an anti-inflammatory effect
  • exfoliates, increases cellular renewal, enhances cell turnover
  • treats problem skin
  • non-irritating and non-sensitizing
  • smoothing effect with reduction of fine lines and wrinkles
  • offers natural preservation

Applications, usage

  • all kind of skin care and hair care formulations: cleaners, toners, lotions, shampoo, gels
  • combination and oily skin, acne, wrinkles, problem skin
  • water soluble
  • may sediment upon standing, mix well prior to use
  • recommended dosage 2,5 - 10%


Storage: in a cool, dry place, protected from light

Cautions: do not ingest, keep away from children's reach; cosmetic use

 
Data sheet
Properties antibacterial; regenerative; purifier; exfoliator; antiinflammatory
Recommendations wrinkles; dandruff; couperose, rosacea; acne
Applications problematic skin; combination skin; oily skin; hair; mature skin
Hair oily

Related articles

Review-uri

Sumar

4.8

(8 Review-uri)

Sortare dupa notă

  • 5
    (7)
  • 4
    (0)
  • 3
    (1)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Doar utilizatorii logați pot scrie review-uri

Logare / Creare cont
Nota 
12/30/2018

Vergeturi

As avea nevoie de un sfat. Vreau sa îmi preparhii un exfolia pentru vergeturi.
Ce sa folosesc oare și în ce cantitani ca sa aibă loc exfolierea. Mulțumesc frumos

Nota 
10/02/2018

BHA

Pot folosi acest acid combinat cu apa de rozmarin?si ce cantitate de acid sa pun in 100 ml apa de rozmarin?

Nota 
08/22/2017
Cumpărător verificat

Varianta de 100 ml

Buna ziua,
Se poate, va rog frumos, disponibilitatea acestui produs si la 100 ml?

Multumesc mult de intelegere si felicitari pentru tot ceea ce faceti! Minuni!

Nota 
04/25/2016

PH BHA

Dupa ce am adaugat BHA in toneru-ul preparat am observat ca PH-ul acestuia nu s-a schimbat deloc. Am masurat apoi PH-ul acidului salicilic - acesta era de 6-7. Cum explicati acest lucru?

Nota 
06/28/2014

Super!

Am folosit serul BHA cu AHA cateva saptamani si sunt destul de multumita. Nu am folosit in fiecare zi deoarece iarna si primavara tenul meu este uscat insa in zona T a fost OK. Cateodata am folosit un ulei la vreo ora dupa aplicare. Lasa un film lipicios prima data dar apoi nu se mai cunoaste nimic. Imi face tenul luminos, mi-a uscat cateva cosuri si cateva puncte negre au disparut. O sa continui sa folosesc si o sa fac si pauza sa fac cum ractioneaza tenul meu.

Nota 
10/06/2013

l-am folosit zilnic timp de doua saptamani, nu am constatat abso

niciun fel de efect asupra tenului cu acnee, nici pozitiv, nici negativ

Nota 
09/29/2013

BHA

BHA si AHA sunt produsele pe care le folosesc cel mai frecvent (par, fata, corp). Indispensabile!

Nota 
05/13/2013

de mult timp asteptam

de mult timp asteptam pe piata un extract natural BHA. starea generala a pielii e imbunatatita, micsoreaza porii si ilumineaza tenul. il folosesc intr-un tonic regenerant cu apa de rozmarin, hammamelis si niacinamida. dupa aplicare, e importanta hidratarea pentru a evita exfolierea excesiva

Scrieți un review

BHA natural Salicylic Acid

BHA natural Salicylic Acid

Natural beta-hydroxy acid known for its antimicrobial properties, useful for problem skin, enhances skin cell turnover by promoting exfoliation, smoothing effect with reduction of fine lines and wrinkles.

Prin trimiterea acestei recenzii, sunteți de acord ca aceasta să fie publicată.

Menu

Top