Ulei de Morcovi

New product

Este un macerat uleios bogat în vitamine, favorizează bronzajul uniform, pregăteşte pielea pentru expunerea la soare, prelungește bronzul și contribuie la regenerarea pielii.

More details

9,50 LEI

  • 100 ml
  • 1 Ltr

- +

 
Fișă produs

Ulei de Morcovi - descriere şi recomandări

Morcovul este o sursă excelentă de betacaroten (precursor al vitaminei A), un agent colorant ce determină luminozitatea şi aspectul radiant al pielii.
Transferat într-un macerat uleios, pro-vitamina A are de asemenea proprietăţi antioxidante astfel captează radicalii liberi produşi de expunerea prelungită la soare.

Metoda de obţinere: prin macerarea rădăcinilor în ulei vegetal rafinat

Compoziţie: baza este uleiul de floarea soarelui în care se macerează timp de câteva săptămâni rădăcinile de morcov proaspăt

Zona geografică de provenienţă: Franţa/Germania

Prezentare: lichid clar, culoare gălbuie, vâscozitate medie, miros fin caracteristic

Ingrediente (INCI): helianthus annuus seed oil, daucus carota sativa root extract

Proprietăţile uleiului de morcovi 

  • favorizant al bronzajului
  • uniformizant al bronzului
  • antioxidant
  • elasticizant
  • radiant
  • revitalizant

La ce vă poate ajuta

  • tenuri terne, obosite
  • piele lipsită de vitaliatte, ofilită
  • piele palidă
  • decolteu şi zona gâtului
  • bronzaj, expunere la soare
  • prevenirea îmbătrânirii cutanate

Cum se folosește uleiul de morcovi

  • aplicat ca atare pe piele sau ca ingredient în compoziţii cosmetice
  • uleiuri de plajă
  • compoziţii pentru pregătirea pielii la expunerea solară
  • uleiuri, creme şi loţiuni cu aplicare după soare
  • serumuri, creme şi loţiuni pentru tenuri mature, terne
  • preparate pentru prevenirea îmbătrânirii pielii
  • creme de noapte
  • măşti revitalizante şi radiante pentru ten, gât şi decolteu
  • preparate pentru pielea palidă

Sinergii speciale

  • cu argilă roşie şi ulei de coacăze sau rodie pentru măşti radiante
  • cu ulei de cătină şi ulei de susan pentru ulei protector solar la nivel celular
  • cu ulei de gălbenele şi ulei esenţial de lavandă pentru aplicare după soare
  • cu ulei de jojoba pentru tenuri mixte
  • cu ulei de argan pentru tenuri uscate
  • cu ulei de rosa mosqueta şi borago sub formă de serum antiage
  • alături de untul de cacao pentru prepararea unei creme bogate de corp

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: uz cosmetic

 

 
Documentație

Ulei de Morcovi - MSDS: Ulei de Morcovi (74.77k)


Scrieţi un review

Ulei de Morcovi

Este un macerat uleios bogat în vitamine, favorizează bronzajul uniform, pregăteşte pielea pentru expunerea la soare, prelungește bronzul și contribuie la regenerarea pielii.

Scrieţi un review

 
Review-uri(2)
04-10-2013

Ulei de morcov.

"Foarte bun, l-am recomandat la toti prietenii mei.
Multumesc"

29-08-2013

POZITIVA

"Am folosit acest ulei in crema de protectie solara, in serum antiage (langa rosa mosqueta) si crema bogata de noapte. Este un ulei care merita sa fie incercata, este excelenta! Aduce exact acele beneficii care sunt trecute in fisa produslui.
Multumim echipei Elemental ca ne furnizeaza informatii bogate despre produs (in fise), proprietati care se si adeveresc folosind aceste produse :)
VA tin pumnii! Si va pup!"

Rețete asociate

Mască pentru un ten radiant

Masca se aplică cu o pensulă și se lasă să acționeze 10-15 minute, dar nu mai mult de uscarea completă. Se clătește...

Cremă de noapte pentru frumuseţe, Jassmine

O cremă fină, bogată în elemente nutritive, regenerante şi antiage, cu antioxidanţi şi vitamine, pentru un ten...

Loţiune de plajă cu protecţie solară, Family

Rezultă o loţiune fină cu textură lejeră, non-grasă. Se poate întinde şi repartiza uşor pe piele. Este mediu...

Body butter ”Lively june”

O cremă parfumantă, bogată în ingrediente nutritive, antioxidante, emoliente şi anti-îmbătrânire. Parfumul este...

Loțiune autobronzantă

Autobrozantul determină colorarea pielii printr-un proces inofensiv, în straturile superioare ale acesteia, în...

Menu

Sus