Uleiuri vegetale 

Uleiuri vegetale

Ulei de Argan, ulei de Cocos, ulei de Ricin, ulei de Jojoba, ulei de Avocado - uleiuri vegetale presate la rece

ULEIURILE VEGETALE din oferta noastră sunt în majoritate organice, presate la rece (virgine) şi nerafinate - calități pe care le privilegiem atunci când selectăm produsele pe care vi le punem la dispoziție. Gama cuprinde atât uleiuri vegetale comune şi larg răspândite, cât şi uleiuri vegetale speciale, care sunt concentrate și au o compoziţie bogată, preţioasă.
MACERATELE sunt extracte uleioase ale unor plante, fructe sau părţi din plante ce au principii active liposolubile. Baza maceratelor poate fi uleiul de măsline, soia, floarea soarelui sau susan.

Clasificarea uleiurilor vegetale după caracterul oxidativ (râncezire)
Clasificarea uleiurilor vegetale după textură și gradul de absorbție

pe pagină
1 - 12 din 47 produse
  • Pentru dozarea de creme fluide, seruri, uleiuri, geluri și diverse alte preparate fluide cu vâscozitate medie. Se potriveşte pentru flacoanele cu gâtul de 20/410. Se potrivește și pentru flacoanele cu uleiuri vegetale (50 și 100 ml) din oferta noastră. 

    de la 10 buc. • 2.31 LEI / buc.
    de la 50 buc. • 2.26 LEI / buc.
    de la 200 buc. • 2.19 LEI / buc.
    2,38 LEI în stoc
    Adaugă în coș
  • Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate include în felurite preparate cosmetice, este potrivit și pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii și este extrem de plăcut pe piele.

    12,69 LEI în stoc
    Adaugă în coș
  • Dintre numeroasele utilizări ale acestui ulei subliniem îngrijirea pielii deteriorate, afectate de eczeme, arsuri solare, a pielii uscate, ridate, lipsite de elasticitate, fiind cunoscut pentru efectul nutritiv, regenerator și protector al țesutului cutanat.

    7,74 LEI în stoc
    Adaugă în coș
  • 52 Reviews

    Uleiul de argan este un ulei prețios, bogat în fitosteroli și antioxidanți, extrem de apreciat pentru proprietățile sale anti-age, reparatoare, regeneratoare și nutritive ce conferă pielii un aspect mai tânăr, mai ferm și neted.

    15,27 LEI în stoc
    Adaugă în coș
  • 10 Reviews

    Are multiple virtuți și întrebuințări, este recunoscut în cosmetică fiind nutritiv, regenerator, cu acțiune anti-aging și este delicat pentru piele. Înfrumusețează părul, îi conferă vigoare și strălucire.

    12,89 LEI în stoc
    Adaugă în coș
  • 1 Review

    Are multiple virtuți și întrebuințări, este recunoscut în cosmetică fiind nutritiv, regenerator, cu acțiune anti-aging și este delicat pentru piele. Înfrumusețează părul, îi conferă vigoare și strălucire.

    9,42 LEI în stoc
    Adaugă în coș
  • 2 Reviews

    Este un ulei ușor, penetrant, ce protejează pielea de deshidratare și luptă împotriva semnelor îmbătrânirii cutanate. Lasă pielea hidratată, mătăsoasă şi catifelată. Este util pentru scalp uscat, păr deteriorat, casant, conferă vitalitate şi strălucire firelor de păr.

    11,31 LEI în stoc
    Adaugă în coș
  • 7 Reviews

    Apreciat în cosmetică pentru capacitățile sale de regenerare cutanată, este un ulei bogat în acizi grași polinesaturați, folosit în aplicații anti-aging pentru a îmbunătăți structura și aspectul pielii și pentru a-i spori elasticitatea și tonusul.

    13,98 LEI în stoc
    Adaugă în coș
  • 1 Review

    Este un ulei prețios, interesant în special pentru aplicațiile pe păr. Netezește firele, le acoperă asemenea siliconului fără să le încarce și este o sursă naturală pentru strălucire și finețe. Pentru piele este intens nutritiv și conferă un aspect satinat.

    8,53 LEI în stoc
    Adaugă în coș
  • 3 Reviews

    Uleiul de caise este un ulei uşor, apreciat pentru efectul regenerator, iluminator, hidratant, de întinerire și revitalizare a pielii, utilizat în numeroase produse cosmetice pentru pielea uscată, ridată, ternă sau matură.

    12,40 LEI în stoc
    Adaugă în coș
  • Uleiul de caise este un ulei uşor, apreciat pentru efectul regenerator, iluminator, hidratant, de întinerire și revitalizare a pielii, utilizat în numeroase produse cosmetice pentru pielea uscată, ridată, ternă sau matură.

    11,21 LEI în stoc
    Adaugă în coș
  • 1 Review

    Uleiul de Camelia - sau uleiul de ceai verde - este un ulei de frumuseţe, exotic, penetrant, cu efect anti-îmbătrânire, protector şi elasticizant, ce lasă pielea netedă şi catifelată. Este în egală măsură o alegere bună pentru îngrijirea părului, mâinilor şi unghiilor.

    12,69 LEI în stoc
    Adaugă în coș
1 - 12 din 47 produse

Menu

Sus